שרשור שבועי

אתמול ירד גשם כל הלילה../images/Emo28.gif

יופי. אני
גשם. שיר השבוע של פראמור: Emergency שיר השבוע לא של פראמור: Let That Be Enough-Switchfoot Easier Than Love-Switchfoot Love Is The Movement-Switchfoot Innocent Again-Switchfoot Only Hope-Switchfoot Sooner or Later (Soren's Song)-Switchfoot Light Sleeper-Hawthorne Heights Time To Dance-Panic! At the Disco When I Get Home You're So Dead-Mayday Parade קליפ השבוע:
להקת השבוע: Switchfoot אלבום השבוע:
משהו חיובי שקרה השבוע: גשם, חורף, נאפיס עם אנשים, צחוקים, חיבוקים, איזה זכר חמוד שהתחיל לדבר איתי מסן. משהו שלילי שקרה השבוע: הוא, אני מפתחת הצטננות, אחותי חופרת. ערוץ השבוע: בואו נראה
או 1 או 2.. אני לא יודעת מה להחליט
תוכנית השבוע: CSI דאאא! ציטוט השבוע: The moral this time is Girls make boys cry [When I Get Home You're So Dead-Mayday Parade] תמונת השבוע: אין כוח, תגובה מהירה. חנוכה שמח לכולם ולכולן

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif דונט סטופ מי נאוווו

קוז איימ האבינג אה גוד טיים D:: שיר השבוע של פראמור:ברוח החג~ Miracle
שיר השבוע לא של פראמור: יותר מדי של הביטלס; Hadouken! - Leap Of Faith ; Hadouken! - Liquid Lives ; Hadouken! - Superstar ; Hadouken! - That Boy That Girl ; Hadouken!- Dance Lesson ; וכמובן, Queen - Don't Stop Me Now
קליפ השבוע: Hadouken! - Leap of Faith להקת השבוע:הביטלס. אלבום השבוע:ממ של ארוואי ? XD משהו חיובי שקרה השבוע: חתמנו על הקוטג'
בשעה טובה טפוטפוטפו חמסה ברזל. משהו שלילי שקרה השבוע:עוברים למודיעין
טוב שזה לא חור רחוק יותר
אה ופיתחתי הצטננות קלה ;; ערוץ השבוע: VOD תוכנית השבוע: בטיפול[כה. תתפגרו
], שנות ה-70
, מלון בבילון. ציטוט השבוע: "תנו לי ה' ! " "זין." היחיד שאני זוכרת -.- תמונת השבוע:

Rose131

New member
^^

שיר השבוע של פראמור:קראשקראשקראש. חרשתי עליו יחסיתXD שיר השבוע לא של פראמור:המממ.... אין ממש, נראה לי. אולי דה אנד של MCR? ארמ.. באונסינג אוף דה וולס.. פרטי גירל.. קליפ השבוע:בליד וול להקת השבוע:שוגרקולט. קאמבק מטורף! אלבום השבוע:ארמ. סטארט סטאטיק? משהו חיובי שקרה השבוע:אוכל, אלכוהול, אייס וניל, שוקולטה, סהר, קומיקס. משהו שלילי שקרה השבוע:משמרות שבוטלו, כסף שהלך,ציפייה לעוד קומיקס. אנשים גועליים, אנשים גועליים, אנשים גועליים. ערוץ השבוע:לא ראיתי כמעט. תוכנית השבוע:שנות השבעים, אנג'ל.. ציטוט השבוע: "You have declared war, Vampire! You have no idea what you have done!" "I've declared war, you just said."
תמונת השבוע:

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifאני

שיר השבוע של פראמור: Born For This בעיקר שיר השבוע לא של פראמור: The Taste The Touch- Asteria A Lesson In Charades- Asteria ~שירז לא בא לי לבוא לקומונה, טוב?!
~ This Is Who We Are- Hawthorne Heights זה בעיקר.. קליפ השבוע: מממ "קול גלגל" חחח עזבו להקת השבוע: אסטריה, הות'ורן הייטס, סאוסין, SKSK, בלסדהפול, סילברסטיין אלבום השבוע: מממ. של כל הלהקות האלה D: משהו חיובי שקרה השבוע: אממ. תל אביב, ההתחלה של הערב הזה משהו שלילי שקרה השבוע: הסוף של הערב הזה..כל כך
ערוץ השבוע: חחח וטפ. תוכנית השבוע: אין ציטוט השבוע: לא יודעת תמונת השבוע: עם בארי בתלאביב, קופים משהו ><'

MyUsedRomance

New member
Stupid Motherfucker../images/Emo98.gif../images/Emo135.gif

שיר השבוע של פראמור: Paramore - Conspiracy Paramore - Miracle שיר השבוע לא של פראמור: Tokio Hotel - Schrei Tokio Hotel - Reden Tokio Hotel - Durch Den Monsun 30 Seconds To Mars - Attack Avenged Sevenfold - Bat Country Jimmy Eat World - Pain Linkin Park - Leave Out All The Rest Linkin Park - Given Up Linkin Park - Valentine's Day My Chemical Romance - House of Wolves Papa Roach - Reckless The Red Jumpsuit Apparatus - Face Down Blur - Song 2 Cute Is What We Aim For - Curse Of Curves Escape the Fate - Situations Girld Aloud - Teenage Dirtbag Iron Maiden - 2 Minutes to Midnight Misfits - Helena 2 Nickelback - Hero Muse - Plug In Baby Nirvana - Heart Shaped Box Saosin - Voices The Academy Is... - Slow Down The Smashing Pumpkins - Today The Veronicas - 4ever היהודים - קח אותי היהודים - מחפש תשובה קליפ השבוע: Tokio Hotel - Schrei להקת השבוע: היהודים, טוקיו הוטל, לינקין פארק ומיי כמיקל רומנס
אלבום השבוע: The Black Parade -My Chemical Romance
משהו חיובי שקרה השבוע: קיבלתי כסף ויכול להיות שדודה שלי משיגה לי את הדיסק של סינמה ביזאר!
משהו שלילי שקרה השבוע: אין?
ערוץ השבוע: MTV2 תוכנית השבוע: גונזו
ציטוט השבוע: when i grow up i want to be a famouse rockstar, just not famouse but still a fucking rockstar!
אל תשאלו XDDDDD תמונת השבוע:
שבת שלום גם לך
הודגש באמצעות אמא'שך

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo26.gif

שיר השבוע של פראמור: כל AWKIF
. שיר השבוע לא של פראמור: קליפ השבוע: Untouched- The Veronicas להקת השבוע: The Vronicas. אלבום השבוע: AWKIF. משהו חיובי שקרה השבוע: הרווחתי איזה 150 שקל
. משהו שלילי שקרה השבוע: אני צריכה ללמוד הצגה שלמה עד סוף חנוכה
וויפי. ערוץ השבוע: ערוץ?
כל ערוצי הסרטים של יס, וכל יס סטארס למיניהם
. תוכנית השבוע: גיבורים
. ציטוט השבוע: אין לי בראש כרגע. תמונת השבוע: אני בתגובה מהירה

a k c

New member
../images/Emo109.gifשיר השבוע לא של פראמור:

The Veronicas- Don't Say Goodbye The Veronicas- Pupolar The Veronicas- Untouched Kelly Clarkson- Sober Breaking Benjamin -Dance With The Devil Breaking Benjamin - The Diary of Jane Within Temptation - Frozen Papa Roach - Scars Hinder - Lips Of An Angel לא השתנה מאז שבוע שעבר

xXx Lilo xXx

New member
נו. שיהיה D:../images/Emo29.gif

שיר השבוע של פראמור: קראשX3
שיר השבוע לא של פראמור: Emma Shapplin - La Notte Etterna McFly - I've Got You Snow Patrol - Signal Fire
קליפ השבוע:
להקת השבוע: מקפליי
אלבום השבוע:
משהו חיובי שקרה השבוע: אילת D:
משהו שלילי שקרה השבוע: לאדעת
ערוץ השבוע: יס 2
תוכנית השבוע: על טיבעיייייייייייייייייייייייייי *אעאעאעאעא איזה פרק!!!!!8 (בכיתי בסוף
קרע לי תלב!)*
ציטוט השבוע: ואוו כ"כ הרבה מאילת D:
"תזיזו את הפיצה, תזיזו את הפיצה כולם מזיזים ת-" <פיצה!> "איפה הזיתים, איפה הזיתים?" (תחשבו שהשיר I like to move it מהסרט מדגסקר מתנגן לו ברקע XD)
"אני לא מבינה! אני משתינה וזה עוד עולה לי כסף?" (ע"י אחותי) יש כ"כ הרבה אבל אני חייבת לעוף לחברה שלי
תמונת השבוע:

kayx

New member
MEME

שיר השבוע של פראמור: decoy שיר השבוע לא של פראמור: i walk alone - tarja turunen קליפ השבוע: crushx3 אומגד אתמול הייתי אצל חברה שלי הוהי ת'קליפ באמטיוי כולי רצה בכל הבית מאושרת XD להקת השבוע: האמ the rasmus אלבום השבוע: hide from the sun משהו חיובי שקרה השבוע: חברות שלי ישנו אצלי 3> משהו שלילי שקרה השבוע: 56 במתמטיקה .___. ערוץ השבוע: ניקלודיון XD תוכנית השבוע: ממממ לאדעת >< ציטוט השבוע: *אני רואה מטוס*: "תראו! מטוס!" *מנפנפת* ידיד שלי: "מעניין אם הם רואים אותנו.." אני: "כמו נמלייייים" *עושה תנועות מוזרות עם הידיים למעלה וחברה שלי חושבת שאני מצביעה על משו ><* חברה שלי: "נמלים?! איםה?!" *מסתכלת לשמיים* תמונת השבוע: אוח אין לי כוח אני במהירה >>.. אולי אחכ ><"

../images/Emo15.gifוול..

שיר השבוע של פראמור: אמרג'נסיי
. שיר השבוע לא של פראמור: אוווו מלא! קליפ השבוע: נממ אין. להקת השבוע: דה יוזד
פארמור. אלבום השבוע: אין משהו חיובי שקרה השבוע: סופגניות, חופש, טיול, מתן אמר שהוא בא למפגש
. משהו שלילי שקרה השבוע: השכנים עיצבנו. ערוץ השבוע: אין תוכנית השבוע: אין ציטוט השבוע: "ועל זה נאמר :חשתת אעש יעני רדי רדי מהעץץ" XDDD תמונת השבוע:

May Music

New member
עונהD:

שיר השבוע של פראמור: conspiracy שיר השבוע לא של פראמור: הממ פורגוטן של אבריל קליפ השבוע: זה לא קליפ של שיר אבל לא נורא, daft hands - harder, better, faster, stronger. חפשו ביוטיוב זה משו מגניב ביותר. להקת השבוע: הממ פארמור D: אלבום השבוע: אין משהו חיובי שקרה השבוע: ההורים הסכימו לי ללכת לuwc משהו שלילי שקרה השבוע: הממ אין ערוץ השבוע: אין תוכנית השבוע: הירוז
הסוף פשוט.. מטומטם. ציטוט השבוע: "כי במקום אשר אוצרכם בו, שם יהיה גם לבבכם" מתוך ה"פ7
תמונת השבוע:

איזו תמונה מגניבה../images/Emo6.gif

מה קורה עם הירוז?
[בלי ספויילרים, עוד לא הגעתי לפרק האחרון]

May Music

New member
טנקס^^ העונה השניה מסתיימת גרוע [ללאספוילרים]

לאיודע היא חסרת תכלית כזאת ומעצבנת, ברוב העונה הכל הולך לאט, ברוגע, כולם לוקחים תזמן... ואז לקראת הסוף הכל בא לך בבום והכל עובר יחסית מהר. בכלל, העונה הראשונה הייתה יותר טובה חוץ מכמה קטעים נדירים ביותר שקרו בעונה השניה. אבל לפי מה שהבנתי העונה השלישית תפצה על זה ובגדול
תראי את הסצנה הראשונה של העונה השניה [בסוף פרק 11...] ותביני.

../images/Emo191.gif יש לי את הארי פוטר 7 D:

שיר השבוע של פראמור: crushcrushcrush
שיר השבוע לא של פראמור: Forget It- ברייקינג בנג'מין
קליפ השבוע:
להקת השבוע: ברייקינג בנג'מין
אלבום השבוע: A Fever You Can't Sweat Out של פאניק:]
משהו חיובי שקרה השבוע: פגשתי את ערבובי:]]
משהו שלילי שקרה השבוע: עזבו
ערוץ השבוע:12 ביס נראלי.
תוכנית השבוע: מגרש ביתי(אני רואה את כל העונות שוב
) וסמולוויל
ציטוט השבוע: אני: בא לי תה ערבובי: גם לי אני: עם ביסקוויטים.. אני: טעימים... אני: רכים כאלה.. שטובלים אותם ונופלים לתוך התה XD וגם: אני בשורת מצב במסן: "יש לי את קקי פוטר 7!" קרן: "איך קקי פוטר?" אני: "מריח טוב :]" (D: תגידו לי להתחדש, כן? :] )
תמונת השבוע: היי יש פה כיעור בצד שמאל ->

WalkingOnWater

New member
להלהלהלהלה../images/Emo110.gif

שיר השבוע של פראמור: בורן פור דיס
שיר השבוע לא של פראמור: say anything - a walk through hell
קליפ השבוע: לויודעת...
להקת השבוע: say anything
אלבום השבוע: הממ... boys like girls ?
משהו חיובי שקרה השבוע: אתמול, היה לחברה שלי יומולדת ויצאנו רוב הבנות לקניון והיה כייפ... התחלתי להוציא כלב אחד חמוד.. והבעלי שלו ממש נחמדים והם הביאו לי 100 ש"ח למרות שהוצאתי אותו רק 5 פעמים השבוע... הם היו אמורים לשלם לי 50!!
משהו שלילי שקרה השבוע: קיבלתי מחזור
ערוץ השבוע: המממ... hot VOD
תוכנית השבוע: נמלטים
שנות ה-70
ציטוט השבוע: הממממ.... ~אני ומאיה [זאתי שחגגה אתמול יומולדת] מדברות עם סלים המאבטח...~ ~עוברים זוג, סלים בודק את התיקים שלהם~ אני : "מה הדבר הכי מוזר שראית בתיקים של אנשים ?" סלים : " נכון יש ת'אישה שעברה עכשיו? היו לה 5 קונדומים בתיק " [זה לא מש מצחיק אבל זה היה קטע מוזר כזה... ~עוד קטע מאתמול עם המאבטחים...~ ~חברה שלי דיברה עם אוראל [עוד מאבטח... כפרעליו] ואני עם סלים~ סלים : " תגידי... את מכירה מישהי נחמדה לשדך לי? " אני : " אני לא יודעת... בן כמה אתה? " סלים : "20 וחצי" אני : "המממ... יש לי בנדוד בן 19..." ואז סלים נבהל ממש... חיחי וגם יש קטע, זה לא ציטוט, שאני ישבתי על הכיסא של המאבטח [ז"א סלים] ועבר איש כזה והוא נבהל וזה היה ><
תמונת השבוע: so true

למעלה