שרשור שאלות!

דוVשה

New member
שרשור שאלות!

הקורבן הראשון - noosh! 1 - מה הכי מפחיד אותך? 2 - ספרי על פאדיחה רצינית שהייתה לך. 3 - מה מרגיע אותך הכי מהר? 4 - איזה סוג שוקולד את הכי אוהבת? 5 - מה את רוצה ללמוד? 6 - במה את רוצה לעסוק? 7 - איזו עיר בארץ את הכי אוהבת? 8 - איזו עיר בחו"ל את הכי אוהבת? 9 - אוהבת ילדים קטנים? 10 - האם, בעתיד, תרצי להתחתן? 11 - האם, בעתיד, תרצי ילדים? 12 - האם תוכלי להיות במערכת יחסים עם מישהו ממוצא ערבי? 13 - בע"ח אהוב? 14 - בע"ח שנוא? טוב, זייהו לכרגע. אתם מוזמנים לשאול שאלות.

רעוּת

New member
יאללה יאללה, גם אני! לינץ' על נועה!!!!!!!!!

- אבל מה *באמת* יוצא לך מזה שאת מנהלת פה?אה???? טובות הנאה? סקס עם שלומי? התמוטטות עצבים? -למה באמת את לא נושמת? את לא הולכת למות, נכון?
-וואטס סו אמאזינג אבאוט רילי דיפ ט'ואוטס/ פילינג אנד דרימינג? - למה רק אותם את אוהבת? -השיר של טורי שהכי חותך? (ולא LE!!!! די לחפור על זה כבר. עכשיו לפני שבוע
אוף.) - לטבוע או לשוט? (גם אני יכולה לעשות שאלות חותכות
) -עד מתי?!?!?!?!?! -היום המאושר בחייך? (לא כולל טורי) - היום הגרוע בחייך? (לא כולל היום שאחרי טורי) - השיר האהוב עלייך? (לא כולל טורי, איי סייד
) -השיר השנוא עלייך? (טוב, פה לא צריך להגיד לא כולל טורי
) -זכרון ילדות ראשון? -טראומת ילדות ראשונה? -למה את לא רוצה לעשות לי ילד?
-למה עוד לא העיפו את מרינה מכוכב נולד? -אם יש לך ציצים קטנים, את עדיין יכולה להיות לזבית? (הם הרסו לי ת'חיים!!!!!!) -למה טורי הלכה?
טוב, חפרתי די

noosh

New member
even the rain bows down

- אבל מה *באמת* יוצא לך מזה שאת מנהלת פה?אה???? טובות הנאה? סקס עם שלומי? התמוטטות עצבים? כלום, נו, בחיי!! מה סקס עם שלומי, מה, אני בכלל לא הסגנון שלו. -למה באמת את לא נושמת? את לא הולכת למות, נכון? אני לא יודעת למה, אבל היום זה הסתדר!! נראה לי שהרסקיו עזר. אינ רק מקווה שזה לא יחזור. -וואטס סו אמאזינג אבאוט רילי דיפ ט'ואוטס/ פילינג אנד דרימינג? וואי, כ"כ תמותי. - למה רק אותם את אוהבת? כי את מצטטת לי כאלה דברים בלי להזהיר מראש!!!
ואח"כ עוד שואלת למה אני לא נושמת. -השיר של טורי שהכי חותך? (ולא LE!!!! די לחפור על זה כבר. עכשיו לפני שבוע אוף.) LE. ו-Here In My Head. אם היא הייתה מנגנת גם את היר אין מיי הד, היית זוכה לראות אותי מתה פעמיים ברצף, שזה כמעט בלופים. - לטבוע או לשוט? (גם אני יכולה לעשות שאלות חותכות ) את בכוונה עושה לי את זה? אני אחסום אותך, תזהרי. -עד מתי?!?!?!?!?! את לא משוחררת כבר? חשבתי שאני היחידה שחיה בצבא... -היום המאושר בחייך? (לא כולל טורי) חחח באתי לכתוב טורי ואז ראיתי את הסוגריים
. אממ, פסטיבל הג'אז 2005, הג'אם של הירומי וסזאר. זו הייתה הפעם הקודמת שהכרזתי בה על היום המאושר בחיי. כמה יפה זה ששניהם קשורים במוזיקה. (ואנשים). - היום הגרוע בחייך? (לא כולל היום שאחרי טורי) אממ. היה איזה יום אחד, אחרי לילה לבן ושיחה עם מישהו שעשתה לי ממש, ממש רע. ועוד היה לי מטבח באותו יום, אז בכלל. - השיר האהוב עלייך? (לא כולל טורי, איי סייד ) אין לי שיר אהוב, אני ממש לא יכולה לבחור אחד. יש המון המון שאני אוהבת וזה תלוי בתקופה וברגע. אני מאוד אוהבת מוזיה מהסיקסטיז והסבנטיז, אז ברשימה יש גם להקות כאלה (ואני לא מדברת על הוילאג' פיפל). -השיר השנוא עלייך? (טוב, פה לא צריך להגיד לא כולל טורי ) חחח אין לי אחד ספציפי, אבל נגיד, לאב בוי
(סתם, הוא לא שנוא עליי, הוא פשוט מעצבןןןן) ומוזיקת מטבחים. -זכרון ילדות ראשון? אין לי מושג, אבל אני זוכרת שאח שלי לימד אותי ללכת. -טראומת ילדות ראשונה? מה טראומת ילדות, הייתי בת שלישית אחרי שני בנים, נראה לך שלא פינקו אותי?! סתם, אבל הייתי ילדת כאפות בבי"ס, אז בי"ס. -למה את לא רוצה לעשות לי ילד? אף פעם לא ביקשת
-למה עוד לא העיפו את מרינה מכוכב נולד? שאלה טובה
-אם יש לך ציצים קטנים, את עדיין יכולה להיות לזבית? (הם הרסו לי ת'חיים!!!!!!) אמממ אינ חושבת שכן, לא? אבל אני לא לזבית, אז באסה לך. -למה טורי הלכה? לא יודעת, אבל אני עצובה ממש
הודגש באמצעות מדגישומטיק

רעוּת

New member
אני אפילו ביקשתי ממנה את השיר הזה בשבילך ../images/Emo7.gif

טורי הכלבה

מוזיקת מטבחים? ../images/Emo6.gif

כאילו, אמברלה, אלה, אלה, אה, אה, אה? ורעות * כל פעם שאת אומרת איי סייד אני מדמיינת רעות קטנה נעמדת לצד המילים שלה ומקפצת בהיפר אקטיביות. או שאני אמריקקית ממש גרועה או שהמצאתם ביטוי
תסבירו??

noosh

New member
לא, כאילו

שירים מזרחיים על האמא של הזמר שאף אחד לא שמע אף פעם אבל משום מה לטבחים יש את כל 18 הדיסקים של הזמר הלא ברור הזה. (כל פעם כשרעות אומרת איי סייד זה מזכיר לי את טורי. אז די.)

רעוּת

New member
אמברלה זאת המוזיקת מטבחים שלך?!

הוווווווו הצעירותתתתתתתתתת
ונועה, תזהרי, טריגר------- תחפשי אח"כ ביו טיוב את טורי שרה פרש'ס בהופעה של RAINN, ותספרי כמה פעמים היא אומרת שם "איי סייד" (אחרי הקטע המפחיד שהיא נשמעת כמו חיה פצועה בגרללללללללללללללללללללל--->). וזה מוטיב חוזר בהרבה שירים שלה, או קאברים (איי וויל אולוויז לאב יו, איי סייד!!!) היא כזאת קונטרול פריק/מגלומנית ורוצה שכולם יקשיבו לה.

noosh

New member
אההההה כןןןן ../images/Emo99.gif

When you sh-sho-sho-shock me sane (
)

רעוּת

New member
יו נועה. חשבת כמוני ../images/Emo7.gif ואפילו באותה הדקה ../images/Emo7.gif

כן אני כן ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

לפחות יותר ממה שאני רוצה את השמירה הזאת
ואת העבודה שיש לי מחר ומחרתיים ואת כל מה שיש לי להגיש למש"קית ת"ש ולקצין של כל החיים של ח"א בערך לפני שאני נוסעת [הצילו] עם השמירות ביחד
והצילו בלופים, אני עוד לא יודעת מתי אני יוצאת מפה ואיך מסדרים את הרבעוש הזה בלי שיורד לי יום חופש מהגם ככה מינוס של ימי חופש שיש לי אחרי המיוחדת הזאת שאני מתחילה לא כל כך לאהוב את פיונה שבסוף בגללה לא יהיה לי חפש"ש!!!!!!!!!!!!!
כגחלדףחעיגח

behappy

New member
גיברת

הייתי וורקוהולית בצבא כמעט כמוך, ובכל זאת- חפש"ש זה נחוץ וחשוב וכייף לא נורמלי!!

למעלה