שרשור שבועי

HagarStar

New member
שרשור שבועי../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע של פראמור: שיר השבוע לא של פראמור: קליפ השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: משהו חיובי שקרה השבוע: משהו שלילי שקרה השבוע: סדרת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

HagarStar

New member
ממ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע של פראמור: דאטס וואט יו גט שיר השבוע לא של פראמור: אלינור ריגבי - ביטלס פיס אוף מי - בריטני קליפ השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: משהו חיובי שקרה השבוע: אהה הרבה :) והיום אצל גלית עם הדס ואופק משהו שלילי שקרה השבוע: גיליתי שאיזה אחד התגייס
וכן זה שלילי סדרת השבוע: טורי ודין, דני הוליווד
ציטוט השבוע: לאדעת, אבל זה נורא שיעשע אותי כשכרמל החליטה להגיד באמצע השיעור אלפקה ואז חפרתי לדפנה על אלפקות
תמונת השבוע: זה מה שקורה כשיש שלטים ליד הבצפר שלי :) [רשום וגינה להנאתך, אנא שמור עליה במקום הגינה בלהבלה..]

mcfly danna

New member
שנייה!

שיר השבוע של פראמור: emergency, let the flaims begin, miracle כל האלה שהעפתם!!!! שיר השבוע לא של פראמור: ~מעתיקה בפעם המי-יודע כמה מפורום פו"ב~ Chris Daughtry - Over You, it's not over Foo Fighters - The Pretender Bullet For My Valentine - Scream Aim Fire mcfly- not alone, room on the 3rd floor panic! at the disco- it's time to dance, byling is the fun... but it's better if you do sum 41- still waiting, fat lip, makes no diffrence, heartattack three day grace- pain, I hate everything about you, never too late fall out boy- me&you, where is yout boy tonight? dance dance קליפ השבוע: הבן שמה ממש מזכיר לי מישהו..אני פקאצה..
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1845111 להקת השבוע: מקפליי! אלבום השבוע: riot! משהו חיובי שקרה השבוע: גיליתי שאני מצחיקה, אבל בלונדינית מטומטמת מצחיקה.. משהו שלילי שקרה השבוע: תסתכלו למעלה.. סדרת השבוע: הישרדות.. ציטוט השבוע: מעתיקה בפעם המיודע כמה.. ~אני וחברה שלי עושות מלחמת כאפות ופתאום חברה שלי בועטת בי~ אני:"היי! שכחתי שיש לך רגליים.." ~הסניליות תוקפת..~ המדריך שלי:"טוב דנה, את תיאלנדית." אני:"טוב , בסדר, רגע, אני מה?" המדריך שלי:"תיאלנדית" אני:"אני אשכח את זה.." המדריך שלי:" לא את לא... עוד הפעם.. מה את?" אני:"פמלה אנדרסון?" ~אמא שלי שמה לי אוכל, והיא לא שמה כמעט כלום~ אני:"אמא, אני לא בדיאטה, שימי שימי.." XDDD שמנה שכמותי.. תמונת השבוע: קטנים ותמימים...

C h o p C h o p

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאניאנאינאיאני ! ../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

שיר השבוע של פראמור:paramore-miracle שיר השבוע לא של פראמור:Being From Jersey Means Neverhaving To Say You're Sorry של קוברה!!! שיר מדהים!
קליפ השבוע:הקליף החדש של קוברה! ייאיי!!! להקת השבוע:קוברה ,פרמור,כמובן! אלבום השבוע:While The City Sleeps, We Rule The Streets משהו חיובי שקרה השבוע:היה לסיסקי של TAI יום הולדת!!!
שנטי! משהו שלילי שקרה השבוע:נכשלתי בתאוריה... סדרת השבוע:- ציטוט השבוע:SANTI! ציטוט החיים!!! תמונת השבוע:.......... זה פשוט הורג אותי!! זה תמונה שמצאתי השבוע!!! חע! סוף שבוע נעים לכולם!!

מה מצחיק בזה שהוא אוכל?../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

ותמונה = נקבה, כלומר "זו" ולא "זה". [השגיאה פשוט שיגעה אותי. מצטערתXD]

C h o p C h o p

New member
לא מצחיק אותי שהוא אוכלללל../images/Emo13.gif

התמונה מאיזה שהיא סרטון שלהם ... חחח

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gif

שיר השבוע של פראמור: Breathe. שיר השבוע לא של פראמור: Apology- Alesana Your Guardian Angel-The Red Jumpsuit Apparatus Misery Loves It's Company-The Red Jumpsuit Apparatus HTML Rulez D00d- The Devil Wears Prada Don't Dink And Drance- The Devil Wears Prada Bleeds No More- Silverstein You're Not Alone- Saosin In Another Life- Madina Lake Off The Heezay- Bring Me The Horizon All Again For You- We The Kings קליפ השבוע: אין. להקת השבוע: Silverstein אלבום השבוע: אין. משהו חיובי שקרה השבוע: נגמר המלווה <: משהו שלילי שקרה השבוע: המוןהמוןהמוןהמוןהמון
סדרת השבוע: כריסטין הישנה פחחח D: ציטוט השבוע: *"כוס את" *אני: "מה קרה לחגית בשיער?+פרצוף תמים
" חברה: "היא נראית כאילו היא קמה הפוך היום" אני: "יותר כאילו היא אחרי סקס פרוע!!!" DD: *המורה למתמטיקה: "אני תמיד אומרת לילדים שלי שאני רוצה נכדים ושאני אפילו מוכנה לעזור להם! אני אומרת להם בואו אני אעזור לכם רק שיהיה לי נכדים! אני אלד אותם! ידיד שלי: *מחקה אותה* "כן, בואו תזיינו אותי..אני צריכה זין..." * מורה לתנ"ך: "תעזבו את האיבר הזה שם!!!"
והיו עוד..ידיד שלי כזה מצחיק
תמונת השבוע: יצא לנו הרבה לדבר על פולין...געגועים מטורפים 3>

../images/Emo194.gifוואי

עוד לפני שקראתי מה שכתבת, ישר זיהיתי שהתמונה מפולין. טיול מדהים.חויה.

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifמן הסתם../images/Emo3.gif

מתי אנחנו כבר מסתובבים עם סווצ'רים לבנים ודגלי ישראל במקום כזה קודר
מיידאנק היה אחד הקשים (מה שבתמונה...) ואכן חויה מדהימה!!!

../images/Emo194.gif כן, אבל עוד לפני שכל התמונה עלתה ישר

קפץ לי לראש פולין
ואני לא יודעת מה איתך, אבל אני עדיין מסתובבת עם הסווצ'ר שלי
וגם ילדים מהשכבה
מיידנק באמת היה קשה, הכי קשה אפילו. לא הפסקתי לבכות לשניה כשהיינו שם. וזה היה לי מוזר, כי ציפיתי מאוושוויץ שיהיה קשה

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifגם אצלנו

כי זה נחשב תלבושת
אבל אני עדיין ממש אוהבת תסווצ'ר הזה.... וכה גם אני חשבתי שאוושויץ יהיה יותר קשה אבל באוושויץ פשוט הייתי כלכך עסוקה בקור המטורף!!@#!!

אלוש 4

New member
אני../images/Emo9.gif

שיר השבוע של פראמור: לטס דה פליימ ביגין שיר השבוע לא של פראמור: גולדן של פוב קליפ השבוע: קראקראקקראש להקת השבוע:פארמור אלבום השבוע: לטס גוו של אבריל משהו חיובי שקרה השבוע: אממ קרה משהו מעולה!!!!!! משהו שלילי שקרה השבוע: כלום סדרת השבוע: האי ציטוט השבוע: ---- תמונת השבוע:

Johnni456

New member
עונה

שיר השבוע של פראמור: CrushCrushCrush שיר השבוע לא של פראמור: Basket Case של Greenday קליפ השבוע: -- להקת השבוע: פארמור
אלבום השבוע: Dookie של Greenday משהו חיובי שקרה השבוע: סופסוף קניתי קאפו לגיטרה [: משהו שלילי שקרה השבוע: -- סדרת השבוע: -- ציטוט השבוע: -- תמונת השבוע: הגיטרה החשמלית שלי
יצאה תמונה מגניבה

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif My light is electric ~

שיר השבוע של פראמור: Conspiracy. שיר השבוע לא של פראמור: Cobra Starship -The Church Of Hot Addiction Daft Punk - Harder, Better, Faster, Stronger The Editors -The Racing Rats Bee Gees - How Deep Is Your Love
קליפ השבוע: The Editors -The Racing Rats להקת השבוע: קוברה סטארשיפ
. אלבום השבוע: - משהו חיובי שקרה השבוע: ממ. די משעשע בבצפר. בסה"כ קיבלתי אחסן של ציונים במבחנים. משהו שלילי שקרה השבוע: יש כרגע די לחץ בלימודים. 'דודה שושנה'
[אל תנסו להבין
]. סדרת השבוע: ורוניקה מארס עונה שניה
, אבודים,שנות ה-70
והישרדות. ציטוט השבוע: משנות ה-70 : I wish I was an octopus... so I could stick eight different feet up eight different asses! " LOL." תמונת השבוע:

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה