שרשור שבועי

HagarStar

New member
שרשור שבועי ../images/Emo139.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע של פראמור: שיר השבוע לא של פראמור: קליפ השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: משהו חיובי שקרה השבוע: משהו שלילי שקרה השבוע: ערוץ השבוע: תוכנית השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שבת שלום

HagarStar

New member
אה והפינה כזה שלי מעכשיו../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אז.. תדעו
שיר השבוע של פראמור: מיזביז שיר השבוע לא של פראמור: נו וואן - אלישיה קיז קראנק דאט סולג'ה בוי - סולג'ה בוי
קליפ השבוע: סולג'ה בוי, נו וואן, קיס קיס - כריס בראון להקת השבוע: קוברה סטארפיש וקיוט אלבום השבוע: ויוה לה קוברה! משהו חיובי שקרה השבוע: המ חופש, סופגניות עם ריבת חלב
, חבר של אמא הביא לי שוקולד של סנטה קלאוס XD, השלמתי עם חברה, קיבלתי 110 בבוחן במתמטיקה ו72 במבחן בהבעה [ולא למדתי ולא הגעתי לכמה שיעורים האחרונים אז זה סבבה] משהו שלילי שקרה השבוע: הממ.. סבתא פה
, אכלתי יותר מידי והחופש בקושי התחיל O_O, היה לי מבחן בכלל XD, קיבלתי 63 בהיסטוריה
ערוץ השבוע: יסטארז תוכנית השבוע: מחשבות פליליות, עקרות בית נואשות, הירוססס
ציטוט השבוע: לאדעת תמונת השבוע: אנוכי

HagarStar

New member
בעצם../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

התמונה הזאת
אני צילמתי וזה לא האיכות הכי משהו כי זה מהפלאפון XD

HagarStar

New member
המ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

צילמתי בפלאפון בדרך לדודים שלי היה משעמם XD

אלוש 4

New member
קוראים לזה סיכום שבועי...

שרשור שבועי זה שכל אחד כותב מה הצתוכניות שלו לשבוע הבא
בכל מקרה: שיר השבוע של פראמור: אול ווי נווו שיר השבוע לא של פראמור: דאנס דאנס של פוב קליפ השבוע: אמרג'נסי להקת השבוע: פארמור\פוב אלבום השבוע: ריוט! משהו חיובי שקרה השבוע: הייתי ב-ת"א משהו שלילי שקרה השבוע: כלום ערוץ השבוע: MTV תוכנית השבוע: כל כך רייבן ציטוט השבוע: -- תמונת השבוע:
ממחר (שבת) עד יום שלישי בערב אני יהיה אצל סבתא שלי אז יש מצב שאני לא אגיב בפורום בימים אלה
סוף שבוע טוב לכולם!!!!

זה הבית שלך או שזה סתם תמונה?../images/Emo12.gif

שיר השבוע של פראמור:ויי.לא זוכרת משהו ספיציפי. שיר השבוע לא של פראמור:ספין דוקטורוס-two princes זה ממכר.דייי;; קליפ השבוע:^ הם לבושים שם כ"כ מגניב http://sonybmg.com/musicbox/video/spindoctors/ להקת השבוע:ספי דוקטורס
אלבום השבוע:וואו.אמ.לא יודעת^-^ אה.אמ.רונה קינן-עיינים זרות?>< משהו חיובי שקרה השבוע:או.הם.לא יודעת. משהו שלילי שקרה השבוע:רבתי עם אמא.רבתי עם אחותי.ו..נגמרה השביתה?>< ערוץ השבוע:יס סטארס 1.דהה. תוכנית השבוע:האנטומיה של גריי. ציטוט השבוע: תמונת השבוע:אין לי זין לזה^-^

HagarStar

New member
זה הבניין מאחורה XD\חזיר|../images/Emo101.gif

כאילו זה מה שאני רואה מהחלון בחדר שלי
בערך

לוליפופ!

שיר השבוע של פראמור: Rewind שיר השבוע לא של פראמור: Placebo - Running Up That Hill Hope Partlow - Sick Inside Make Damn Sure - Taking Back Sunday Coldplay - In My Place Coldplay - Clocks Coldplay - Trouble Coldplay - Yellow Muse - Supermassive Black Hole 30STM - The Mission קליפ השבוע: יש המון, למרבה ההפתעה
להקת השבוע: 30!
אלבום השבוע: - משהו חיובי שקרה השבוע: גשם! ועוד כמה דברים קטנים. משהו שלילי שקרה השבוע: אחותי מתנחלת לי על הפאקינג חדר.
ערוץ השבוע: ערוצי יסטארס. תוכנית השבוע: האוס!
, האנטומיה של גריי, עקרות בית נואשות, גוסיפ גירל, פרייבט פרקטיס. ציטוט השבוע: מקבץ כלשהו שמסתובב לו בדסקופ. [אל תשאלו]. תמונת השבוע:

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifמאמה טולד מי וואט איי שוד נואו

טו מאץ' קאנדיז גוננה רייד יור סול

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo6.gif תלוי.

[אני מקווה שהבנת שזה משיר של מיקה, רייט? XD]

ללא ספק.

אבל לא יודעת, גרייס קלי לא ממש עשה לי חשק לשמוע אותו. (זה הוא ולא הם, כן?)

הזויה13

New member
../images/Emo103.gif

שיר השבוע של פראמור: Here we go again שיר השבוע לא של פראמור: Every sunday - Smile empty soul קליפ השבוע: לאדעת
להקת השבוע: The used אלבום השבוע: אממ, אין משהו חיובי שקרה השבוע:
משהו שלילי שקרה השבוע: סבתא עדיין חולה ערוץ השבוע:
תוכנית השבוע:
ציטוט השבוע: "היא פתחה את פראנקי????????????????"
תמונת השבוע: סקס*.*

למעלה