שרשור שבועי

Unaffected

New member
../images/Emo69.gif

שיר השבוע מmtv2: נמנמ.לא ראיתי שיר השבוע לא מmtv2: no use for a name- international you day להקת השבוע: נו יוז. קליפ השבוע: לאדעת דיסק השבוע: American Hi-Fi- Hearts On Parade הפתעת השבוע: קיבלתי 48 במבחן בפיזיקה,הייתי בטוחה שנאי אקבל 10
וגם עם פיזיקה יש ממוצע 88 בתעודה
ביאוס השבוע: היסטוריה,איכ. סרט/סדרת השבוע: אוסי\אנטומיהשלגריי ספר השבוע: >: ציטוט השבוע: לא היה משו מעניין השבוע
תמונת השבוע: ~תגובהמהירה~

dandiT

New member
^^

שיר השבוע מmtv2: לודעת >< שיר השבוע לא מmtv2: 30STM - end of the beginning 30STM - welcome to the universe HIM - when love and death embrace HIM - please dont let it go The Used - paralized The Used - the ripper Opeth - harvest Opeth - a fair judgement Opeth - serenity painted death Placebo - special needs להקת השבוע: HIM טורטי יוזד פלאסיבו אופת' קליפ השבוע: נופ><' דיסק השבוע: 30STM - 30STM הפתעת השבוע: ישלי את הדיסק הראשון של טורטיות למאדיםDDDD: ביאוס השבוע: משהו שלא זכור לי כרגע
סרט/סדרת השבוע: חברים^^ ספר השבוע: נופ ציטוט השבוע: חברה שלי: איכס הקולה הזאת מקולקלת!! אני: זה ספרייט-.-"
תמונת השבוע: אינלי כוח><"

oshriti123

New member
יאי

שיר השבוע מmtv2: The Wombats - Kill The Director הדיס איז נו ברידג'יט ג'ונס נדבק לי כ-ל השבוע XD Ash - Polaris The Enemy - had enough The Rumble Strips - motorcycle The View - The Don The Pigeon Detectives - I'm Not Sorry שיר השבוע לא מmtv2: yellowcard-empty_apartment
כל Hoobastank - The Reasone, פשוט כל האלבום
רוב הדיסק החדש של דהיוזד וכלמינישירים של לוסטפרופס להקת השבוע: ילוקארד, דה ויו, דהיוזד, הובאסטאנק לוסטפרופטס קליפ השבוע: כ"כ Radiohead - Just!! ראיתי אותו בטייקאובר של להקה נראה לי..ו-ואאווו. אין סיכוי לדעת מה הוא אומר?! דיסק השבוע: Hoobastank - The Reasone הפתעת השבוע: לא מקבלים תעודות
וגיליתי שאני ממש מתגעגעת לכיתה שהייתה לי בשנתיים הקודמות... הייתי יכולה לחזור אליהם שנה הבאה אבל מערבבים את השיכבה
ביאוס השבוע: הכיתה שלי אוהבת להתחיל בתשע בלי להודיע לי. -.- סרט/סדרת השבוע: סמולוויל D: ספר השבוע: ... ציטוט השבוע: רר היה לי ושכחתי. תמונת השבוע: איאן עם חולצה של דהיוזד
D: יש גם תמונה של לי איתה, מעניין מי גנב למי לול

oshriti123

New member
הווו רגע! סידרה- גיבורים ../images/Emo99.gif!

ראיתי את הפרק האחרון סוףסוף

elknetld2kil

New member
ג'ינג'י

שיר השבוע מmtv2: לא יודע שיר השבוע לא מmtv2: Hopesfall - RX Contender The Pretender, Icarus להקת השבוע: Dark New Day, Cauterize קליפ השבוע: לא יודע דיסק השבוע: Hopesfall - החדש וזה שלפניו הפתעת השבוע: 87 בסוציולוגיה, המקצוע הכי מגעיל בעולם... ביאוס השבוע: ממחר מתחילים תקופה של מבחני סוף סמסטר
סרט/סדרת השבוע: סאות' פארק (הפרק עם סקוט טנרמן זה אחד הדברים הכי טובים שראיתי בחיים שלי) ספר השבוע: מאמרים שצריך לקרוא לפני המבחנים
ציטוט השבוע: "Blade, Ready to die?", "I was born ready, Motherfuc*er", מתוך בלייד, מן הסתם

:)

שיר השבוע מmtv2: Editors - Smokers Outside .... שיר השבוע לא מmtv2: Avril Lavgine - When You're Gone להקת השבוע: Snow Patrol! קליפ השבוע: Smokers Outside The Hospital Doors דיסק השבוע: Sam's Town [סתם כי קניתי אותו ואני חורשת עליו -_-] הפתעת השבוע: האמ.. ביאוס השבוע: מגרילים חלוץ. [משהו בצופים] סרט/סדרת השבוע: מיילו יוצא לעולם וזה הסרט הכי חרוש שיש אבל הוא מדהים >< ספר השבוע: ----- ציטוט השבוע: "You hit me again, I'll kill you" [סוייר]

orw93

New member
../images/Emo205.gif

שיר השבוע מmtv2: Teenagers-My Chemical Romance Hunting For Wiches-Bloc Party
שיר השבוע לא מmtv2: Subject To Change-Sum 41 Fat Lip-Sum 41 להקת השבוע: Sum 41 קליפ השבוע: Teenagers-My Chemical Romance Hunting For Wiches-Bloc Party דיסק השבוע: כל הדיסקוגרפיה של Sum 41 הפתעת השבוע: הן כאלה זונות
ג'סטין התחברXDDDD ביאוס השבוע: די הלכתי סתם לבצפר:-\ סרט/סדרת השבוע: שודדי הקריביים 3
השבט דוקטור הו
ספר השבוע: אם יש גן עדן-רון לשם ציטוט השבוע: "bitch" "bitch" "hhhhooooommmmmmmmooooooo" נו זה היה משעמם ברמות
תמונת השבוע: אין לי תמונות על המחשב><"

M a a y a n K

New member
../images/Emo221.gif

שיר השבוע מmtv2: AM-FA שיר השבוע לא מmtv2: Keane-Bad Dream להקת השבוע: Keane קליפ השבוע: המממ...כל החדשים שיצא לי לראות...ארקטיק מאנקיז, קלאקסונס דיסק השבוע: Keane- Under The Iron Sea הפתעת השבוע: - ביאוס השבוע: נו, שצריך לחזור לצבא מחר... סרט/סדרת השבוע: המממ...האמת שראיתי כל הסופ"ש רק MTV2... ספר השבוע: פחחחח.... ציטוט השבוע: - תמונת השבוע: -

PATD

New member
וולקאם טו מיי לייףףףףף

שיר השבוע מmtv2:הממ פרום יסטרדיי - 30STM שיר השבוע לא מmtv2:כל 30STM וג'ימי איט וורלד להקת השבוע:30 קליפ השבוע:פרום יסטרדיי ולאב טודיי של מיקה דיסק השבוע:אה ביוטיפול ליי הפתעת השבוע:
ביאוס השבוע:ג'וש עזב
סרט/סדרת השבוע:ראיתי שוב הגבר המושלם חחח אבל רק עד האמצע ספר השבוע:
ציטוט השבוע:המממ
תמונת השבוע:

PATD

New member
../images/Emo41.gifאה!!../images/Emo41.gif

גם הקליפ החדש של פוב

nesta girl

New member
המממ

שיר השבוע מmtv2: פרום יסטרדי - 30 שניות למאדים שיר השבוע לא מmtv2: ליתיום וmy immortal - אוונסנס להקת השבוע: הממ..30 שניות קליפ השבוע: פרום יסטרדי... דיסק השבוע: לא הקשבתי לדיסקים שלמים>< הפתעת השבוע: יש מצב ללימיטד^^ ביאוס השבוע: לאדעת סרט/סדרת השבוע: חברים ספר השבוע: - ציטוט השבוע: "תפסיקי להסתכל לי מעבר לכתף, יא זונה" XD תמונת השבוע: ...אקראית

Moldy Peach

New member
../images/Emo70.gif

שיר השבוע מmtv2: Tokyo Police Club - Your English Is Good Hadouken! - Liquid Lives שיר השבוע לא מmtv2: Snowden - Anti-Anti The Cinematics - Human Silversun Pickups - Lazy Eye להקת השבוע: Snowden קליפ השבוע: Tokyo Police Club - Your English Is Good דיסק השבוע: Isis - הEP החדש של Yeah Yeah Yeahs סרט/סדרת השבוע: המשרד/האנטומיה של גריי ספר השבוע: American Gods - ניל גיימן

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifלכולם שיהיה שבוע טוב!:]

ובהצלחה למי שעושה בגרות בהסטוריה יום שני..(לי
) ->שיר השבוע מmtv2: נמ, טינאייג'רס:] והחדש של 'קווינס אוף דה סטונס אייג'' למרות שהוידאו מעביר בי חלחלות אדירות
->שיר השבוע לא מmtv2: ברייקינג בנג'מין-היומן של ג'יין. זה היה אי פעם ב-M2? ->להקת השבוע: ברייקינג בנג'מין
->קליפ השבוע: החדש של פוב נחמד:] ->דיסק השבוע: PHOBIA ברייקינג בנג'מין ->הפתעת השבוע: המגן בהסטוריה מעודד
->ביאוס השבוע: אממ..לא עולה במוחי כלום ->סרט/סדרת השבוע: 'מישהו לרוץ איתו', זה מתחלק, חח..או סרט או סדרה..תלוי איפה אתם רואים
->ספר השבוע: פש...עוד לא סיימתי את "ההזדמנות האחרונה" של הרלן קובן..חעחע ->ציטוט השבוע: MAMA WE ALL GO TO HELL..חח תמונת השבוע:חח..או זה או תמונה של פרארד

MoonyAvFreak

New member
doop

שיר השבוע מmtv2:הממ הממ, from yesterday שיר השבוע לא מmtv2:הא! the taste of ink להקת השבוע:ואאפ the used קליפ השבוע:johnny snipper דיסק השבוע: אין ממש נראלי. הפתעת השבוע:X. ביאוס השבוע:X. סרט/סדרת השבוע:המ, אין ממש נראלי. ספר השבוע:מה ספר?! ציטוט השבוע:הו, היו לי כמה, לא זוכרת כבר. תמונת השבוע:סתם תמונת אימו אקראית XDD

Runt

New member
all the peace and joyyyy in your mind

גאד בהולאבלו זה כ"כ מושלם. שיר השבוע מmtv2: לא ראיתי שיר השבוע לא מmtv2: Muse - Recess להקת השבוע: מיוזה בגלל כל הסיפור של וומבלי קליפ השבוע: טום ווק - יו סט דה פייר אין מי וגם החדש של ריהאנה דיסק השבוע: המ...לא ממש הקשבתי לאלבומים בשלמותם הפתעת השבוע: לא יודעת, העובדה שהסכמתי לוותר על יותר מחצי פרוזן יוגורט ביאוס השבוע: הסטוריה וזה סרט/סדרת השבוע: האוס כרגיל וגם גיבורים ספר השבוע: אנשי הקש ציטוט השבוע: "you're exactly my brand of heroin"

למעלה