שרשור שאלות שונות

אין שום קשר בין DSOTM לבין

"הקוסם מארץ עוץ". אני בהחלט יכולה להגיד את זה - ואני אף עושה זאת בפועל. העניין נדון כבר בעבר, ואני מניחה שיעלה בעתיד, לאור נפוצות האגדה הזו באינטרנט. מאידך, אין לי כל כוונה להפוך את הפורום למקור לחיזוקן של אגדות אורבניות מופרכות. את הסרט "הקוסם מארץ עוץ" ניתן לראות בצמוד לכל אלבום שהוא, בדיוק כפי שאפשר להשמיע את DSOTM עם סרטים אחרים. זה לא יותר מאשר מקריות, אשר לא קשה להשיגה, סטטיסטית. יש אתרים נחמדים שמראים בדיוק את זה, ועם גישה יותר הומוריסטית. אין לי את הקישורים, אבל אני אמצא אותם, ואשרשר לכאן.

edlessme

New member
ישישישישישישישיש!

פשוט.. את צריכה להיסתכל יותר טוב... זה מעבר לסטטיסטיקה.. זה פשוט... ככה... תנועות ראש, מלל, העברה של סצנות.. יש גם יש!

חחחח ../images/Emo66.gif

עוד פעם אני מסכימה איתך. ברוכה הבאה לפורום

GingerBread Man

New member
זה פשוט לא נכון..

אמנם כל תרבות הפופ שלה היא כזו, וכשאני אומר תרבות פופ אני מתכוון גםפ במוזיקה וגם באוכל וגם בכל שאר תומי החיים. אך המסורת האמריקנית היא יפיפיה ומדהימה וכמו כן יש שם מוזיקה מדהימה. הרוק נוצר שם, הבלוז נוצר שם, הג'אז נוצר שם, הרוק הדרומי נוצר שם, הפסיכדליה נוצרה שם. הארץ הזו כל כך מגוונת ומדהימה שאי אפשר להכניס את כולה תחת המילה גרועה. פשוט בארץ אין כל כך הערכה לתרבות המאריקנית ואנשים נוטים לזלזל בה ולסלוד ממנה בלי ידע אמיתי עליה.

bujored

New member
איזה ארץ אתה מכיר שיותר טובה ?

יותר טובה מאמריקה ובמה? לא יפה ללכלך בלי שום סיבה. תרצה או לא תרצה ארה"ב היא אחת המדינות הכי עליונות בכלכלה שלה, בדמוקרטיה, במידיניות הרווחה, בעוצמה ובגיוון החברתי העשיר, ובכוחה הצבאי. ויותר חשוב מזה, היא תומכת במדינת ישראל, אם באופן כספי ואם בגיבוי צעדינו המדיניים, היא המדינה היחידה שעומדת לצד ישראל בהחלטות האו"ם כאשר כל המדינות עומדות נגדינו, כל הכבוד להם. אז למה לגדף ישר? אגב, אם כבר מדברים על פינק פלויד, קהילת המעריצים הכי גדולה שלהם ממוקמת בארה"ב, ולא באנגליה.

דווקא

אחוז המשפחות בבריטניה להם אלבומים של הפלויד - מתוך כלל המשפחות הבריטיות - גבוה בהרבה מאשר בארה"ב. הנתונים לא מונחים לפני כרגע, אבל זה משהו כמו 50% או יותר מכלל המשפחות בבריטניה. זה גם הגיוני: ארה"ב מדינה הטרוגנית בהרבה מבריטניה, שלא לדבר על כך שגודל האוכלוסיה שם הוא פי וכמה. כך, שאין מקום להשוואה. אגב, הפלויד נשמעים לי להקה מאוד בריטית באופיה. לא היתה יכולה להיות להקה אמריקאית כמוה, וגם לא יכולה להיות, כיום. מה דעתכם?

edlessme

New member
פה אני דווקא לא מסכים..

אני חושב שיכולה להיווצר להקה כזאת... אבל היא לעולם לא תצליח..

edlessme

New member
אוהוהו... אני הולך להיות שנוא פה..

אני פשוט צועק לי על כולם... ועכשיו תורך!! וציף ציף... זה הולך לחרוג פה לפוליטיקה אז תרגישי חופשיה למחוק... ארץ יותר טובה מאמריקה? ראבאק... ניו זילנד ואוסטרליה... לא יודע.. המדינות המתוקנות הראשונות שעלו לי לראש... עליונה בכלכלה? על הטרייד דפוסיט שמעת? על המשבר בכלכלה שמעת? כל הכספים שיש לה מתפשפשים כרגע והדולר נחלש... הכלכלה של ארה"ב לא כל כך טובה כמו שנהוג להאמין... תבדוק ותדע... דמוקרטיה???? ארה"ב לא דמוקרטיה... על שיטת האלקטורלים שמעת? בכל אופן.. מה שזה אומר זה שלכל יישום פרקטי... משהוא כמו 500 איש מצביעים לנשיאות ארה"ב.. וזהו... אה כן... ושלא נדבר על זה שכל נשיאי ארה"ב (חוץ מ..אמממ... נו... זה שאמר איים נוט א קורק) היו עשירים או ממשפחות מיוחסות... מדיניות רווחה? אתה יודע כמה מובטלים יש שם? אתה יודע כמה אנשים יש שם? אתה יודע כמה שהחברה שם לא מודעת לתחלואות עצמה.. יש לנו מזל פה בארץ שאנחנו מודעים לכמה עמוק אנחנו ב... הפרשות? (ציף ציף.. כמה אני משתדל בשבילך...) של עצמנו... הם שם לא יודעים מה הולך מסביבם בגרוש... כוח צבאי? טוב.. אין ספק שהיא החזקה בעולם... רק... חשבת פעם על זה שתכלס... אם ישראל הייתה יכולה רק להעביר אותן בלי גילוי.. היא הייתה יכולה למלא את ארה"ב בפצצות גרעיניות בכמות מספקת בשביל להפוך אותה לפארק אקס מן? בימינו כבר אין לכוח קונבנציונלי יותר מידי משמעות... אז סבבה... ארה"ב יכולה לכבוש את עיראק... אבל מה עם צפון קוריאה? עליה היא יכולה? תענה על זה בעצמך... גיוון חברתי? טוב.. נכון... יש שמה יותר דרום אמריקאים מדרום אמריקה... אבל חשבת על מה החברה שם מעודד אותם להיות? לא אמריקאים ממוצא דרום אמריקאי... אלא מה שניקרא ה"אמריקן דרים"... להיות... משהוא שהם לא.. וגם לעולם לא יהיו... כי הם מקסיקנים בעיני האמריקאים.. הם עבדים במטעי התפוזים של דרום הארץ הזאת וטו פריגגין לא!!! ואגב... מבחינה מוזיקלית... עשו טובה.. היא לא יכולה אפילו להעז להשוות את עצמה לאנגליה.. חוץ מבתרבות הפופ כמובן... וטו לא.. ובזה אני מגיב לההודעה הקודמת... אז מה אם יש טיפ טיפה גיוון? אז מה?? אתה יודע מה זה אומר הגיוון הזה? כלום! אף אחד לא מתייחס שם ללהקות האלו... והן לא יצליחו כמעט לעולם להגיע לגדולה שהן ראויות להן... אגב, היא דואגת לנו רק בגלל המוני היהודים העשירים שם (ממממממש לא סריאוטיף סתם... "אנחנו" באמת שולטים שם בתיקשורת...) עכשיו בואו נבחן מה ארה"ב נתנה לעולם? היא, עם כל הכבוד.. פיתחה את המסחור... ואין אדם שיכול לערער על זה... כמובן שזה עודד באופן בינלאומי... אבל מה עם העובדה הפשוטה שהאמריקאים פשוט תמיד קונים את הכל שמים על זה תווית ומוכרים בכמויות? ראו.. שוק ההי טק, מוזיקאים מצליחים, אוכל... כל דבר תחת השמש... היא בשנים האחרונות גם התחילה להראות לנו את זה שתחת שילטונו של אבא בוש היא מוכנה להיכנס למלחמות תמורת נפט (אני לא הולך להתווכח על זה כי יש גבול כמה פוליטי אני מוכן להיות בפורום על מוזיקה...) ואגב, אני מאוד בספק אם קהילת מעריצי פינק פלויד שם גדולה יותר, לא שזה אומר משהוא...

נו באמת

אוסטרליה? אוסטרליה? המדינה הזאת היא במקור מושבת אסירים. ארה"ב היא לא המדינה הטובה ביותר בעולם. אבל תגדיר הטובה ביותר בעולם. כל מדינה מצטיינת במשהו אחר. שוויץ למשל, ארץ ארופאית שבעיני רבים מצטיירת כשלווה, פסטורלית, דייקנית ובעלת שעונים מעולים
לא נתנה זכות הצבעה לנשים עד לפני 25 שנים בערך. אז תגדיר טובה? לכל ארץ יש יתרונות וחסרונות משלה.

edlessme

New member
אמרתי שאני סתם זורק..

ו...זה שהיא התחילה במושבת אסירים לא אומר כלום... להזכירך... ארה"ב וישראל ועוד רבות וטובות הוקמו במילחמה עקובה ידם שבמהלכה הועברו אוכלוסיות ענק.. ואגב.. באמת הזכרת לי... האינידאנים...אבל מה ששיך להודעה ההיא שייך להודעה ההיא..

מה הקשר בין מלחמה ומושבת אסירים?

אנחנו והם לחמנו בגלל זכותנו להיות דמוקרטיה, ולהקים מדינה משלנו, פעולה לגלית לכל הדעות. האסירים לא נלחמו באף אחד. הם פשוט היו פורעי חוק.

edlessme

New member
שוב... זה לא משנה...

הרי אוסטרליה היא היום לא מושבת אסירים אלא מדינה דמוקרטית מתוקנת ומה שאני אמרתי זה שאיך שהוקמה מדינה לא משפיע על המצב הנוכחי... אלא... על ההיסטוריה שלה.. וטו לא... ואגב... אני בספק אם אותה מושבת אסירים נישארה מושבת אסירים כל כך הרבה זמן.. אבל אני לא בקיא בהיס' שלה.. אז מה אני יודע...

edlessme

New member
תיקונים...

אחרי הטרייד דפוסיט התכוונתי להגיד המשבר בהיי טק וניקסון לא לא היה פקק.. הוא היה פושע...(סליחה.. מישום מה ברח לי הלא... המממ... מעניין למה?) הכוונה בשאלה כמה אנשים יש שם הייתה כמה אנשים מ-ו-ב-ט-ל-י-ם יש שם? ולא אבא בוש.. אלא בוש הבן... (ואגב.. כל הזמן יש לי תחושה שהמחלחמה הזאת הייתה איזו מעיין סגירת חשבון בין משפ' בוש למשפ' חוסיין... ולפני כמה ימים היה גם איזה פירסום שסאדם שלח לבוש איזה הודעה שהוא מוכן לוותר על מילחמה... מה שרק מדגיש בעיניי את תאוריית ה"סגירת חשבון"

FloyDviR

New member
פיייי נסחפתםםם חזק אבל

כולה באה להגיד היי
תראו לאן הגעתם...

למעלה