שרשור שאלות לתחילת השבוע

Nakuro

New member
מחפשת המלצה לבאפר

שימוש עיקרי לציפורניים ברגליים, לידיים שלי אני לא אקרב באפר בחיים ...
אין לי בעיה גם להזמין מאיביי אם זה יוצא משתלם :)
(יש לי את של לייף וממש לא אהבתי...)

D e l i l a h

New member
לק בצבע ROSE GOLD

היי, אני מחפשת לק בצבע רוז גולד [זהב ורד? חחחח] כלשהו שאפשר למצוא בארץ מחברות רבלון\שיק\לאקה\אורלי\קרליין\ג'ייד\כ חברה אחרת שלא מבצעת ניסויים בבע"ח.
מכירות אחד יפה? [אשמח לשם\מספר..]

תודה!

poynter

New member
רוז גולד? לא הבנתי

מה זה? ורוד עם שימר זהב? זהב עם שימר ורוד?
תביאי תמונה שנראה

trilliane

Well-known member
מנהל
בתמונה זה נראה לי כמו Orly ingenue

http://www.google.com/search?q=orly...TCsjS0QX19cmuCg&ved=0CFkQsAQ&biw=1166&bih=642
שזה גוון מקולקציית Holiday Soireé של אורלי שהייתה בסתיו 2011:
http://www.orlybeauty.com/holiday-soiree.php
ולקים ממנה עדיין ניתן לראות פה ושם במדפי הסופר פארם (הם מגיעים עם פצירה קטנה וחמודה כזאת, אלא אם הורידו להם אותה...
). לפני כשלושה חודשים קניתי את OUI מהסדרה, ואת ingenue ראיתי ממש בחודש האחרון, אבל בחיפה (בגרנד קניון אאז"נ). אם רלוונטי לך חפשי בסניפים ס"פ הקרובים אלייך ואם חסר, נסי לברר, אולי יוכלו להביא לך מסניף אחר.

trilliane

Well-known member
מנהל
שכחתי לציין שאורלי נמכרים גם ברשת "אפריל"

ואפילו באותו מחיר של 25 ש"ח (מבצע). בסופרפארם זה מבצע שקיים כבר שלושה חודשים לפחות ובכל פעם מאריכים אותו (כרגע עד סוף מאי, שזה עוד שלושה ימים) ובאפריל אין לי מושג מתי התחיל ומתי צפוי להסתיים. בסניף אפריל שקניתי בו (קניון חיפה) נדמה לי שלא ראיתי בכלל לקים מהסדרה, אבל שווה לנסות.

hollypop girl

New member
ציפורניים ארוכות

אני אף פעם לא מצליחה לגדל ציפורניים ארוכות להרבה זמן (גם עם מחזק) מהסיבה הפשוטה
שהן נשברות (ככל הנראה מדברים שאני עושה ביום-יום, אם כי באמת שאני נזהרת...)
חוץ מזה, כשהציפורן ארוכה היא מתחילה להתקפל ולא נראית ישרה (כמו למשל בסווצ'טים שאני רואה פה)

lilo4

New member
באיזה מחזק את משתמשת?

עם מחזק טוב ציפורניים אמורות להיות חזקות גם כשהן ארוכות, ואם המחזק שלך לא עושה את זה אני ממליצה להחליף מחזק.
כמובן שיש לזה כמה סייגים- אם את עושה עבודות פיזיות מרובות במהלך היום אז לא משנה באיזה מחזק תשתמשי הציפורניים ישחקו וישברו.

למה הכוונה שהציפורן מתחילה להתקפל? מבחינת החלק העליון? או שהצדדים מתעגלים קצת כלפי פנים?

hollypop girl

New member
הצדדים מתחילים להתעגל כלפי פנים, יש לי

שני מחזקים (אחד של ביוטיקר-גרוע בתור טופ אבלנראה שהוא באמת מחזק את הציפורן, ואחד של "כחול BLUE")

lilo4

New member
זה עניין של מבנה הציפורן

אצלי למשל חלק מהציפורניים יותר "שטוחות" וחלק צומחות בצורה יותר מעוגלת כמו שקורה לך. אין דרך לפתור את המבנה הטבעי של הציפורן, אבל את יכולה לנסות לשייף בכל מיני צורות כדי לראות מה נראה הכי יפה בעינייך. יש המון דרכים לשייף וכל אחת מתאימה לצורה אחרת של הציפורן.

לגבי המחזקים- אני לא מכירה את שניהם, בכל מקרה אם את לא מרוצה אני ממליצה לך לקנות מחזק אחר. יש לסאלי הנסן מחזקים מצוינים, יש את המחזק של נייל טק שגם שמעתי עליו הרבה דברים טובים. גם לאסי ו-OPI יש מחזקים שנחשבים לטובים. הבעיה היא כמובן שהמוצרים האלה יקרים יותר אבל לדעתי כדאי להשקיע במייבש איכותי, בעיקר אם את רוצה לגדל ציפורניים. אם יש לך אפשרות להזמין מאיביי אני ממליצה, זה מוזיל את העלות בכמה עשרות שקלים.

poynter

New member
את מחפשת משהו זול ומקומי?

לכי על המחזק + המייבש של וואו
שניהם מוצרים מעולים וזולים.

ד"א גם כל סדרת nail envy של OPI מוצלחת מאוד! אם את קונה אונליין אני ממליצה בחום.

lilo4

New member
לא ניסיתי אותם בכלל

אני לא יודעת מה טווח המחירים, אני מניחה שגם המוצרים של שיק עולים סביב ה-40-50 ש"ח. אם יש לך אפשרות להזמין מאיביי הייתי ממליצה לך לשקול לקנות שם משהו של סאלי הנסן, OPI וכו'. אתמול הזמנתי את הnail envy של OPI ועלה לי 50 ש"ח כולל משלוח [עדיין לא קיבלתי אז אני לא רוצה להמליץ על המוצר ועל המוכר]
אם תרצי להזמין משהו של סאלי הנסן יש לי מוכר מצוין להמליץ עליו

למעלה