שרשור שאלות

lilo4

New member
יש הבדל בין לק למחזק

אל תשכחי שהלקים עצמם מכילים חומרים כימיים שלא טובים לציפורניים שלנו, בגלל זה יש צורך בכל המוצרים המשלימים מסביב. אין ספק שלק פוגע בציפורן.

מחזק לעומת זאת הוא מוצר שנועד להזין את הציפורן, אם תשתמשי בו על ציפורן בריאה לא תראי תוצאות הפוכות של הרס הציפורן.

אולי בכל זאת אפשר תמונה בבקשה?

אני מעוניינת בבנייה ואחד הדברים שמרתיעים אותי (מלבד המחיר שהוא המרתיע העיקרי) זה מה יקרה כשאני אוריד.
אם תסכימי להעלות תמונה של הציפורניים שלך אני אשמח מאד, תודה.

יעל י

New member
איך ב ד י ו ק משתמשים בלק המגנטי?

על רטוב?
מריחה אחת או פעמיים?
מגנט יציב או להזיז?

אני למדתי מהבלוג של פיצ'ה

והשיטה היא:
תמרחי שכבה אחת של הלק על כל הציפורניים ותני לה להתייבש קצת.
אח"כ צריך לעבוד ציפורן ציפורן כדי שתספיקי לעשות את הדוגמה לפני שהלק יתייבש- ומה צריך לעשות בכל ציפורן? למרוח שכבה נוספת של הלק ומיד להחזיק את המגנט מעליו לכמה שניות. אני עשיתי 30 שניות. בהוראות אומרים שאפשר פחות. יש למגנטים- גם של צ'יינה גלייז וגם של קולורקלאב- מן זיז שאת יכולה להשעין על הקיוטיקל וזה יעזור לך לייצב את המגנט. כמובן, להחזיק יציב. אחרי שסיימת והתלהבת מהדוגמה המעלפת, תמרחי מייבש כדי לקבע את הדוגמא, ותעברי לציפורן הבאה.

Name Of a User

New member
היי, שוב אני

אז אחרי שכולכן נתתן לי המלצות למחזקים.. חח זה קצת בילבל אותי כי כל אחת זרקה מחזק של חברה אחרת, חלקן כאלה שאפילו לא שמעתי עליהן..

בכל מקרה קפצתי לסופר-פארם וראיתי שיש שם מדף שלם שמוקדש רק למוצרים של Essence, על לקים ויתרתי כי זה 50 שקל ללק, אבל יש להם שם כל מיני כמו מחזק, שכבת בסיס, טופ, מלבין ציפורניים, וכולי וכולי..
אז רק רציתי לשאול אם ניתן לסמוך עליהם, כי בכל זאת זה 60 שקל למחזק וזה בערך טווח המחירים של כל שאר המוצרים ואני לא רוצה לבזבז כלכך הרבה כסף על משהו שבסוף יתברר כלא שווה כלום.
אז מה אתן אומרות, איך המחזק שלהם? הבסיס? הטופ? והמלבין, הוא באמת מלבין או שעובדים עליי בעיניים?

מצטערת על החפירה ותודה לעונות!
(ושוב אני רוצה לשבח את הפורום שלכן, באמת שכייף להסתכל פה על העיצובים ולקבל השראה וללמוד על הציפורניים!)

trilliane

Well-known member
מנהל
לפי התיאור נראה לי שהתכוונת ל-essie

זו חברה טובה והמוצרים שלה אמורים להיות טובים; בינתיים ניסיתי רק מייבש וגימור מאט אז אני לא יודעת להתייחס למחזקים שלה. אם את מוכנה להשקיע 60 ש"ח במחזק, המחזקים של סאלי הנסן נחשבים לטובים, והיקרים מביניהם (אלה שנמכרים בבקבוק זהב/כחול וכו') עולים 80 ש"ח אבל לרוב יש הנחה של 25% אז זה יוצא 60. מישהי כאן כתבה שגם המחזק שנמכר בבקבוק השקוף (ועולה רק 40, 30 במבצע) טוב מאוד ומקביל לזהב, אז אם את קצרה בכסף אולי כדאי להתחיל איתו.

Name Of a User

New member
כן התכוונתי אליהם, טעות שלי

אבל לפי מה שהבנתי המחזקים של סאלי הנסן מצהיבים את הציפורן בצורה משמעותית, לא?
הציפורניים שלי במילא נוטות להצהבה, אני לא רוצה להוסיף עוד..

trilliane

Well-known member
מנהל
אני משתמשת בהם כבר כמה חודשים ולא הצהיבו לי

(אבל גם נייל-טק לא הצהיב לי... אני חושבת שאני לא רגישה להצהבה). לא שמעתי על SH שהם מצהיבים, אם כי הכול ייתכן; אני חושבת שכמעט על כל מוצר שהוא כבר הייתה מישהי שכתבה שהוא הצהיב לה ציפורניים / לא נוח / לא עוזר וכו'. שביעות רצון והתאמת המוצר לציפורניים הם עניינים אינדיבידואליים ואם תנסי למצוא מוצר שיש לגביו תמימות דעים מלאה לא תקני כלום... כמעט תמיד יש בנות מרוצות וכאלה שלא.

Name Of a User

New member
כמובן

כל אחת ומה שמתאים לה, אבל תסכימי איתי שאם מוצר אחד מקבל יותר פידבקים טובים ממוצר אחר, כנראה שהוא יותר טוב :)

בכל מקרה קניתי את של essie, זה אותם מחירים פלוס מינוס, אז לא מפריע לי לנסות את זה ואם לא יתאים לנסות את סאלי הנסן..

ותודה! :)

trilliane

Well-known member
מנהל
מסכימה איתך עקרונית, פשוט פה המדגם די קטן

ואם יש קצת פחות פידבקים חיוביים למוצר מסוים זה גם יכול להיות שפחות בנות ניסו אותו, למשל.

בכל מקרה זה כבר לא משנה; תתחדשי על הקנייה, מקווה שתהני ממנו.

Name Of a User

New member
גם נקודה נכונה

טוב- אם לא מנסים לא יודעים :)

בינתיים שמתי את המלבין שלהם (נשברתי וקניתי גם) ועד כה אני די מרוצה, הציפורניים נראות טוב איתו, רק נקווה שגם אחרי שימוש ממושך בו הם ימשיכו להיראות טוב :)

בתולת איביי- מוכר מומלץ לסאלי הנסן בבקשה?

התאהבתי בסדרת הGem Crush אבל המחיר כאן גורם לי להשתנק. בטרנסדיזיין האהוב לא מוכרים סאלי :(
תודה לעוזרות.

למעלה