שרשור שאלות

Name Of a User

New member
לקים של ZOYA

המלצות לאתרים שמשתלם להזמין מהם לקים של ZOYA?
חוץ מסייל נייל כי שמעתי עליהם רק דברים רעים.

Bonushkie

New member
סייל נייל גם לוקחים 24 דולר רק על משלוח

עלק "מחיר שפוי", אולי רק אם מזמינים לצפון אמריקה.

Name Of a User

New member
כן וגם הבנתי שאם אין לק בסטוק הם לא מודיעים

ואת מגלה את זה רק כשהחבילה מגיעה אלייך. ואז זה גם מבאס וגם צריך להתעסק עם כל עניין ההחזר הכספי.

בגלל זה אני מחפשת מקור אחר.. אבל נראה לי שזה פשוט לא קיים

Bonushkie

New member
בטוח לא באמת עולה כל כך הרבה לשלוח לישראל?

תלוי מאיפה שולחים נראה לי.

רק מחכה שיעברו 3 שנים כדי שאני כבר אוכל לעבור לחו"ל ולהזמין לקים עם מחיר משלוח של כמה דולר גג.

shmamz

New member
לקים של Barry M

ASOS משום מה לא שולחים לקים (?!?!) ומהאתר של החברה המשלוח מטורף... מאיפה אני יכולה להזמין את הJelly במחיר משלוח שפוי (אף רצוי חינמי)?

denush

New member
עוד לא נתקלתי בדרך זולה להזמין אותם

רק דרך חברים שנוסעים לחול, וכאלה....
וכן באסה שאסוס לא שולחים....

יש לך עוד אפשרות להזמין דרך ninjapolish אבל גם שם זה לא זול....

Bonushkie

New member
base coat טוב?

עד עכשיו אף פעם לא השתמשתי. עכשיו שאין יותר בניה אני צריכה אחד טוב שגם יגן על הציפורניים שלי מכל מיני כתמים(למרות שמסתבר שמשחת שיניים מורידה את זה איכשהו) וגם יחזק את הציפורניים ויעשה אותן בריאות יותר.

יכול להיות משהו שאפשר לקנות בארץ או משהו בחו"ל עם המשלוח לא יקר מדי. זה דבר חשוב אז אני מניחה שעל זה לא צריך לחסוך.

shili11

New member
ממליצה לך כל נייל אנבי מניסיון אישי הוא טוב !

בעיקרון הוא מחזק, אבל הוא מעולה בתור בסיס !!!!

Bonushkie

New member
אני הולכת לקנות את הmaintenance שיגמר לי

אבל לפי מה שהבנתי הוא עולה איזה 80 שקל.

מאיפה משיגים בארץ(או במשלוח סביר)?

יש לי בקבוק שנראה לי שיספיק עד שהציפורן תיראה כמו שצריך ואחרי זה עם ממשיכים לשים הבנתי שזה יכול לגרום ליותר שברים וכו.

לקים של קונאד

איפה אפשר לקנות לקים של קונאד?
ראיתי שיש באתר של Nfu-oh אבל אני תוהה אם יש משהו יותר זול...

shili11

New member
בעיקרון המחיר באתר הזה, זה המחיר גם בחו"ל

אם את מזמינה רק לקים עדיף משם, כי זה יותר מהיר... אישית ניסיתי לדבר איתם בטלפון והם פשוט ענו לטלפון ולא דיברו על מנת לסנן בכווונה !!!!
את שאר מוצרי קונאד אל תקני משם, כי הם ממש יקרים.
את יכולה להזמין גם מכאן- http://www.ocnailart.com/
אישית קניתי והגיע מהר יחסית, רק שימי לב שאם המשלוח לא מגיע ואין לך ביטוח הם טוענים שהם לא מחזירים כסף- אז לפתוח קייס בפייפאל..
בהצלחה

shili11

New member
יש למישהי את הלק REFRESH MINT של CG ???

קניתי אותו מביוטיזון ולפי כל התיאורים והתמונות באינטרנט הוא אמור להיות בצבע מנטה ירוק... ומשום מה הלק שלי בצבע תכלת ואפילו לא מתקרב למנטה !!!

Bonushkie

New member
יש קטע כזה עם הלקים שלהם

לפעמים אותו שם אבל יש כמה צבעים.

קניתי את for Audrey והוא כחול ירקרק בכל התמונות באינטרנט אבל הבקבוק שלי הוא ירוק כחלחל כהה ומגעיל כזה כמו שירותים כימיים.

shoohy

New member
הזמנה מ-Cherry Culture

הם שלחו לי מייל שהם רוצים תמונה של הת.ז שלי עם הכתובת של המשלוח וזה..

מישהי נתקלה בזה..?

אלמוג86

New member
מנסיון אישי+בונה שכבר לא עובדת בזה...

אחרי התיכון הייתה לי תקופה ארוכה מאוד שבה הייתה לי בנייה.
כן התהליך של הבנייה מחליש את הציפורן הטבעית בפני עצמה.
קחי בחשבון שלפני שתוכלי להרשות לעצמך לגדל אותה לאורך תצטרכי לעבור תהליך שיקום שיכול לקחת עד אפילו חודשיים שלושה, תלוי בקצב הצמיחה שלך.... ובחומרים שתשתמשי בהם לשיקום.
הסרה של בנייה תלויה בסוג הבנייה שיש לך, החומרים האורך וכן הלאה.
בתמונה ראיתי ציפורניים לא ארוכות במיוחד שאם את באמת תצליחי לא לכסוס, סביר להניח שתוכלי לתחזק בבית בקלות יחסית.

אישית, אני מהללת בלי סוף את המחזק ציפורניים של לייף פרופשונל (שקונים בבית המרקחת) הוא משקם את הציפורן בצורה מדהימה.
אני מאמינה שאיתו יכח לך כחודש לשקם את הציפורניים חזרה.
(על סמך תיאור הצמיחה המהירה שלך)

המחזק מגיע עם הוראות לתהליך השיקום (מריחה חוזרת יום אחרי יום במשך 6 ימים הסרה ביום השביעי ולהתחיל לספור שוב כך 3 פעמים כ21 יום) אני במהלך השיקום הייתי שומרת את הציפורניים באורך מינימלי
אחותי ואני משתמשות במחזק יחד והוא עובד נהדר גם כבסיס ללקים.
מחליפה כפעמיים בשבוע את המחזק (כשאין עליו לק) בקבוק מחזיק לנו כמה וכמה חודשים. בין 3 ל6 חודשים אני מניחה.

תהליך הסרה של בניה הוא די פשוט, וכל בונה יכולה לעשות לך אותו, אני לא בטוחה בנוגע למכיר.....
אם את רוצה הסברים מוזמנת לפנות בפרטי ואסביר לך איך לעשות את זה בבית, יצריך כחצי ליטר אצטון, פצירה גסה, צלוחיות זכוכית להשריית הציפורניים ,צמר גפן וסבלנות.

לשיקום הציפורניים ומניקור ביתי, תצטרכי מחזק איכותי, פצירה טובה, דוחף עור ואביזר להסרה= יש שני סוגים: צבטית או מעין סכין בצורת V.

Bonushkie

New member
כבר הסרתי אותן

רק עם אצטון בלי לשייף. אני שמה מחזק כל יומיים לפי ההוראות(לפי מה ששמעתי המחזק מעולה) ודואגת לשים שמן מיוחד לקיוטיקלס כמה פעמים ביום(בעיקר אחרי שהיד במים וסבון כמו מקלחת או לשטוף כלים שאני יודעת שעדיף כמה שפחות אבל אין מה לעשות לפעמים חייבים)
מחזק יש לי פצירה אין לי ולא כל כך הבנתי מה זה המסיר ודוחף עור. העור מסביב לציפורניים בכלל לא בולט בשום צורה. יכול להיות פשוט שלפני שעשיתי בניה לא התעסקתי עם הציפורניים בכלל אז אין לי מושג באמת איך צריך לטפל בהן.

למעלה