שרשור שאלות לשלישי-רביעי

• פותח הנושא lilo4
  • פורסם בתאריך

lolypop6

New member
לק מתפוצץ

אני כמה פעמים ניסיתי לשים את הלק מתפוצץ לפי ההוראות ואף פעם לא יוצא לי טוב?:( :(
מישהי יכולה להסביר לי? קניתי מתפוצץ של NITZA (היה יותר זול ואמרו לי שהוא טוב) הוא מומלץ באמת?
מקווה לתגובות,תודה והמשך יום טוב!!:)

poynter

New member
אולי תסבירי בדיוק מה לא יצא טוב

וככה נוכל לומר לך איפה שגית

lolypop6

New member
שמתי רגיל

קודם כל שכבה של לק רגיל ואז חיכיתי שהוא התייבש.. ואז שמתי מהלק המפוצץ אבל לא הרבה.. נשפתי.. ולא יצא יפה.. אז איפה שגיתי? חח

poynter

New member
הפיצוצים לא יצאו יפה?

או שהלק התפוצץ ולקח איתו יחד את הלק? ואז נוצרו מין "קרחות כאלה"?

יש כל מיני תופעות.
כעיקרון אני מצאתי שצריך לתת ללק להתייבש ממש טוב לפני ששמים את הלק המתפוצץ.
ואם את אומרת שקנית לק זול (אישית לא מכירה את החברה) אז יכול להיות שהוא לא טוב - זו גם אופציה

mayane21

New member
האם את עוברת-

מעל אותו מקום שמרחת את הלק המתפוצץ, כמה פעמים? כי מומלץ למרוח שכבה אחת ולמלא בעדינות בצדדים.
לא לנשוף אלא לתת להתייבש לבד ומעל טופ שקוף כדי להעצים ולהעשיר את הצבע.

וכמובן בין כל שלב- לחכות לייבוש מלא.

lolypop6

New member
כן

שמתי שכבה דקה ואפילו יום אחר ששמתי את הלק הרגיל ככה שהוא התייבש טוב(אולי יותר מידי טוב?) צריך לשים אחרי פחות זמן? ואני אנסה לקנות את הרגיל של סופר פארם אולי הוא יהיה יותר טוב.. תודה לכן !!:)

lolypop6

New member
אני כן מרחתי שכבה אחת..

אבל צריך שכבה על כל הציפורן?

1שייכת

New member
מבקשת המלצות למוכרים...

כמו שבוודאי שמתן לב לאור מבול השאלות שלי, אני עושה את צעדיי הראשונים בעולם הסוחף הזה של הלאקים... וכמובן שכמכורה התיאבון שלי לא יודע שובע, ואני רוצה לקנות ולקנות ולקנות...

לשם כך אני זקוקה לעזרתכן - קישורים למוכרים מומלצים. ורצוי קישורים רק ללאקים ולא למוצרים אחרים, כי זה מבלבל אותי (ומרגיז אותי...) לראות כל מיני דברים אחרים כשאני נעולה רק על לאקים...

poynter

New member
את לא מצפה שגם נשלם עלייך, נכון?

עם כל הכבוד,
אני ארשה לעצמי להיות טיפה חצופה.
במהלך כל השבוע שאלת כאן שאלות, ענו לך את התשובות הכי טובות שאפשר, טובות הפורום שלנו, ואני אישית אפילו הבאתי לך לינק למוכר שיש לו הכל.
לנבור ולחפש במקומך, לא חושבת שלאף אחת יש כאן זמן מיותר. זו עבודה שאת צריכה לעשות, ואם את לא נהנת ממנה. ממליצה לך ללכת לסניף סופר פארם, לעמדת הלקים, ולחפש לך לק, ככה שום דבר לא יבלבל (או יעצבן אותך)

1שייכת

New member
לא התכוונתי להטריח, התרשמתי שיש כאן

כאלה שהן שולטות ברזי הרשת ואולי זה יהיה להן קל, כי אני הסתבכתי...

חבל על תגובה מתלהמת כזו. מודה שהיא מאוד מאוד פוגעת...

poynter

New member
זו לא הייתה הכוונה שלי. חבל שלקחת את זה ככה

אבל בסדר, המשיכי בשלך

אורזיגל

New member
תגובה מיותרת

לא לכל הודעה חייבים להגיב. אם הודעה מסויימת אינה לרוחך, מסיבות שונות ולא משנה מה הן, פשוט דלגי.
התשובה שלך, מעבר להיותה (לא אפרט את שלל המילים שעולות לי למקרא ההודעה) לא הולמת את המקום עצמו.
אל תשכחי שיש פה גולשות בגיל של אמא שלך ואף יותר ואני בטוחה שלא היית רוצה שיענו לאמך באופן בוטה ומעליב, רק כי היא חסרת נסיון.
אני מרשה לעצמי לענות לך על דפי הפורום, מאחר וכתבת את מה שכתבת על דפי הפורום.
תחשבי על זה.

1שייכת

New member
אני מודה לך על התמיכה בי, ריגשת אותי...

הסתובבתי אתמול כל היום בתחושת פגיעה קשה מהתגובה... העלבון היה צורב. מסתבר ש"זובור" פומבי יכול להכאיב מאוד גם אם הוא וירטואלי. את הרגשות כנראה לא מעניין אם זו וירטואליה או לא...

אני תוהה האם התגובה הזאת היתה נאמרת באותה צורה גם אילו זה היה פנים מול פנים, ב"חי"? ספק רב.

בכל אופן אני מאוד מודה לך על התמיכה והאמפתיה!

poynter

New member
מה שיפה בפורומים זה שאתה קורא את ההודעה

באיזו נימה שעולה על רוחך.
זה ששתיכן, בחרתן, לקרוא את ההודעה כאילו אני גוערת ומפצירה - זו בעיה שלכן.
אני לא אמשיך ואכנס לוויכוחים המיותרים האלה, למזלי יש לי מספיק מה לעשות מאשר לריב עם נשים וירטואליות. (ד"א, בפעם הבאה שאת מזכירה את אימי, תעשי בדק בית אם היא קיימת בכלל)

שיהיה לכן סופ"ש מקסים, ומקווה שאחרות יספקו לכן תשובות יותר "הולמות"

lilo4

New member
אני מבקשת לעצור כאן

כל אחת הביעה את עמדתה ואני מבקשת לא להמשיך את הדיון בנושא הזה.

למעלה