שרשור שאלות 9/2

Camden

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אם מישהי מתכננת להזמין בקרוב מטראנס דיזיין ויש לה קצת מקום אני אשמח להצטרף... בעיקרון יש רק לק אחד שאני ממש רוצה ככה שאני לא תופסת הרבה מקום

רוני325

New member
אילו צבעים יפים של ORLY שאתן מכירות וממליצות

כולל תמונות אם יש אם לא אז רק שמות אתן שמות?

הזמנה מטרנסדיזיין

היי לכולן! הייתי קוראת סמויה עד עכשיו, זוהי טבילת האש הראשונה
הזמנתי חבילה פעם ראשונה מטרנסדיזיין לפני כמה זמן, החבילה עצמה נשלחה ב-29.1, כמה זמן ייקח לה בערך להגיע? עברו כבר כמעט שבועיים... מה הזמן הממוצע שאתן מקבלות חבילה? ורציתי לשאול עוד שאלה - אם לא מזמינים 9 לקים, עדיין משלמים 18 על המשלוח או את החלק היחסי לבקבוקים שנקנו? תודה!

צונית

New member
תראי, יפה זה סובייקטיבי

ולפחות תני איזה כיוון, איזה גוונים את מחפשת... אני חושבת שאין טוב ממראה עיניים ולכן אני אמליץ לך להכנס לבלוגים מוכרים, יש רשימה בקישורים של הפורום וללחוץ על התגית ORLY ולראות את הלקים שניסו שם. לדוגמא לא הכל שם ORLY אבל בהחלט הרוב, זה גם כיף לחפש וזה גם הרבה יותר טוב מלקבל המלצות כלליות מטעם של אנשים כשלא בטוח בכלל שיש לך את אותו הטעם.

Marble Arch

New member
קודם כל ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

מה29.1 מממממש לא עברו שבועיים
עבר כמעט שבוע וחצי, והעניין הוא שסופרים ימי עבודה.. עברו בערך 7 ימי עבודה אם אני לא טועה.. בעקרון לוקח לחבילה בערך שבועיים-שלושה להגיע.. ולא, השיטת משלוח שמשתמשים בה עובדת על נפח.. הקופסה כאילו עולה 18 דולר ואת יכולה למלא אותה כמה שאת רוצה, אבל גם אם תשימי שם מוצר אחד זה עדיין יעלה 18$.. מחכה לתמונות כשההזמנה תגיע!!

רוני325

New member
כעקרון אני מחפשת כהים אבל שניתן למצוא אותם

בארץ לא משנה לי הצבעים

Camden

New member
אני מאיזור עמק חפר...

(איזור השרון? אני אף פעם לא בטוחה בזה
) תודה על ההקפצה

Witchcrafts

New member
על איזה טופ קואוט אתן ממליצות?

ורצוי שיהיה גם על תקן מייבש. אלא אם כן תשכנעו אותי שהכי טוב להפריד בין השניים ואני בספק שזה יקרה...
(אם כבר התכנסנו, מה הבייס קואוט שעושה הכי טוב את העבודה + לא מצהיב את הציפורן?)

Kumagoro01

New member
יש לי את start-to-finish

של OPI. הוא טופ, בייס ומחזק. מייבש הוא לא
מצד שני אף פעם לא השתמשתי במייבש אז לי זה לא מאוד משנה... והדברים האלה תמיד (טופ/בייס) מתייבשים נורא-נורא מהר אז זה אף פעם לא שינה לי. הלק שלי לא זז עד שאני מתקרבת אליו עם מסיר לק וגם אז צריך להיות עקשנית~ ככה שאת העבודה שלו הוא עושה אז בתור טופ/בייס קואוט אני ממש ממליצה עליו P: הוא אפילו קצת מחזק O: ועליי זה נדיר. לפניו היה לי את top2bottom של אורלי שגם הוא מעולה אבל פחות מוצלח... ולא יודעת אם אפשר לקנות אותו בנפרד כי השגתי אותו בתוך ערכה שמיועדת לפרנץ'. X: שניהם לא מצהיבים, לפחות מהניסיון שלי, אבל כל אחת והציפורניים שלה~ בהצלחה ^^ (ואגב המשפט שיש לך בחתימה XD לא שמעתי אותו שנים והוא עדיין מצחיק אותי
)

Witchcrafts

New member
תודה רבה!

חשבתי שיהיה נחמד לייעל את זמני באמצעות מייבש, אבל כבשת אותי כשציינת שהוא משמש גם כבייס וגם כטופ. את מזמינה אותו מחו"ל, נכון? והמשפט נמצא בחתימה שלי בתפוז כבר שנים.

Kumagoro01

New member
האמת שאין לי כל כך מושג איפה אפשר להזמין...

אני פשוט קניתי אותו בנסיעה לחו"ל כשנתקלתי בו במקרה ^^' בעניין ההזמנות וכו' אני דיי חדשה, אבל אני לא חושבת שצריכה להיות בעיה איתו
בכ"ז OPI ומוכרים אותם דיי הרבה

Kumagoro01

New member
הביאו המון גוונים של אורלי D:

כולל מאט. סתם למי שלא ידעה.
(כמוני נגיד) אני זוכרת שרק דיברו על זה שהמאט קיימים ועד שהגעת לס"פ נשאר בקבוק אחד על המדף והוא לא בצבע שרצינו~ אז זה כבר לא קורה
יש שם הרבה צבעים כולל ירוקים וכחולים וכו' והכל חדש ויפה D: דברים שראיתי סווצ'ים שלהם לפני כמה חודשים ושברתי את הראש איך להשיג. אז קניתי לי אותו: http://1.bp.blogspot.com/_chgPWEgls7o/SspJKtYS4pI/AAAAAAAAKsk/XxCq2GGm3lw/s400/10052009+094.jpg שממש מזכיר לי את הראשן נייבי מאט של OPI ואפילו בלי שהייתי צריכה להזמין ^^; אני שמחה. הו, והם גם עולים עכשיו 20 ש"ח אז בכלל כדאי. תיהנו P:

סקרמנטה

New member
../images/Emo35.gif האם נתקלתם בשיק מספר 61 - כחול כהה?

צירפתי כאן את פלטת הדוגמאות של שיק (מסניף מגה). בצד שמאל יש דוגמא של כחול כהה, תחת המספר 61. המוכרת התעקשה שזה אכן המספר והראתה לי שאכן יש לו עמודה ייעודית בסטנד של שיק. אבל... לא היה להם במספר הזה והיא טענה שאזל... לדעתי זו בכלל דוגמא של 290, כי בפלטה המקורית הוא לא נמצא (חדש מדי). אבל היא התעקשה שלא. מה אתן אומרות?

יפעתיקו

New member
שאלה לי אליכן..../images/Emo110.gif

לכל אלו שמזמינות מהאינטרנט.. רציתי לדעת, אין בכן שום חשש שהאתרים להן אתן מוסרות את מספר כרטיס האשראי יבצעו שימוש ללא הרגשתכן או ידיעתכן?.. אני אישית מאוד חוששת ורציתי לדעת אם יש משהו שיוכל אולי להסיר ממני את החשש

Harlot

New member
בגלל זה יש היום פייפאל

אני משלמת רק בפייפאל, לא בכרטיס אשראי. אגב, אני גם לא כל כך חוששת למסור כרטיס אשראי. הדבר הכי גרוע שיכול לקרות הוא שימוש לרעה או גניבה. יש ביטוח על דברים כאלה. זו סתם אי נעימות אבל לא נזק ממשי. בפייפאל, לעומת זאת, אין חשש כזה. אף אחד לא נחשף לכרטיס שלך.

למעלה