שרשור שבועי

oshriti123

New member
שרשור שבועי../images/Emo83.gif

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: להקת השבוע: קליפ השבוע: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: סרט/סדרת השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: אף אחד לא פתח אז פתחתי, מקווה שזה בסדר..

Rose131

New member
בעיקרון נופר הייתה אמורה לפתוח אתמול../images/Emo12.gifהממ../images/Emo12.gif

שיר השבוע מmtv2:דה בירד אנד דה וורם שיר השבוע לא מmtv2: Earthquake-The Used Find a Way- The Used Hospitle- The Used Wake the Dead- The Used Pretty Handsome Awkward- The Used Fortress of Tears- HIM For You- HIM Soul on Fire- HIM יש צורך להמשיך? להקת השבוע:Take a wild guess קליפ השבוע:דה בירד אנד דה וורם. והקליפ-תמונות שהם עשו לפרלייזד. דיסק השבוע:החדש של דה יוזד הפתעת השבוע:אני כבר בערך יודעת 4 שירים בע"פ
ביאוס השבוע:את השאר אני לא(?). סתםנו. בגרות בהיסטוריה וכזה. לא?
סרט/סדרת השבוע:פוקימוןןןןןןן!!!!!!!!111111 סתם כזה. ראיתי את זה ביום רביעי. אבל בתכלס אמ. רקוויאם לחלום ראיתי איזה פעמיים, אממ.. אנג'ל ראיתי איזה 3 פרקים השבוע ויש לי עוד כמה מוקלטים לצפייה אחרי המבחן במתמטיקה, אממ.. כאלה נו. ספר השבוע: מיקוד 2007 להיסטוריה א'. כלכך הולך להישרף. ואמ. התחלתי לקרוא את "האדם מחפש משמעות" של עמנואל קאנט כי אני מושפעת ממחשבה יהודית:)S). (התחלתי=השגתי אותו וקראתי את המאחורה ושמתי בתיק כדי שיהיה לי למחר אחרי המבחן במתמטיקה) ציטוט השבוע:"חאג' אמין אל חוסייני על הזין!" תמונת השבוע:אמ. אין לי כוח. אולי מחר אני אשים.

BabyShambles

New member
להלה.

שיר השבוע מmtv2:וואל: Icky Thump- The White Stripes Fluorescent Adolescent- Arctic Monkeys Not Over Yet- Klaxons Hunting For Witches- Bloc Party שיר השבוע לא מmtv2:די המון: From Ritz To The Rubble- Arctic Monkeys Be Your Own Pet- Adventure Be Your Own Pet- Bog Be Your Own Pet- Bicycle Be your Own Pet- Bunk, Trunk, Skunk Boy Kill Boy- Shoot Me Down The Enemy- Dirty Pretty Things On My Own Time (Write On!)- Gym Class Heroes Violet- Hole Nice To Know You- Incubus Wish You Were Here- Incubus If You Got The Money- Jamie T Ike & Tina- Jamie T Riot Radio- The Dead 60 Modern Way- Kaiser Chifes The Angry Mob- Kaiser Chifes Crystal Ball- Keane Blue American- Placebo Someone's In The Wolf- QOTSA Richared 3- Supergrass Memento Mori- The Streets Everything We Had- TAI I Luv You- The Ordinary Boys וכל דה ויו. אמג חפרתי>< להקת השבוע:BYOP קליפ השבוע:Icky Thump- The White Stripes דיסק השבוע:לא היה אחד מיוחד הפתעת השבוע:ג'תרו טול מופיעים בשוני וקיסריה
ביאוס השבוע:סתם משהו סרט/סדרת השבוע:Hair
ספר השבוע:מועדון האידיוטים ציטוט השבוע:Woof: Well, I wouldn't kick Mick Jagger out of my bed, but uh, I'm not a homosexual, no תמונת השבוע:וופיייי|לב

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif

שיר השבוע מmtv2: Funeral For A Friend - Walk Away שיר השבוע לא מmtv2: Paramore- let this go להקת השבוע: פרמור
קליפ השבוע: ברור שהחדש של פוב
דיסק השבוע: riot!- paramore ~יותר מדי חרישות.. הפתעת השבוע: סופסוף אבא רשם אותי לשיעורי גיטרה DD: ביאוס השבוע: צביעות.,. סרט/סדרת השבוע: 13. כ"כ. ספר השבוע: אפילו ספר לימוד לא פתחתי השבוע D: בעצם אולי בני גורן >< ציטוט השבוע: " give the boys a break...everybody changes. i mean ,look at me. i used to be tiny."
תמונת השבוע: אימו!!1

אחחח הצניעות.........

שיר השבוע מmtv2: Kaiser Chiefs - Everything Is Average Nowadays שיר השבוע לא מmtv2: שוטי הנבואה - קול גלגל Aiden - We Sleep Forever Say Anything - wow, I can get sexual too להקת השבוע: lacuna coil קליפ השבוע:Say Anything - wow, I can get sexual too דיסק השבוע:lacuna coil - karmacode הפתעת השבוע: לא בידיוק הפתעה אבל היה אתמול בן פרוצה! ביאוס השבוע: שלא הלכתי היום לבית חנניה סרט/סדרת השבוע: חברים ספר השבוע: לא ממש קראתי..... ציטוט השבוע: ''יש לי נעל באבן!'', והכי חשוב "how you doin?"

Fall Out Liel

New member
*נא לכתוב שטויות בנושא ההודעה*../images/Emo168.gif

שיר השבוע מmtv2: TEENAGERS שיר השבוע לא מmtv2: מה שכתוב למעלה ו-TTOTBO של FOB להקת השבוע: MCR, FOB,30STM קליפ השבוע: TTOTBO דיסק השבוע: אין הפתעת השבוע: מבחן בגרות שהלך נורמלי יחסית,לראות שכבר סיימו לצלם את הקליפ של FOB,להתאהב ב-MCR ביאוס השבוע: מבחן הבגרות באיכסטוריה סרט/סדרת השבוע: "גיבורים","חברים" ספר השבוע: אין ציטוט השבוע: "על כל פלוץ היא מורידה חמש קילו"- "אז היא עושה הרבה פלוצים"
תמונת השבוע: אין לי כוח

^^../images/Emo192.gif

שיר השבוע מmtv2: טינאייג'רס שיר השבוע לא מmtv2: איןליכח, יש הרבה להקת השבוע: נו, לא להקה, ג'פוש. קליפ השבוע: טינאייג'רס
דיסק השבוע: Jeff Buckley - Live at Sin-e [Legacy Edition]
זה בין הדברים הכי יפים שראיתי\שמעתי. אה וגם חרשתי על Portishead - Dummy. הפתעת השבוע: הבגרות הלכה סבבה!
ביאוס השבוע: חרדות בגרות וזה. סרט/סדרת השבוע: טריינספוטינג. ספר השבוע: התחלתי את "חוות החיות". ציטוט השבוע: כל מונולוג הפתיחה של טריינספוטינג. תמונת השבוע:

Wild Eye Joker

New member
המ

שיר השבוע מmtv2: Icky Thump- The White Stripes שיר השבוע לא מmtv2: Muse- New Born Aerosmith- Amazing The Used- Earthquake Oasis- Live Forever להקת השבוע: Muse קליפ השבוע: לאדעת דיסק השבוע: Origin of Simmetry- Muse הפתעת השבוע: אמ אמא הסכימה לקנות לי מלא בגדים
או משו. ביאוס השבוע: הסטוריה ב'. סרט/סדרת השבוע: The Deep End Of The Ocean ספר השבוע: 1984 לקחתי מאחי, באנגלית:] ציטוט השבוע: לאדעת תמונת השבוע:

Wild Eye Joker

New member
אני יודעת

אבל אני גרתי בארה"ב, האנגלית שלי קצת מעל הממוצע..וחוצמזה אני כבר כמה שנים קוראת ספרים ברמה פשוטה וקמיקוס, הגיע הזמן להעלות את הרמה^^'

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gifהמ0_0

שיר השבוע מmtv2: Queens of the stone age - Sick sick sick Biffy clyro - Living is a problem because everything dies The used - The bird and the worm My chemical romance - Teenagers למרות שהוא מעצבן אותי><; שיר השבוע לא מmtv2: Into eternity - Sorrounded by night Into eternity - Paralyzed The used - Paralyzed Opeth - In mist she was standing Opeth - Ghost of perdition Dream theater - Take away my pain Dream theater - Hollow years Dream theater - Anna lee Dream theater - These walls 30Seconds to mars - End of the beginning 30Seconds to mars - Welcome to the universe Pink floyd - Shine on you crazy diamond The doors - Hello, i love you Nirvana - In bloom Placebo - Burger queen Placebo - Ask for answers Children of bodom - Silent night, bodom night. להקת השבוע: אינטו אטרניטי, דרים, הדורז, פלסיבו, דהיוזד. קליפ השבוע: Queens of the stone age - Sick sick sick, הוא אדיר{: דיסק השבוע: Into eternity - The scattering of ashes Placebo - Without you i'm nothing The doors - Waiting for the sun. הפתעת השבוע: היום כיף היה נחמד
, הציור שציירתי לאמא יצא נחמד בסוףD:: ביאוס השבוע: המורה לגיטרה עצבן אותי?X: סרט/סדרת השבוע: דה המילטונס!!!11 ספר השבוע: לא קראתי
ציטוט השבוע: כלמיני ממולאן רוז'
תמונת השבוע: נה.

למעלה