שרשור שאלות שונות

i love usa

New member
היי אנשים

אני חדשה כאן בפורום הזה אני מתה על פינק פלוייד במיוחד על השיר wish you were here שיר אחד אהובים עלי ויש לי שאלה איפה אני יכולה להשיג פוסטרים שלהם וחולצות ??אני מחיפה

FadiFloyd

New member
***////***////

מישהו יכול לגיד לי מה הקשר בן "הצד האפל של הירח" והסרט THE WIZARD OF OZ ?

i love usa

New member
שאלה

יש מין מארז כזה של 8 דיסקים איך קוראים לזה??? נו תמונה כזאת של בחורות יוצאות מין הים. אה.. ומשהו יודע בערך כמה הוא עולה???

edlessme

New member
אני מקווה מאוד שהכינוי שלך ציני....

ארה"ב... היא פשוט ארץ... אררר... אני מנסה למצוא ביטוי שלא יגרום לציף ציף לכרות לי איזה איבר... גרועה... אבל... בחזקה... של... הרבה.. חזקות?? בכל אופן.. ברוכים הבאים.. ו... אני לא מחיפה... אבל אני מניח שתאכלי למצוא בכל מיני שווקים וחנויות בגדים שלא... כמו פוקס...

edlessme

New member
&%@%$&&#?????

ישנה סיכנרוניזציה בין כל מיני אלמנטים בסרט לאלבום... אם אתה רוצה אתה תוכל למצוא... עותקים מחוברים של השניים... ב..דרכים לא דרכים... (שלא יוזכרו חס וארטישוק) ישנם אנשים פה שיגידו לך שאין התאמה... אך אלו היבלי הבלים... אני ראיתי דווקא המון התאמה (החלפת סצנות... ועוד ועוד..שאני לא אפרט) בין השניים... ומומלץ בכל אופן...

FloyDviR

New member
זה נקרא Shine On

ואני ראיתי את זה בקניון דיזינגוף סנטר בקומת הראשונה ב890 שקל משו כזה.... או 990

זה נראה לי דווקא בחורים

לא בחורות. זה עיצוב טיפוסי של תורגרסון, מהתקופה ההיא.

Miss CB

New member
אלוהים אדירים, את צודקת

עד כמה שזה אולי סקסיסטי, פתאום התמונה הזו קצת פחות נעימה לעין. כי משהו בציור עירום של בחורה מאחורה (שאינו פורנוגרפיה ממש אלא עדין, כמו למשל ה"בק קטלוג") מקבל משמעות יותר אומנותית ואולי יותר "נורמלית" מלצייר בחור ערום מאחורה. אני משערת שזה בא מהרגל של המוח, יש בכלליות יותר ציורים של נשים מגברים, שלא לדבר על דברים שקשורים בערום, אבל.. הו גוד, אלו בחורים... שינית לי את תפיסת העולם הרגע, ציףציף.

Miss CB

New member
אוקיי

אולי המושג "פחות נעים לעין" לא היה מדויק, הנקודה היא שזה גורם לי להרגיש הרבה פחות בנוח... נו כי ככה מה אני אעשה

i love usa

New member
890 שקל????????????????????????????

מהההההה או מיי גווודדד טוב אני יחכה לקנות את זה בארוצת הברית עוד כמה שנים טובות שאני יעבור לשם בנתים אני יקח מחבר של אחותי את שלו לשמוע איזה דיסקים יש בפנים?????

Miss CB

New member
נכון נכון

ראיתי אצל ידיד שלי שיש לו את הדבר המגניב הזה, בהתחלה יש כל מיני דברים שקרו בכל מיני שנים שבהם יצאו אלבומים של הפלויד או משהו כזה.. ויש על מלחמת ששת הימים נדמה לי לא?

אין קשר

נערכו כאן בפורום כמה דיונים בנושא. אם תעשה/י שימוש במנוע החיפוש של הפורום, תמצא/י את התשובה.

meandmeandme

New member
להגיד שאין קשר - את לא יכולה..

גם אם הקשר הוא מקרי הוא עדיין ישנו. כל אחד צריך לראות ולשפוט בעצמו.

למעלה