שרשור שאלות

hollypop girl

New member
רעלים בלקים

במה בדיוק הם מסוכנים? ואיך אני יכולה לדעת באיזה לקים יש ובאיזה אין? והאם שאר המרכיבים בלק
לא נחשבים למסוכנים או לא נחשבים למסוכנים לעומת אחרים?

trilliane

Well-known member
מנהל
יש קישור בשאלות הנפוצות / מאמרים

יש בעיקרון שלושה חומרים לא טובים (שאם הבנתי נכון אחד מהם הוא בכלל חומר משמר שלא קיים בלקים רגילים אלא רק במייבשים / מחזקים או משהו כזה) וחברות רבות מצהירות באופן בולט שאין להן, אחרות לא מצהירות ואז פשוט אפשר לעבור על הרכיבים ולראות אם יש או אין.

אני יודעת שבלקים של GK מצאתי ברשימה לפחות אחד מהחומרים ונדמה לי שגם בלקים של איב קוסמטיקס, אבל אני כבר לא בטוחה ומתעצלת לבדוק (זה די מוציא ת'עיניים לנסות לקרוא את הגופן הקטנטן הזה...
). למרבה ההפתעה, דווקא בלקים של טופ ביוטי הם אינם, מה שלא מונע מהם להיות מסריחים משהו טוב...

trilliane

Well-known member
מנהל
עברתי על הרשימה בלק שקניתי ולא מצאתי

לא יודעת אם זה כך בכל הלקים שלהם כי יש לי רק אחד בצבע אמיתי ורק בו בדקתי; השאר לקים שקופים עם נצנצים למיניהם...

noash5

New member
דרוש לק לבן

כמה שיותר נוח למריחה (כמה שפחות סימני מריחה)..
גם מחו"ל זה אופציה..

תודה:)

trilliane

Well-known member
מנהל
טרם מצאתי לק לבן טיפקס נוח למריחה

כולם סיוטיים בעיניי, חלק יותר חלק פחות, אבל ממש שונאת למרוח ועושה זאת בלית בררה כי זה שימושי (כרקע לדברים אחרים; אני לא אוהבת לבן נקי).

עד היום ניסיתי את:
פרנץ' של בוקי סטייל – לא רע לחותמות, מתאים גם למריחה רגילה אבל לא נוח למרוח;
White On של סאלי הנסן – קניתי כי הוא פופולרי אצל בלוגריות, אבל אני לא הסתדרתי איתו (וגם המברשת עבה ואני לא אוהבת).
WOW 350 – סביר, נוח יותר למריחה מהקודמים
שיק 31 White Flag – ציפיתי ממנו להרבה, בפועל לא חשתי שהוא נוח לי יותר מ-WOW, אם כי העמידות הייתה לא רעה, אבל אין לי די ניסיון וגם החלפתי מחזק באותו זמן אז קשה לי לדעת אם זה באמת בהשפעת השיק או לא.

בסופו של דבר אין לי ניסיון עשיר עם אף אחד מהם ואת כולם מבאס אותי למרוח, זה עניין של דקויות. מכיוון ש-WOW ושיק הזולים ביותר (ודי זמינים) והם לא טובים פחות מהיקרים, אני ממליצה לבחור אחד מהם.

Rac Hell

New member
אני מרוצה למדי מביוטיקר 35.

מאד טיפקסי, המברשת די נוחה (קצת שטוחה, מה שמתאים לזויות כשרוצים לקשט, ומאד עזר לי בעיצוב שעשיתי לאחרונה וטרם העליתי לכאן) וכמובן: הכי זול שיש.

noash5

New member
ניסיתי אותו

סימני המריחה עשו לי חיים קשים..

תודה

noash5

New member
איזה ניסיון! =]

אני מחפשת משו למרוח בתור בסיס לעיצוב עם הספוג (שאני לא יודעת איך קוראים לו..) את WOW ניסיתי והוא היה לי דליל בטירוף, אולי נפלתי על בקבוק לא טוב. אנסה את שיק, המון תודה =]

trilliane

Well-known member
מנהל
אה, תגידי ככה! הסמיך מביניהם הוא בוקי סטייל

הוא מיועד לפרנץ', חותמות וקישוטים אז לא פלא. ניסיתי את כולם עם חותמות, והוא נותן את הכיסוי הטוב ביותר, חד משמעית.

Labello Girl

New member
60 שניות של מרמור

אז אחרי שנתיים עם בנייה, אתמול הסרתי את הציפורניים, הייתי מצרפת תמונה.. אבל המראה עצוב וקשה.

הלק היחיד שתראו ממני בזמן הקרוב הוא מחזק ציפורניים, אז אני אשב פה בצד ואקנא בכן בשקט.

poynter

New member
לדעתי עשית בשכל

יקח לציפורניים קצת זמן להשתקם, אבל בסוף זה שווה את זה לאללה.

יאללה שיהיה בהצלחה, עדכני אותנו

lilo4

New member
אל תתייאשי

לוקח לציפורניים הרבה זמן להשתקם אחרי בנייה. אבל זה בהחלט קורה. חשוב בנתיים להקפיד להשתמש במחזק ולחדש אותו כל כמה ימים, ובעיקר להיות סבלנית.

Labello Girl

New member
מנצלת את מה שאמרת ל|שאלה

היום מישהי אמרה לי שלא כדאי מחזק, ושעדיף לתת לציפורניים לנשום אחרי הורדת בנייה.
זה נכון ?

lilo4

New member
אני לא שמעתי על דבר כזה

תראי, אין לי בנייה ומעולם לא הייתה לי, ככה שאני לא מכירה את תהליך השיקום אחרי בנייה. אבל באופן עקרוני זה לא נשמע לי נכון. הציפורניים שלנו הן חומר מת, הגוף מייצר את הקרטין אבל לקרטין עצמו אין תהליכים כמו של איבר חי- אין זרימת דם לציפורן עצמה, ולכן הגוף לא מזין את הציפורן ולא מספק לה חמצן [כמובן שהדם מגיע לכל האזור מסביב כולל למערכת שבונה את הציפורן]. הציפורן עצמה לא מתחדשת, אלא הגוף בונה אותה. זה בניגוד לאיברים אחרים, למשל העור שלנו, שהיא מערכת חיה שמחדשת את עצמה וכו'. לעור כן צריך לתת לנשום בגלל התהליכים שהוא עובר ובגלל שהוא פולט חומרים וכו'.
באופן עקרוני הגוף הרי מחדש את הציפורניים, פשוט מה שקורה שקצב ההתחדשות של הציפורן הוא איטי מאוד, זה עניין של כמה חודשים עד שכל משטח הציפורן שלנו מתחלף, לכן בפרק הזמן הזה את בעצם נשארת עם ציפורן שרובה עברה את ה"טראומה" של הבנייה, ולכן היא חלשה. כשהציפורן תסיים להתחדש לחלוטין היא אמורה להיות בריאה יותר. המחזק פשוט עוזר לציפורן להיות חזקה יותר, וימנע ממך את כל השבירות והתופעות הלא נעימות שיקרו בדרך. זה לא יפתור את הבעיה ב-100%, אבל זה כן ישפר את המצב.

מעבר לזה, מחזק ציפורניים הוא מוצר שמיועד להיות על הציפורניים באופן קבוע. ברוב המחזקים שאני מכירה ונתקלתי בהם ממליצים להיות באופן רציף עם מחזק [כמובן מדי פעם להסיר ולמרוח שכבה חדשה]. אם הייתה בעיה להיות עם מחזק כ"כ הרבה זמן הוראות השימוש היו אחרות.
ככה שלדעתי האישית אין בעיה להשתמש במחזק אחרי הורדת בנייה. אני חושבת שיש בפורום כמה גולשות שגם הן הורידו בנייה ועברו את תהליך השיקום, אני מקווה שהן קוראות ויוכלו לספר מהניסיון שלך. במקביל יש גם פורום בניית ציפורניים שיש בו מניקוריסטיות, תנסי גם לשאול שם

Plushable

New member
יש בזה משהו

אני בדיעה קצת שונה, לפני שהתחלתי להשתמש קבוע בלקים ומחזקים למיניהם הציפורניים שלי היו בריאות וחזקות יותר.
אני כן הייתי ממליצה לך לעשות מנוחה ממחזקים ולקים בתקופה הזו שאת מגדלת את הציפורניים מחדש
כמו כן קראתי המלצות על חיזוק טבעי של הציפורניים בעזרת מים חמים ומלח
ממליצה לך לחפש ברחבי הרשת :)
ולהחליט מה עדיף לך

למעלה