שרשור שבועי

LIly845

Well-known member
שרשור שבועי

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: להקת השבוע: קליפ השבוע: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: ערוץ השבוע: ספר השבוע:

Rose131

New member
הממ

שיר השבוע מmtv2: take over של פוב שיר השבוע לא מmtv2:פואטיק טרג'דישל דה יוזד או פורטרס אוף טירס של HIM להקת השבוע:דה יוזד קליפ השבוע:הממ דיסק השבוע:החדש של פוב הפתעת השבוע:הממ ביאוס השבוע:אח שלי נסע ביחד עם המצלמה
תמונת השבוע:*תמונה אקראית* סרט השבוע:הממ.. לא נראהליש ראיתי.. ראיתי אבל מתישהו את מלך האריות 2
לא בטוחה אבל אם זה היה השבוע סדרת השבוע:סמולוויל ערוץ השבוע:AXN ספר השבוע:הארי פוטר!!11 מחר!!!1 הממ.

orw93

New member
איזה שקט:)../images/Emo205.gif

שיר השבוע מmtv2: Underclass Hero-Sum 41 שיר השבוע לא מmtv2: Going Farword-Got No Shame Fat Lip-Sum 41 להקת השבוע: Sum 41 קליפ השבוע: - דיסק השבוע: Hnderclass Hero-Sum 41 הפתעת השבוע: התקנתי מחדש את המשחק של הארי פוטר והתחלתי לקרוא את הספר השישי אחרי עיכובים של שבועיים ביאוס השבוע: אנדרקלאס הירו דלף ואני ברוב טיפשותי הורדתי
נגמרה הקיטנה. מה אני הולכת לעשות עכשיו חוץ ממחשב אלהים יודע. תמונת השבוע: סרט השבוע: שרק 3 סדרת השבוע: מסכים ערוץ השבוע: יס סטראס ספר השבוע: הארי פוטר והנסיך חצוי הדם

sapir lee

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע מmtv2
החדש של סאם41 שיר השבוע לא מmtv2
MCR- Dead MCR- Our Lady Of Sorrows MCR - Honey Evanescenc -Weight Of The World Evanescence - Your Star Enter Shikari - Sorry You're Not A Winner להקת השבוע
MCR קליפ השבוע
Avenue Q - If you were gay http://www.youtube.com/watch?v=sPl2c7XEmw4 Avenue Q Fiddler on the Roof Everyone's a Little Bit Jewish
http://www.youtube.com/watch?v=YdwlG05InAY&mode=related&search= Frank's Laugh
http://www.youtube.com/watch?v=WCQznTJUVE8 דיסק השבוע
TBP הפתעת השבוע
שכנראה מצאתי עבודה
ביאוס השבוע
שמכירת הכרטיסים לMCR שוב לא התחילה תמונת השבוע
סרט השבוע
הארי פוטר סדרת השבוע
יריחו ערוץ השבוע
מממ לא יודעת ספר השבוע

Sweet Calamity

New member
~ממשיכה את התגובה שלך~ ../images/Emo115.gif

איזה פראנק מתוקה!:] נו הייתי חייבת. הוא נראה כמו בת><

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifבלעט:]

שיר השבוע מmtv2:אמממ. אני חושבת!!. שפולדינג סטארס והחדש של פיונרל רק בראש שלי..חח שיר השבוע לא מmtv2: LP - IN PIECES. אעה!!. זהו:]. להקת השבוע:לינקין פארק, MCR, ביפי קליירו, BB. קליפ השבוע:פולדינג דיסק השבוע:פאזל של ביפי וMTM של לינקין. הפתעת השבוע:אמממ..כלום.. ביאוס השבוע:גם תמונת השבוע:תכירו. זה בלעטוש:]...חעחע סרט השבוע:מה ראיתי?, בפעם המיליון ואחת "יורוטריפ"
סדרת השבוע:ורוניקה מארס. הללויה עונה 3.. ערוץ השבוע:MTV למיניהם ספר השבוע:חח:]. הארי פוטר שיבוא בדצמבר:]

i love TAI

New member
משעמם לי!!

שיר השבוע מmtv2: Folding Stars-Folding Stars שיר השבוע לא מmtv2: umbrella [cover]- Biffy Clyro/ The Diary Of Jane (Acoustic Version)- Breaking Benjamin להקת השבוע: Biffy Clyro / Nada Surf קליפ השבוע: לא ראיתי כל כך השבוע דיסק השבוע: --- הפתעת השבוע: אין ביאוס השבוע: הורים DX תמונת השבוע: ישנה אבל רק עכשיו היא הועברה למחשב [כשעות היה לי שיער מאגניב] סרט השבוע: בבל-- לא משו בכלל והארי פוטב
ממש יפה הסרט! סדרת השבוע: CSI ערוץ השבוע: --- ספר השבוע: ---

oshriti123

New member
בורן פאאסטר

שיר השבוע מmtv2: Nine Black Alps - Burn Faster 2. Arctic Monkeys - Fluorescent Adolescent 3. Biffy Clyro - Folding Stars 4 Madina Lake - Here I Stand 9. The White Strips - Icky Thump שיר השבוע לא מmtv2: הקאבר של ביפי לאמברלה להקת השבוע: ביפי קליירו ולוסטפרופטס קליפ השבוע: Stone Sour - Silly world [יש מצב שטעיתי באיות. אין לי כוח לבדוק, תראו את השעה] דיסק השבוע: מאדינה לייק והאחרון של דה האש סאונד[יש מצב שהוא גם היחידי חח><] הפתעת השבוע: פורום ללוסטפרופטס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 חה יאי. ביאוס השבוע: .. תמונת השבוע:
סרט השבוע: ספרות זולה סדרת השבוע: הבורר? ערוץ השבוע: M2 וביפ.. ואמ כל ערוץ שמשדר חברים ספר השבוע: הארי פוטר וגביע האש.

BabyShambles

New member
You can't look into those eyes

שיר השבוע מmtv2: You Made Me Like It- 1990s BRMC- Berlin [
] שיר השבוע לא מmtv2:
The Libertines
Narcisst
Babyshambles
Albion Sticks & Stones Loyalty Sone
Jamie T
Ike And Tina Calm Down Dearest
Larrikin Love
Edwould Forever Untitled
כל Wait For Me של The Pigeon Detectives
Cajun Dance Party
Amylase להקת השבוע: The Pigeon Detectives קליפ השבוע: DONT KNOW דיסק השבוע: Wait For Me הפתעת השבוע: Mika is a Twat [
] ביאוס השבוע: משעמם. תמונת השבוע:
סרט השבוע: לא ראיתי משהו מיוחד. סדרת השבוע: העולם על פי פנינה. סתם לא. אמממ טופ מודל
ערוץ השבוע: האופנהD: ספר השבוע: X

סרקזם זה הנשק הכי טוב שלי......

שיר השבוע מmtv2: סיקסיקסיק, ההוא של אדיטורס ואיקי ת'אמפ שיר השבוע לא מmtv2: katatonia - unfurl katatonia - dissolving bonds katatonia - code against the code orphaned land - mercy paramore - misery business החדש של אריק ברמן וחרישות על הג'ירפות להקת השבוע: katatonia orphaned land ג'ירפות קליפ השבוע: מיזרי ביזנס דיסק השבוע:the great cold distance של קטטוניה הפתעת השבוע: אין ביאוס השבוע: יותר מידיי תמונת השבוע: סרט השבוע: יורוטריפ? סדרת השבוע: יריחו, ורוניקה מארס.... ערוץ השבוע: ספר השבוע:

למעלה