שרשור שאלות לשלישי-רביעי

• פותח הנושא lilo4
  • פורסם בתאריך

trilliane

Well-known member
מנהל
מוכרים באיביי או חנויות?

אני לא מכירה מוכרים מסוימים באיביי, אבל לגבי חנויות, אני מקשרת לך הודעה שכתבתי כאן בעבר עם קישורים לחנויות שונות ששולחות לקים לישראל. מכיוון שאני שומרת אצלי במועדפים את הקישורים הישירים למחלקות הציפורניים, לא תתבלבלי עם מוצרים אחרים. בבקשה:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2177&MessageId=160514091

iefrat

New member
גם אני שמרתי במועדפים

אורזיגל

New member
הי שייכת1

אאל"ט, יש לנו היכרות וירטואלית

אני מבינה שאת חסרת נסיון בנושא, אך הדרך הכי טובה להכיר היא פשוט "לחרוש" את האינטרנט. רק ככה תלמדי ותכירי.
ככה גם אני התחלתי.
היכנסי ל-EBAY ותרשמי בחיפוש לק כלשהוא שמצא חן בעינייך. תיכנסי אליו ומשם תיכנסי לכרטיס של המוכר ולחנות שלו. ככה עד שתכירי. כאשר תחליטי שהגעת לחנות שיש בה מספר פריטים שאת מעוניינת לרכוש, תפני למוכר על מנת שתוכלי לקבל מחיר טוב יותר למשלוח מספר פריטים (COMBINE SHIPPMENT).
יש כאלה שממליצים/ות לרכוש רק מ-TOP SELLERS, אך מנסיוני כדאי לרכוש גם ממוכרים עם ציונים גבוהים, גם אם הם לא TOP SELLERS.
אני לא אגזים אם אומר שיש ב-EBAY לפחות אלפי מוכרי לק, אם לא יותר...
בהצלחה!

1שייכת

New member
"פרפקט פיניש סילר" של WOW -

מכרו לי את זה אתמול כמייבש. לא מייבש ולא נעליים... אני כבר חצי שעה איתו והוא רטוב עד לשד ציפורניי... וגם מסריח ברמות, אבל ניחא...

אז מהו המייבש המומלץ של WOW שכתבו עליו כאן?

האם נראה לכן שאני יכולה לחזור לחנות ולהתלונן ויחליפו לי לתכשיר שמקיים את ההבטחה של ייבוש?

חווית המריחה של WOW היא לא משהו, בלשון המעטה. הלאק שקוף למדי. או שאולי רק במקרה נפלתי על לאק מעפן?

Osnatz1

New member
מכרו לך מוצר למקצועיות,

הוא מתייבש אאל"ט רק עם מנורת UV ומטרתו בכלל לא לייבש אלא "לאטום" את הלק על ציפורניים מלאכותיות.

נסי לחזור לסניף ותגידי שהטעו אותך..

1שייכת

New member
עדכון: התקשרתי אליה, למנהלת החנות -

לא זאת שמכרה לי. היא היתה בשוק. אמרה שזה אכן מתייבש רק עם מנורת UV.
זה אגב עלה 53 ש"ח. אני יכולה להחליף למשהו אחר או שהיא תחזיר לי את הכסף.

תודה לך שוב!

tamar512

New member
בוקר טוב

מחפשת לק תכלת עדין ובהיר שיכול להתאים לגןן עור בהיר .
ראיתי בקטלוג של אפריל בזמנו של שבועות לק כזה על אסתי גיזנבורג ואפריל אמרו לי שזה שיק 495. אבל בתמונות של סווטצים הוא נראה יותר כחול מתכלת. ואני לא אוהבת אותו
בכל מקרה אשמח להמלצה.
תודה!

NoaLev6

New member
אחד הלקים האהובים עליי!

התקופה בתיכון של שנה שלמה בערך שהלק היחיד ששמתי היה זה,
סיימתי שני בקבוקים שלו ואחד על סף סיום

iefrat

New member
קרליין, ג'ייד, אורלי ואסי לכולם

יש אחד כזה, השאלה אם יהיה במגוון בסניף שתחפשי.
לייף 281 - עונה דעתי על מה שאת מבקשת עדין ובהיר

למעלה