שרשור שאלות...

RinRan

New member
אוי אוי אוי... אנגלית של ישראלים...

*מנסה לסבול, אבל לא סובלת אנגלית של ישראלים*- ולא שיש לי משהו נגד זה אבל זה די מעצבן..., אז- wen in roma= When In Rome

Alexis14

New member
הסרט ´כשברומא´ כבר צולם

ואם עדיין עובדים עליו עכשיו זה בעיקר על הפסקול, הספר ועריכה. הסרט צולם באפריל. עכשיו מרי קייט ואשלי עובדות על הסרטים הבאים שלהן, עליהם אפשר גם לקרוא במדור החדשות של האתר oon hhttp://hop.to/oon

omer wild

New member
לא היה מקום להמשיך...אני ימשיך למטה

התכוונתי למלאכים של צ´ארלי
או שקוראים לזה המלאכיות של צ´ארלי
טוב לא משנה הכוונתם את העקרון...

motib4

New member
אני לא חושב שבעתיד הקרוב.

אבל בינתיים אתה מוזמן לחתום על העצומה. אה. ברוך הבא.

ח ו ס ה

New member
לא נראה לי...........

כאילו תחשבו על זה!!!!! אין להן מה לעשות פה!!!!! הן מפוצצות בעבודה והולך להן!!!!! עובדה שיש להן טונה כסף!!

מה קשור יו??????????

לבוא לפה רק יקדם את המוצרים שלהן וזה יביא להן כסף אז אם זה מבחינת כסף אז בטח שכדאי להן לבוא לפה את יודעת כמה כסף הן יקבלו על כל הפרסומות המפגשי מעריצים והשטויות האלה?

אני חושבת

שאם הקו אופנה שלהן יגיע לארץ זה יהיה רק עניין של זמן עד שגם הן יגיעו כדי לחנוך אותו... כמו שקרה באנגליה שהן חנכו את פתיחת הקו אופנה שלהן בחנויות ASDA אבל מי יודע
אולי הן לא יגיעו רק בגלל המצב...

../images/Emo70.gif../images/Emo99.gifהלוואי...

שאת צודקת אבל אם הן כבר יחשבו לבוא אז לא נראה לי שהן לא יבואו בגלל המצב, כי בטח יהיו להם המון מאבטחים

מה קשור יו??????????

לבוא לפה רק יקדם את המוצרים שלהן וזה יביא להן כסף אז אם זה מבחינת כסף אז בטח שכדאי להן לבוא לפה את יודעת כמה כסף הן יקבלו על כל הפרסומות המפגשי מעריצים והשטויות האלה?

plomphy

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כתבתי בעצומה משהו שנקטע לי באמצע אז זה לא יצא מובן- מה שרציתי זה- הן לא באות לא כי לא בא להן אלא בגלל הערבים- דה... וזה נקטע לי בקטע הזה: "הן לא באות כי לא בא להן," אז זה אופסי!!!

למעלה