שרשור שאלות! +

pini6910

New member
שאלה

כמה מטר בד כלומר מה המידות של בד שצריך לקחת בשביל לתפור מכנסיים?

RC153

New member
שלום

אני מקווה שתוכלו לעזור לי

יש כמה פריטים שאני מחפשת ממשששש הרבה זמן ולא מצאתי/אין בארץ
אני ממש מתלבטת אם להזמין מהאינטרנט (יכולות להיות מלא בעיות- לא מתאים,לא נראה כמו שרציתי וכו')
ואני לא יודעת על קנייה באינטרנט כלום.
מישהי הזמינה פעם משהו באינטרט? יש פה מישהי שאולי מבינה בזה ויכולה לעזור לי?
יש לי כמה שאלות
איביי למשל, אפשר לחפש שם פריטים מחנויות? נגיד זארה וכאלה? כלומר, מוצרים חדשים שהם לא יד שנייה או משהו שאנשים אחרים מוכרים
מה אני יכולה לעשות אם הפריט לא מוצא חן בעיני/לא מתאים? יש החזרות ? זה יחסית קל לביצוע או מתוסבך?
משתלם בכלל לקנות מהאינטרנט בגדים/נעליים?
יש עוד חנויות חוץ מאיביי?

LucyXX

New member
שרשור שאלות
+

שימו לב, ביום שני ייפתח שרשור שאלות +
חדש והשרשור הזה ישורשר תחתיו

שאלות ודברים ראנדומליים - לכאן!

innocence

New member
זה לא כל כך עובד ככה..

מה המידה שלך?
איזה מכנסיים?
מאיזה בד?
מה הגובה?

אין מידות "סטנדר" ל"מכנסיים".

NyaPrawr

New member
יש מליוני חנויות אינטרנט!

איביי הוא כמו "קישור" בין מוכר לקונה. זו פלטפורמה מאפשרת לכל אחד למכור מה שבא לו, ואת יכולה למצוא שם דברים שהם לרוב יד. שניה\ לא מותגים\ מותגים שנרכשו במיוחד למכירה און ליין. חנויות דומות לזה אפשר למצוא בamazon, ובEtsy, אתר שמתמחה במכירת דברים מכל הסוגים בעיצוב וייצור אישי, הום- מייד כזה. גם הם מציעים לקונה דרך לתווך בינו לבין המוכר.
לרוב המותגים הגדולים יש חנויות און ליין. לזירה, טופשופ, ה&מ וכו יש אתרים והם מוכרים מבחר גדול יותר מאשר בארץ. אבל- הם לא תמיד שולחים לישראל. לא תמיד. ולפעמים הם כן, אבל זה יוצא יקר אחושרמוטה. תחפשי את החנויות של המותגים האהובים עלייך.
מאוד קל למצוא חנויות, הכל תלוי בסגנון שאת מחפשת. האהובות עלי אישית הן Modclothes, Nastygal, וromwe. רומווי גם מציעים משלוח חינם לישראל.
יתרון מס' 1 של קנייה אוןליין- מבחר מטורף ובלתי נגמר.

Aussie Girl

New member
תעשי המרה למידה שלך

לא לסנטימטרים.

בגדול...
38 זה 5 אנגלי ו7 אמריקאי
39 זה 6 אנגלי ו8 אמריקאי
40 זה 7 אנגלי ו9 אמריקאי.

קניית נעליים באינטרנט מחברה שלא התנסת בה קודם זה סיכון ואף המרה לא תעזור. זה כמו שתכנסי לחנות ותמדדי נעליים מחברות שונות. נעל אחת תתאים לך במידה 39 ואחרת במידה 40. יש חברות שמייצרות נעליים ממש קטנות או ממש גדולות אז אולי אפילו יהיה הבדל של מידה וחצי.

בקיצור, את לוקחת סיכון ולא חושבת שמישהו יוכל לתת לך תשובה חד משמעית.

memee2

New member

פעם אחת בלבד קניתי נעליים מהנט מסטייל ריבר. לקחתי 9 אמריקאי והיה ענק עליי במידה שלמה

RC153

New member
וואו
תודה רבה על התשובה
+ שאלה לפורום

אם אני כבר כאן

איפה אפשר להשיג נעליים צבאיות/מגפיים צבאיות (בלי עקב)/ נעלי דר.מרטינס כמו בתמונה במידה 35? או אפילו 35 וחצי ? או אפילו 34?
(איזה רשתות בכלל מוכרות בארץ דר.מרטינס? יש משהו בדרום?)
או אפילו משהו דומה לנעל כזו

חיפשתי בכל כךךךך הרבה מקומות והכול מתחיל ממידה 36:| אולי מישהו יוכל לעזור לי

תודה רבה רבה גם לעונים, וגם לתשובה המפורטת שקיבלתי

NyaPrawr

New member
בבקשה

נעליים צבאיות אפשר למצוא כרגע כמעט בכל חנות. את יכולה לחפש בחנויות ילדים אם את רוצה מידות באמת באמת קטנות. לגבי ד"ר מרטינס- בישראל מוכרים אותם בוויקאנד (רק שחור, שחור מבריק ולבן מבריק), בג'יפה, ובאוריג'ינלס. המחירים יקרים, ואני לא בטוחה בכלל אם מחזיקים את כל המידות. אם יש לך כסף להשקיע בעניין, את יכולה להזמין מאתר האינטרנט שלהם.

היויו

New member
לגבי המידות

לא תמצאי ד"ר מרטינס אמיתיות במידות האלה כנראה, אבל את יכולה לחפש בחנויות שמוכרות "דומות ל..." לילדים כמו גלי, נמרוד וכו'.
הם מחזיקים מידות קטנות (לילדים, נו?) ומידה 34-5 בהחלט נחשבת מידה לילדות.

אצלנו הבעיה הפוכה. הבת שלי עוד לא בת 9 והיא כבר צריכה מידה 38. את יודעת מה זה למצוא נעל שנראית "ילדותית" במידה 38 עם אופנת הפרחות של היום?
הכל עם עקב, לרוב אימתני, ואם זה לא קרוקס נורא קשה למצוא משהו שיראה מתאים לילדה. בעיה...

RC153

New member
תודה

אני בהחלט אחפש בחנויות ילדים

אז זהו, שאני תמיד צריכה לחפש משהו שהוא לא ילדותי/מצועצע. ואני חשבתי שהמצב שלי גרוע,זה באמת מתסכל לחפש נעליים עם מידה בעייתית

לחשוב שיש נעל שאת ממש ממש רוצה אבל פשוט לא יכולה לקנות כי היא לא קיימת במידה שלך

אני אישית יכולה לקנות רק באלדו..ורוב הסגנון של אלדו זה בערך אותו סגנון

תודה על העזרה

Blue Emptiness

New member
שנה שעברה,

ראיתי בה&מ בנעליי ילדים משוה שנראה כמו חיקוי מרטינס, וזה היה כל כך חמודדדד אין לי מושג מה יש שם עכשיו ואם היה להם 34, אבל שווה לבדוק גם במקומות כאלה

RC153

New member
תודה רבה

כשאהיה בסביבת H&M אני אבדוק את זה !

והנעלי ילדים בחנויות כאלה תמיד מהממות

ראיתי בזארה קידס מין נעלי אוקספורד כאלה ועל רגל של ילד זה מאוד יפה (אז אולי יש יתרונות בלהיות מידה 35
)

למעלה