even the rain bows down
- אבל מה *באמת* יוצא לך מזה שאת מנהלת פה?אה???? טובות הנאה? סקס עם שלומי? התמוטטות עצבים? כלום, נו, בחיי!! מה סקס עם שלומי, מה, אני בכלל לא הסגנון שלו.
-למה באמת את לא נושמת? את לא הולכת למות, נכון? אני לא יודעת למה, אבל היום זה הסתדר!! נראה לי שהרסקיו עזר. אינ רק מקווה שזה לא יחזור.
-וואטס סו אמאזינג אבאוט רילי דיפ ט'ואוטס/ פילינג אנד דרימינג? וואי, כ"כ תמותי.
- למה רק אותם את אוהבת? כי את מצטטת לי כאלה דברים בלי להזהיר מראש!!!
ואח"כ עוד שואלת למה אני לא נושמת.
-השיר של טורי שהכי חותך? (ולא LE!!!! די לחפור על זה כבר. עכשיו לפני שבוע אוף.) LE. ו-Here In My Head. אם היא הייתה מנגנת גם את היר אין מיי הד, היית זוכה לראות אותי מתה פעמיים ברצף, שזה כמעט בלופים.
- לטבוע או לשוט? (גם אני יכולה לעשות שאלות חותכות ) את בכוונה עושה לי את זה? אני אחסום אותך, תזהרי.
-עד מתי?!?!?!?!?! את לא משוחררת כבר? חשבתי שאני היחידה שחיה בצבא...
-היום המאושר בחייך? (לא כולל טורי) חחח באתי לכתוב טורי ואז ראיתי את הסוגריים
. אממ, פסטיבל הג'אז 2005, הג'אם של הירומי וסזאר. זו הייתה הפעם הקודמת שהכרזתי בה על היום המאושר בחיי. כמה יפה זה ששניהם קשורים במוזיקה. (ואנשים).
- היום הגרוע בחייך? (לא כולל היום שאחרי טורי) אממ. היה איזה יום אחד, אחרי לילה לבן ושיחה עם מישהו שעשתה לי ממש, ממש רע. ועוד היה לי מטבח באותו יום, אז בכלל.
- השיר האהוב עלייך? (לא כולל טורי, איי סייד ) אין לי שיר אהוב, אני ממש לא יכולה לבחור אחד. יש המון המון שאני אוהבת וזה תלוי בתקופה וברגע. אני מאוד אוהבת מוזיה מהסיקסטיז והסבנטיז, אז ברשימה יש גם להקות כאלה (ואני לא מדברת על הוילאג' פיפל).
-השיר השנוא עלייך? (טוב, פה לא צריך להגיד לא כולל טורי ) חחח אין לי אחד ספציפי, אבל נגיד, לאב בוי
(סתם, הוא לא שנוא עליי, הוא פשוט מעצבןןןן) ומוזיקת מטבחים.
-זכרון ילדות ראשון? אין לי מושג, אבל אני זוכרת שאח שלי לימד אותי ללכת.
-טראומת ילדות ראשונה? מה טראומת ילדות, הייתי בת שלישית אחרי שני בנים, נראה לך שלא פינקו אותי?! סתם, אבל הייתי ילדת כאפות בבי"ס, אז בי"ס.
-למה את לא רוצה לעשות לי ילד? אף פעם לא ביקשת
-למה עוד לא העיפו את מרינה מכוכב נולד? שאלה טובה
-אם יש לך ציצים קטנים, את עדיין יכולה להיות לזבית? (הם הרסו לי ת'חיים!!!!!!) אמממ אינ חושבת שכן, לא? אבל אני לא לזבית, אז באסה לך.
-למה טורי הלכה? לא יודעת, אבל אני עצובה ממש
הודגש באמצעות מדגישומטיק