שרשור שאלות

amit641

New member
ממ.. כנסי ../images/Emo129.gif

באאוטלט אל ניניו, רחוב המשכית 25, הרצליה

mikeys barking

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif + המשך שאלה ../images/Emo3.gif

יש במקרה באיזור תל אביב? ואהבתי מאוד את החתימה שלך ^____^" (חברים
)

amit641

New member
לא... ../images/Emo129.gif

אני די בטוחה שזה המקום היחיד בארץ שמוכרים בו אברקרומבי... ותודה

H i l l a 1

New member
מגפי בוקרים בת"א

איפה בת"א אני יכולה למצוא מגפי בוקרי בסביבות ה400 ש"ח?

איך לעשות חולצה?

אם ציירתי ציור על דף חלק ואני רוצה שזה יהיה על חולצה איך אני יכולה לעשות את זה? תודה ויום טוב!

אני יכולה להציע לך 2 אפשרויות-

1. לקנות דף למדפסת שאפשר להשיג בקרביץ או משהו ולגהץ את הדף על חולצה. 2. ואפשרות יותר ממולצת מכיוון שהדפסה ביתית היא לא הכי איכותית, זוהי לעשות את זה בחנויות הדפסות חולצות בת"א. כמו בתחילת שוק הכרמל או בדיזנגוף. בהצלחה

InvisibleTouch

New member
לגבי 2:

בכל מקרה עדיף ככה, בסיכומו של דבר ייצא לך יותר זול [הדפים המיוחדים יקרים ובאים בחבילות] ויותר איכותי. וחוץ מזה אפשר בכל חנות הדפסים שמכבדת את עצמה, לאו דווקא בת"א.

JULI4561

New member
אפשר לעשות דבר כזה ... מתכוונת ל1

להדפיס מהמחשב על נייר מיוחד ולגהץ על חולצה?.. מוזר שאף פעם לא שמעתי על זה .. זה יוצא טוב?~..

InvisibleTouch

New member
בטח:)

סורקים את הציור, מנקים בתוכנה מתאימה את הלכלוכים, מדפיסים על נייר מיוחד [חב' של 10 ניירות עולה כמעט 100 ש"ח], מחכים לייבוש, ומגהצים ע"פ ההוראות על המקום שרוצים [כמו בחנות הדפסות]. אם את שואלת אותי- בחנות האיכותיותר גבוהה ובסיכומו של דבר המחיר והטרחה יותר נמוכים, אז לא עדיף?:)

במברגר

New member
היי. שלום פורום נחמד

איני יודעת אם כאן זה המקום. אבל ברצוני לתפור וילון לרכב השאלה אם נגיד גודל החלון מטר אז כמה בד צריך בשביל הוילון?

Bulli4

New member
אופנת גברים.

גם לגברים מגיע לא? אני רואה פה רק הודעות שקשורות לבנות, לבנים לא מגיע אני מאוד אתעניין אם יהיה פה חומר גם לגברים. ואני מנצל הודעה זאת לשאול גם שאלה מישהו יודע איפה אפשר להשיג מכנס כזה http://images.one.co.il/images/d/gg504197.jpg ?

למעלה