שרשור שאלות לראשון-שני

trilliane

Well-known member
מנהל
כן. ממליצה לך להתמקד בחנויות שמחזיקות מעמדים

של שיק, כי בסופרפארם לא מצאתיו עד כה (לפחות לא בחיפה, וכבר עברתי כמה וכמה סניפים). בסופו של דבר התייאשתי אז כבר קניתי את wow 350 (גם הוא, כמובן, לבן טיפקס) ואפשר להתנחם בכך שהוא זול במעט... (8 ש"ח, כמו כל הלקים שלהם) והוא בסדר (למריחה רגילה; שקוף מדי לחותמות).

בסופרפארם קניתי בעבר לבן טיפקס של בוקי סטייל (הוא נקרא "פיגמנט צחור לפרנץ' קישוטים וחותמות) והוא לא רע לחותמות (אם כי להערכתי לא טוב כמו הייעודי של קונאד) אבל המברשת שלו לא ממש נוחה לי למריחה כלק רגיל והוא גם לא זול יחסית לאחרים (20 ש"ח).

כמו כן קניתי בסופרפארם את White On של סאלי הנסן (מסדרת Xtreme Wear, אלה הבקבוקים הצרים הגבוהים) ולו יש דווקא מברשת רחבה אבל גם איתו לא הסתדרתי (והוא לא מתאים לחותמות).

trilliane

Well-known member
מנהל
אולי; לא מכירה לקים אחרים בסדרה

חשבתי שהם דווקא טובים לחותמות כי כל הזמן ראיתי בנות מזכירות את הלק בבלוגים על חותמות... רק בדיעבד הבנתי שרובן הזכירו אותו כלק בסיס לחותמת (אם כי לפחות אחת או שתיים השתמשו בו להחתמה) אבל גם כלק רגיל לא הסתדרתי איתו.

hollypop girl

New member
ניסיתי את הצהוב לחותמות - היה פשוט נורא, יש

לי אחד בצבע בורדו שאולי אני אנסה בהזדמנות...

trilliane

Well-known member
מנהל
צהוב הוא צבע בעייתי לחותמות...

הבנתי שאפילו הצהוב של קונאד לא מוצלח. אני מניחה שהפתרון הוא להשתמש בלק ישן שהסמיך (או להסמיך במיוחד) ולהחתים רק על רקע בהיר.

שבוע שעבר הועלו תמונות של גייד ולייף

.וזה מזה נחמד!!!! מאוד נהנתי וכמובן אלך לקנות. מגניב אם יהיה לזה המשך, כל כמה זמן, של חברות שונות.

hollypop girl

New member
ביוטיקר\וואו יכול להיות נחמד כי אין

כמעט סווצ'טים שלהם באינטנרט.

lilo4

New member
זו הכוונה

זו אחת הסיבות שבגללן פינת האוסף עברה להיות רק פעם בשבועיים ולא כל שבוע, כדי שיהיה מקום וזמן גם בשביל שרשורים כאלה.
ראיתי שיש ביקוש גם לוואו/ביוטיקייר- אני שמחה שהעליתן את זה, יטופל

אם יש עוד חברות שהייתן רוצות לראות אני גם אשמח לשמוע. כרגע בתכנון להעלות גם שרשור של קרליין ושרשור מעודכן של ג'ייד.

Nakuro

New member
מה עם לה צ'אט?

הם אמנם לא חברה ישראלית אבל כמעט ואין ברשת סוטצ'ים שלהם ברשת והם חברה די מפורסמת פה...

hollypop girl

New member
טופ ביוטי כי הם באותו מצב כמו

ביוטיקר ווואו.
חוץ מזה, יהיה נחמד לעשות שרשור לפי צבעים.

שאלה על מחזק ושאלה על ההגיון (או החוסר שלו)

טוב אז יש לי מחזק של גיורא שביט בשימוש חצי שנה בערך, הגיע כמעט לחצי שלו. נהיה מוזר כזה, אני מבינה שזה קורה למחזקים ושאני לא אמורה לצפות ממנו להיות מעולה כפי שהיה בהתחלה? השאלה היא אם הוא טוב לי, אם הוא היה בסדר בהתחלה ועכשיו כבר לא. האם זה קשור לזמן?

דבר שני, ההגיון שלי אומר שחברה כלשהי נאמר לצורך העניין לייף. יש לה צבעים שמאוד קל לי למרוח כמעט בשלמות, דבר לא מובן מאליו אצלי, אז כל הצבעים שלה אמורים להיות כאלה. זו אותה הפורמולה, לא? אני לא מדברת על מטים ומנצנצים, על כל הצבעים הרגילים. איך זה שצבע X נמרח לי בשלמות וצבע Y על הפנים ממש? לא האטימות עצמה, אלה סמיכות יתר וכו'.

hollypop girl

New member
אני חושבת שהמחזק שלך פשוט

התחיל להסמיך (זה קשור לזמן
)
אף פעם לא דיללתי מחזק אבל אני יודעת שיש פה כאלה שעושות את זה, אז עדיף שהן יענו...

בעיקרון אמורה להיות להם אותה הפורמולה (אם הם מאותה תק' ומאותו סגנון - כי לפעמים
משנים את הפורמולה לאחת טובה יותר ולוקח זמן עד שכל הלקים מהפורמולה הישנה נעלמים
מהמדפים). אבל אני די בטוחה שיש לי לקים מאותה הסדרה שלאחד מהם מריחה\אטימות מעולה
ולשני לא...

lilo4

New member
תשובות

לגבי המחזק- לא כ"כ ברור מהתיאור שלך מה קרה, אני מניחה מהניסיון שלי שהמייבש פשוט הפך להיות סמיך יותר, זה קורה בגלל השימוש התכוף, ככל שנכנס יותר אוויר לתוך המייבש או לתוך לק ככה הפורמולה הופכת להיות סמיכה יותר.
בהחלט אפשר להמשיך ולהשתמש בו, הבעיה שככל שיעבור הזמן הוא יהפוך להיות יותר סמיך ולכן יהיה גם יותר קשה להשתמש. הפיתרון הכי טוב הוא להשתמש במדלל לק, אפשר לקנות בחנויות זולות כמו וואו/ביוטיקייר, יכול להיות שגם בבתי מרקחת ואפשר להזמין מחו"ל. מטפטפים כמה טיפות מהמדלל לתוך המייבש, סוגרים טוב ומגלגלים את הבקבוק בין כפות הידיים [מומלץ לא לנער, זה גורם לבועות] ואז בודקים אם זה כבר מספיק דליל, אם לא חוזרים על התהליך. מומלץ בהתחלה להשתמש ממש במעט טיפות, 2-3, אם זה לא מספיק אפשר תמיד להוסיף עוד.

לגבי השאלה השנייה- אני לא מומחית ביצור לקים אבל אני מניחה שבשביל ליצור צבעים שונים חייבים לעשות שינוי בפורמולה ולפעמים זה גם הופך אותה להיות דלילה יותר/פחות וכו'. השוני בין כמה מוצרים שונים מאותה הסדרה זה משהו שאפשר לראות לא רק עם לקים, אלא גם עם צלליות, שפתונים וכו', לפעמים יש הבדלים דיי בולטים. אני לא יודעת אם זה קשור רק בשינוי של הצבע או שיש דברים מעבר שאנחנו לא מודעים לו

למעלה