שרשור שאלות לתחילת השבוע

poynter

New member
איזה הזמנת?

הסדרה הזו מעולה!
למרות המחיר היקר..

אני שוקלת לחזור אליו שוב, למרות שאני מאוד מרוצה מהמחזק של וואו

lilo4

New member
יש לי כרגע מחזק של סאלי הנסן

הכחול עם הפקק זהב- שהוא מחזק מעולה וגם מונע הצהבה, אבל בתור בסיס ללקים הוא לא משהו, כבר אחרי יום וחצי יש לי צ'יפים

הזמנתי את הnail envy הרגיל [אוריגינל אני חושבת]. מקווה שהוא יגיע מהר

lilo4

New member
בטח

אני אוסיף אותו גם לשרשור המלצות של השבוע.

זה המוכר:
http://stores.ebay.com/cassiecosmetics?_rdc=1
יש לו המון דברים, בין השאר גם מוצרים של סאלי הנסן. מבחינת מחיר אני חושבת שהוא בין הזולים, והמשלוח הגיע אלי ממש ממש מהר [שבועיים בערך], הכול היה ארוז כמו שצריך ואפילו קיבלתי מתנה קטנה.
הנייל אנבי הוא של אופי, אני עדיין לא רוצה להמליץ על המוכר או על המוצר בגלל שהזמנתי ממש לפני כמה ימים, אני רוצה קודם לחכות שאני אקבל אותו ואראה שהכול בסדר

lilo4

New member
לא חושבת שזו הפתעה

בסופו של דבר כל אחת מאיתנו שונה, ולכן גם מוצרים שונים מגיבים אחרת על כל אחת. אז זה לגמרי הגיוני שבשבילך הוא מצוין ועלי הוא מגיב קצת פחות טוב, לא קרה שום דבר

הזמנתי את הנייל אנבי וברגע שאני אקבל אותו ואראה שהוא בסדר אני אמצא למחזק הנוכחי שלי בית חדש

אמת כבר שאלתי, אבל לא זוכרת שראיתי תשובה

מה ההבדל בין המייבש של פושה לבין מייבשים אחרים? יש לי של פושה ושל גייד ואני לא רואה הבדל

lilo4

New member
יש כל מיני הבדלים

בגלל שלכל אחד יש פורמולה אחרת הם גם נותנים תוצאות שונות. זה בערך כמו לשאול מה ההבדל בין לקים של חברות שונות

ההבדלים העיקריים שאני רואה בין מייבשים שונים:
מהירות הייבוש
הברק שהם נותנים ללק- חלק נותנים ברק מאוד מודגש וחלק לא כ"כ
עד כמה הם תורמים לעמידות
יש מייבשים שיש להם נטייה ליצור בועות על הלק ויש מייבשים שלא

אני לא מכירה את שני המייבשים שציינת, לפעמים ההבדלים מינוריים ולפעמים יש הבדלים גדולים בין מייבשים שונים. למשל- המייבש של תפוח סביר, אבל לוקח לו יחסית הרבה זמן לייבש את הלק וגם הברק שהוא נותן לא כ"כ מורגש. לעומת זאת ה-mavadry של mavala או המייבש של סשה ויט מייבשים הרבה יותר מהר וגם נותנים יותר ברק

אני ממש לא שמה לב להבדל בגימור

במה שיש לי, למעט זה שלפושה יש מרקם סמיך ולג'ייד דליל. ממש בא לי שיהיה לי מוצר מנצח, שאשתמש רק איתו, אבל אני לא מוצאת כזה.

poynter

New member
נראה שמצאת לא? ואפילו שניים

למה להמשיך לחפש, אם כבר יש בידך משהו טוב?

מדבקות שמים רק על ציפורניים מלאכותיות?

או שגם על הציפורניים המאוד אמיתיות ולא כ"כ ארוכות שלי זה בסדר?
ואיך מורידים את זה אחר כך?

יש לי כמה מדבקות ממש קטנות
וכבר ממש בא לי לנסות אותן
ואין מצב שאני מסתובבת עם ציפורניים מפלסטיק

Plushable

New member
לדעתי בסדר גמור על ציפורניים רגילות

הוראות אמורות להיות על החבילה. יש כמה סוגים ממה שאני מבינה:
יש כאלו שצריך להרטיב במים ואז לשים על הציפורן (כמו קעקוע זמני), ויש כאלו שמדביקים ומחממים בעזרת מייבש שיער, ויש כאלו שרק מדביקים ומחזקים עם האצבע...
יכול להיות שיש עוד סוגים אבל לא נתקלתי בהם.
עדין לא יצא לי לנסות אבל בדיוק הזמנתי כמה כאלו קצת פושטיים באיביי, מקוה לקבל אותם בקרוב ולנסות :) סתם סיקרן אותי.

זה הפושטיות מביוטי קייר

נראה לי שאין עליהן הוראות... הן הכי פושטיות שיש אז בטח זה עובד כמו שלילו אמרה רק לשים ולהניח לק שקוף מעל.
תודה!
תספרי איך היה עם שלך

lilo4

New member
איזה סוג של מדבקות?

יש כל מיני סוגים...
יש מדבקות שמיועדות להחליף את הלק, הן ארוכות כאלה, יש עליהן דוגמא או צבע אחיד, מדביקים אותן על כל הציפורן ואז גוזרים את הקצוות, כמו שרואים כאן:
http://www.ksyustyle.com/2012/03/my-cosmetics.html
סוג שני אלה מדבקות לבנות לפרנץ' מניקור- אותן לא אמורים להשאיר על הציפורניים, הן רק משמשות בשביל להיות קו מתאר שבעזרתו משרטטים את הפס של הפרנץ', נראות ככה למשל:
http://i01.i.aliimg.com/photo/v1/519156123/Hot_Sell_French_Manicure_Nail_Stickers.jpg
וסוג שלישי אלה מדבקות קישוט קטנות שמגיעות בכל מיני צורות, למשל כאלה:
http://www.2you.co.il/assets/products/2UBD2441.jpg

בכל שלושת הסוגים האלה אפשר בהחלט להשתמש על ציפורניים טבעיות, בכל אחת אופן השימוש שונה.
לפי התיאור שלך נראה לי שאת מתכוונת לסוג השלישי, שאלה מדבקות קישוט קטנות. השימוש בהן פשוט מאוד- אחרי שאת מורחת לק והוא יבש לגמרי [בהחלט אפשר להשתמש במייבש לק לפני] מדביקים את המדבקה על הציפורן, ומעל חובה למרוח שכבה של לק שקוף- זה יכול להיות מייבש לק או סתם לק שקוף, אבל צריך שכבה של עוד לק שתחזיק את המדבקה במקום.
ההסרה מאוד פשוטה- אם המדבקה לא נפלה מעצמה לפני כשתסירי את הלק עם מסיר לק/אציטון גם המדבקה עצמה תרד.

איזו תשובה מושקעת

זה הסוג השלישי - פרחים קטנים וממש חמודים
מביוטי קייר, שם יצא לי לעבור יום לפני הלידה, התינוקת כבר בת 5 חודשים ועוד לא הגעתי לשים את המדבקות חח

אז מעולה אני אשים אותן סנדויץ בין לק צבעוני ללק שקוף

תודה על ההסבר!

lilo4

New member
בכיף, תבואי כל יום

מזל טוב

אני חושבת שלידה זה תירוץ מספיק טוב למה לא הספקת להשתמש במדבקות האלה עד היום
בכל מקרה השימוש בהן פשוט מאוד וככה גם ההסרה שלהן

למעלה