שרשור שבועי

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo6.gif קרעת אותי עם התמונה ../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

מאיפה היא ?

a k c

New member
../images/Emo109.gifאני

שיר השבוע של פראמור: קראש. שיר השבוע לא של פראמור: Sum 41 - Pieces Breaking Benjamin - The Diary of Jane breaking benjamin-breath breaking benjamin-dance with the devil The All American Rejects - Top of the World The All American Rejects - Dance Inside Rise Against - Roadside Papa Roach - Scars Hinder - Lips Of An Angel The Veronicas-Revenge Is Sweeter Than You Ever Were The Veronicas- heavily broken The Red Jumpsuit Apparatus- The Acoustic Song קליפ השבוע: אין. להקת השבוע: כל הלהקות שפה, נו
. אלבום השבוע: פוביה
. משהו חיובי שקרה השבוע: קניתי מגפיים
, קיבלתי 91 במבחן בהסטוריה והייתי בטוחה שאני אקבל 60
ולא היו לי חזרות בשישי
. משהו שלילי שקרה השבוע: לא היו חזרותXD סדרת השבוע: אין. ציטוט השבוע: "תאכלו ויטמינים!" תמונת השבוע: אין, וגם אני בתגובה מהירה
שבוע מצויין שיהיה לכם

../images/Emo194.gif בלה בלה../images/Emo3.gif

שיר השבוע של פראמור:בקושי שמעתי
שיר השבוע לא של פראמור: אהבתי את החדשים של שירי מיימון וליאל
ועוד כל מיני של אבנג'ד סבנפולד, וויתין טמפטיישן אוונסנס
קליפ השבוע:-
להקת השבוע:כל מי שלמעלה^^
אלבום השבוע: האלבומים של כל מי שלמעלה^^
משהו חיובי שקרה השבוע: קיבלתי 90 ומשהו באנגלית
משהו שלילי שקרה השבוע: לא זוכרת
סדרת השבוע:לא ראיתי השבוע חברים
ככה שאין לי מה לרשום
ציטוט השבוע: ~אמא שלי הסבירה לי איך צורבים דיסק~ אמא: *מסבירה שעה.. בלה בלה בלה* "וזהו, זה כל מה שאת צכה לדעת." *מוציאה את הדיסק מהמגירה* אני (חשוב לציין שהייתי רצינית
): "אוקי. ולאיפה מכניסים את הדיסק?"
~שתיקה של כמה שניות~ אני: וואו איזה יציאה של בלונדינית!
תמונת השבוע:

A t a s h i

New member
וולוול, ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של פראמור: Pressure, Misery Business. שיר השבוע לא של פראמור: Flyleaf - Red Sam. קליפ השבוע: אין. להקת השבוע: Flyleaf. אלבום השבוע: Flyleaf - Flyleaf (Special Edition - CD+DVD, Acoustic Bonus Tracks). משהו חיובי שקרה השבוע: הזמנתי מאמזון את ה-EP הראשון של Flyleaf, חוברת תווים לשירה ולגיטרה של Flyleaf - Flyleaf, וחוברת תווים לשירה ולגיטרה של Three Days Grace - One-X.
וסופסוף יצא לי משהו טוב מהרגל השבורה - הצלחתי להתחמק מיום הרצאות סופר-משעמם במכון וויצמן, חע.
משהו שלילי שקרה השבוע: החברים עיצבנו אותי. אבל, לא נורא, יעבור.
סדרת השבוע: 'האוס'. ציטוט השבוע: נה. תמונת השבוע: נה.

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifגם אני רוצה];

תחדשיD: אפשר לשאול כמה עלה הנזק?[הלוואי עליי נזק כזה>:]

A t a s h i

New member
../images/Emo6.gif הנזק הכולל הוא 34 דולר, ../images/Emo3.gif

13.5 דולר על כל חוברת, ועוד 7 דולר על ה-EP.
ותודהתודה. 33>

אני...../images/Emo28.gif

...סופר-עצלנית, ולכן אני אענה בקטנהXD שיר השבוע של פראמור: WAB [כן,כן. מי היה מאמין.] שיר השבוע לא של פראמור: ביוטיפול - גארבג' Hilf mir Fliegen - ט"ה House Of Cards - מאדינה לייק Walk On Water Or Drown - מיידיי פארייד. קליפ השבוע:
להקת השבוע: גארבג'
אלבום השבוע:
משהו חיובי שקרה השבוע: משהו חיובי. שבוע מחריד. [בעצם, 97 באנגלית. יופידו!][ואתמול הייתי ביומולדת של חברה והיה די כיף
] משהו שלילי שקרה השבוע: 10 במת', 38 בתולדות אומנות, ריסקתי את המסך של האמפי4 שלי (אבל הוא עוד פועל), הוסיפו לי שעתיים תנ"ך ביום א', מה שאומר שאני לומדת מרבע לשמונה בבוקר עד 4 וחצי אחה"צ! סדרת השבוע:
ציטוט השבוע: אני: "האף שלך גדול." אחותי: "את יודעת, יש לנו אותו אף." אני: "אווו פאק." תמונת השבוע: תגובה מהירה. [ואני עצלנית, כבר אמרתי את זה.] מקווה שכולם נהנו בסופ"ש.

אני מתגעגעת. |סניףסניף| ../images/Emo141.gif

חע,את לומדת מרבע לשמונה עד 4 וחצי! עכשיו את יודעת איך אני מרגישה 4 ימים בשבוע.
כל הכבוד על ה-97.

כנ"ל../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo28.gif

[אוקיי, הרגע אמא נתנה לי לרחרח איזה סדין חדש ומסריח X_X] ותודה

למעלה