שרשור שאלות קטנות

whatever4

New member
../images/Emo58.gifתיקון-

נדיה עפה השבוע, שבוע שעבר ניקו עף ולפני שבועיים ג'סיקה עפה. איך אפשר לשכוח את ניקו

Fairywitch

New member
אפשר לשכוח...../images/Emo4.gif

בגגל זה הוא עף למרות שהוא היה מצויין...

Fairywitch

New member
לא הגיע לא לעוף, אבל...

אני חושבת שהוא קצת נשכח- ובגלל זה לא הצביעו לא מספיק. זה לא שאני מסכימה איתם.

R o t e m O p

New member
כמה פעמים אני צריכה להגיד לך שאני

בת ??? חוץ מזה התגייסתי יום שלישי שעבר...כלומר השבוע ככה שפיספתי רק את הפרק האחרון אבל חפיף, תודה בכל זאת...

Juliann

New member
טוב הנה תקציר

קונסי שיחק אותה בענק עם השיר bohemian rhapsody של קווין וסיימון אמר לו שזה היה astonishing! [הוא אהב את זה ופאולה אמרה שהוא the one to beat!] קארי ניסתה את כוחה בשיר רוק, לא הז'אנר שלה אבל הופעה חמודה בו פישל בהופעה והיה בבוטום 3 [או יותר נכון בוטום 2] אנתוני לקח שיר פופי וביצע אותו טוב נאדיה נתנה הופעה משעממת והיא עפה סקוט היה גם בבוטום 3 אבל הוחזר לשבת ראשון
אנואר נתן הופעה מאוד מאוד יפה וונזל לקחה שיר קצבי שהרבה אהבו [אבל אני לא] ו.... זהו בעיקרון.

פשוט נחשף לפני שבוע בערך

שהוא נעצר על אלימות כלפי חברה שלו לשעבר לפני כמה שנים. משום מה, הוא עדיין כאן ולא בטיפול...

שאלה!!!!!!!!!

האם יש אתר אמריקאי ל"אמריקן איידול" 3 ששם אני יכול להוריד את כל השירים של העונה השלישית בדיוק כמו באתר הזה: http://www.idolmedia.tv/americanidol4/top11.html

Fairywitch

New member
המממ...

כנס לאתר הרשמי. יש בקישורי הפורום אבל הנה הכתובת: www.idolonfox.com ומשם יש קישור לאתרים של עונות קודמות. אולי שם יש- וזה גם חוקי לגמרי

תגידו

יש מקום שאפשר להשיג את השירים ששרו המתמודדים? ואת השיר המשותף שלהם בפרק האחרון?

Juliann

New member
יש כל מיני אתרים עם MP3 ווידאוז....

את יכולה להשיג ווידאו באיכות AVI של כולם שרים WHEN U TELL ME... בתת פורום מדיה בפורום של קונסי ב idolforums

למעלה