שנייה!
שיר השבוע של פראמור: emergency, let the flaims begin, miracle כל האלה שהעפתם!!!! שיר השבוע לא של פראמור: ~מעתיקה בפעם המי-יודע כמה מפורום פו"ב~ Chris Daughtry - Over You, it's not over Foo Fighters - The Pretender Bullet For My Valentine - Scream Aim Fire mcfly- not alone, room on the 3rd floor panic! at the disco- it's time to dance, byling is the fun... but it's better if you do sum 41- still waiting, fat lip, makes no diffrence, heartattack three day grace- pain, I hate everything about you, never too late fall out boy- me&you, where is yout boy tonight? dance dance קליפ השבוע: הבן שמה ממש מזכיר לי מישהו..אני פקאצה..
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1845111 להקת השבוע: מקפליי! אלבום השבוע: riot! משהו חיובי שקרה השבוע: גיליתי שאני מצחיקה, אבל בלונדינית מטומטמת מצחיקה.. משהו שלילי שקרה השבוע: תסתכלו למעלה.. סדרת השבוע: הישרדות.. ציטוט השבוע: מעתיקה בפעם המיודע כמה.. ~אני וחברה שלי עושות מלחמת כאפות ופתאום חברה שלי בועטת בי~ אני:"היי! שכחתי שיש לך רגליים.." ~הסניליות תוקפת..~ המדריך שלי:"טוב דנה, את תיאלנדית." אני:"טוב , בסדר, רגע, אני מה?" המדריך שלי:"תיאלנדית" אני:"אני אשכח את זה.." המדריך שלי:" לא את לא... עוד הפעם.. מה את?" אני:"פמלה אנדרסון?" ~אמא שלי שמה לי אוכל, והיא לא שמה כמעט כלום~ אני:"אמא, אני לא בדיאטה, שימי שימי.." XDDD שמנה שכמותי.. תמונת השבוע: קטנים ותמימים...