world on fire
1. איזה חלום את רוצה להגשים בעתיד הקרוב? אחרי שהגשימו לי את נעלי הפוינט על הקיר (הן עוד לא תלויות, אבל יהיו בקרוב), ואחרי שטורי חתמה עליהן (זה אפילו לא היה ברשימת החלומות מרוב שזה מופרך מדי
), אני חושבת שאני אלך על תליון הכסף בצורת נעל פוינט שתמיד רציתי. אבל זה בטח ייקח עוד המון זמן, כי אין לי כסף ללכת לעצב עכישו תליון מכסף
. ולא יודעת, יש עוד חלומות אבל הם לא לזמן הקרוב (וכולם ברי הגשמה, יאי!! חוץ מזה שבו אני יושבת ליד טורי כשהיא מנגנת, אבל אני אפיל ולא שמה את זה ברשימה מרוב שזה לא יקרה).
2. איפה היית רוצה לגור? ירושלים. זה מקום שהייתי רוצה לגור בו, בכל שאר המקומות לא כזה חשוב לי.
3. מה הדבר שאת הכי אוהבת באופי שלך? אמממ...... הממ. אני חושבת שאת המסירות שלי, אפילו שזה גם יכול נורא לחזור כמו בומרנג ולפגוע בי. אבל אני אוהבת את זה שזה קיים למרות הסיכון הזה.
4. ומבחינה חיצונית? מה נסגר
. את הגבות שלי, הן מוי מושלמות בלי שאני עושה אותן!!! וגם התחלתי לאהוב את העיניים.
5. מה הכי שנואים? מבחינת אופי: החרדה החברתית הזאת שגורמת לי לפעמים להיות אנטיפתית ולא להצליח להביע רגשות כלפי אנשים שהייתי רוצה. מבחינה חיצונית: הסנטר שלי.
6. זיכרון ילדות טוב ונסטלגי כזה: אמממ דווקא ילדות? יש לי זיכרון מהתיכון (לא, זה עדיין לא בחתוך הילדות אצלי
). חזרתי הביתה בכיתה י"ב ממסיבת התיכון שלנו, שהייתה ממש בתחילת החורף, כזה דצמבר, והבית היה שקט לגמרי כי כולם ישנו, ובחוץ התחיל לרדת גשם. זה היה אחרי יום ממש ארוך של מיונים לתלפיות והכנות למסיבה והכל, וחזרתי הביתה, החלפתי לפיג'מה, גיליתי את הארי פוטר החמישי על המיטה שלי ואת העוגיות שאני הכי אוהבת על השולחן במטבח, אז הכנתי שוקו חם וישבתי עם הספר והועגיות וקראתי והגשם דפק על החלון. זכרון החורף שלי
.
7. מקום אהוב: הסטודיו לציור, אולם מחול.
8. מה את רוצה ללמוד בעתיד? עניתי לדובשה, אבל אני אענה גם פה, שאינ ממש לא יודעת.
9. מה מצית את הסקרנות והדמיון אצלך? הו, שאלה יפה. אינ חושבת שאמנות, זה מדרבן אותי ליצור גם. ומוזיקה, לפעמים, ומחול, ואנשים, ולא יודעת, הרגשה כזאת. ולפעמים כשמלמדים אותי טיפה זה נותן לי מוטיבציה ללמוד עוד, או כשאומרים לי את הדבר הנכון שיגרום לי לרצות להיות טובה יותר.
10. בלי מה לא תהיי מוכנה לחיות? בלי אמנות ובלי מוזיקה. ובלי אנשים.
11. ספר לאי בודד: EL&IC, כמובן
. ומאה שנים של בדידות.
(אני מרגישה די יאיר לפיד כרגע ) 12. לאיזה שיר את הכי מחוברת כרגע? וואי, אני ממש לא יודעת, אבל משהו טורי-י. אני לא אגיד LE כי זה קצת יותר מדי (וגם קצת יותר מדי בעבר), ואני ממש רוצה להגיד Here In My Head, אבל כנ"ל. אולי Push של שרה מקלכלכלכןככלכן, כי היומולדת של גל בפתח
13. נעליים אהובות: מבחינת נוחות, עוד לא מצאתי את המושלמות (קרוקס לא נחשב), ומבחינת יופי - הסדנלים היפים שלי, שיש להם עקב וקצת פלטפורמה (לא מחוברים) והם מהממים כה
ואפילו נוחים יחסית לסנדלי עקב.
14. איך הייתה השבת? Breathtaking, ליטרלי.
15. מה את הכי שונאת בשיגרה שלך? את הקיבעון, את התחושה שאני מבזבזת את הזמן בדברים "רגילים".
16. ומה את הכי אוהבת בה? את המסגרת והאנשים ואת העובדה שאני עדיין מצליחה לחייך בבוקר (אפילו שלא עבר הרבה זמן). ואת זה שזה נותן לי יציבות.
הודגש באמצעות מדגישומטיק