תשובות
לגבי המחזק- לא כ"כ ברור מהתיאור שלך מה קרה, אני מניחה מהניסיון שלי שהמייבש פשוט הפך להיות סמיך יותר, זה קורה בגלל השימוש התכוף, ככל שנכנס יותר אוויר לתוך המייבש או לתוך לק ככה הפורמולה הופכת להיות סמיכה יותר.
בהחלט אפשר להמשיך ולהשתמש בו, הבעיה שככל שיעבור הזמן הוא יהפוך להיות יותר סמיך ולכן יהיה גם יותר קשה להשתמש. הפיתרון הכי טוב הוא להשתמש במדלל לק, אפשר לקנות בחנויות זולות כמו וואו/ביוטיקייר, יכול להיות שגם בבתי מרקחת ואפשר להזמין מחו"ל. מטפטפים כמה טיפות מהמדלל לתוך המייבש, סוגרים טוב ומגלגלים את הבקבוק בין כפות הידיים [מומלץ לא לנער, זה גורם לבועות] ואז בודקים אם זה כבר מספיק דליל, אם לא חוזרים על התהליך. מומלץ בהתחלה להשתמש ממש במעט טיפות, 2-3, אם זה לא מספיק אפשר תמיד להוסיף עוד.
לגבי השאלה השנייה- אני לא מומחית ביצור לקים אבל אני מניחה שבשביל ליצור צבעים שונים חייבים לעשות שינוי בפורמולה ולפעמים זה גם הופך אותה להיות דלילה יותר/פחות וכו'. השוני בין כמה מוצרים שונים מאותה הסדרה זה משהו שאפשר לראות לא רק עם לקים, אלא גם עם צלליות, שפתונים וכו', לפעמים יש הבדלים דיי בולטים. אני לא יודעת אם זה קשור רק בשינוי של הצבע או שיש דברים מעבר שאנחנו לא מודעים לו