שרשור שבועי

noamjen

New member
עוד שבוע של כלום...

שיר השבוע מmtv2: אמממ, ארמממ, לא ממש ראיתי אמ2 השבוע אז כלום אני מניחה. שיר השבוע לא מmtv2: לא ממש היו לי חיים כלשהם השבוע, ככה שבאמת זה אמברלה של ריאנה כי לא הצלחתי לברוח ממנו - לא משנה מה! עלוב, אני יודעת. להקת השבוע: כמו כל שבוע- קייזר. קליפ השבוע: קטעים מיוטוב שהם לא מוזיקה נחשבים? כי אם כן אז... http://youtube.com/watch?v=Tx1XIm6q4r4 לכל מי שרק הזכירא ת הקוסם שאין לומר את שמו, קורע מצחוק. דיסק השבוע: כלום. שוב - עלוב ביותר. הפתעת השבוע: יש לי *לא* הפתעת השבוע - שוב פעם נדפקתי בחלוקת התורניות בין על כל מי שאיתי בשירות לאומי. ביאוס השבוע: ראו למעלה... סרט השבוע: הארי פוטר כאילו, דא! סדרת השבוע: היה פרק דיי משובח של סטודיו 60. אז כנראה שזה. ערוץ השבוע: יס סטארים למיניהם ספר השבוע: הארי פוטר, כאילו דאבל דא!

HagarStar

New member
ארמ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע מmtv2: קיל דה דיירקטור - דה וומבטס [למה הם שרים על ברידג'יט ג'ונס?] שיר השבוע לא מmtv2: pop the glock - uffie להקת השבוע: TBS קליפ השבוע: לאדעת דיסק השבוע: TAI - אולמוסט היר הפתעת השבוע: אהה.. שיעור פרטי [כןכן], סנטר, הופעה של אורפנד לנד XD ועבדתי אז ישלי כסף! והזמנתי פראמור D: ביאוס השבוע: עבדתי O_O ואמא לא הרשתה לי ליסוע אתמול לסנטר אזאז לא ראיתי את לטקו בוהו תמונת השבוע: סרט השבוע: לא ראיתי סדרת השבוע: מחשבות פליליות 3> אייג'נט מורגן
ערוץ השבוע: יסטראז 1-2-3 ספר השבוע:

HagarStar

New member
אהה זה לא עונה 3?../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

כאילו כן התכוונתי ללב אבל זה לא העונה השלישית משודרת? חחח אניוואי אם בישראל זה עונה שניה, כמעט בטוחה שהעונה השלישית משודרת/כבר שודרה בארה"ב אתה יכול להשיג בדרכים לא חוקיות שאסור לדבר עליהם בפורום

MirrorGirl

New member
../images/Emo210.gifהיא לא משודרת ><

כמו רוב הסדרות בארה"ב שנגמרו להן העונות הם יחזרו בטח בסביבות ספטמר-אוקטובר-נובמבר :\

HagarStar

New member
אוה הם מתקדמים אלה../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אני רגילה שסדרות ביס מגיעות אחרי מאה שנה לערוץ אהמ עונה שניה של סופרנטורל אהממממממממממ שנה אני מחכה שיגיע כבר
אפילו שכבר ראיתי XD בקצב הזה כבר תצא עונה שלישית לפני שישדרו ת'שניה פה

noamjen

New member
היום התחילו הפרומואים לעונה החדשה של יס...

ויש את העונה החדשה של סופרנטורל!! וגם ש עונה חדשה לסקראבס, ויש עונה חדשה למירוץ למיליון (וזה בערך ממה שמעניין אותי, אפילו הסדרות החדשות לא נראו משהו). מעניין אותי אם הם יביאו את המיני-סדרה של הירוס, שנותנים לבחור איזה גיבור יצטרף. (למרות שזה קצת דפוק, כי חלק גדול מהקטע של הסדרה זה שיש לכותבים כבר את חמש השנים הבאות פרוסות לפניהם, אם הם עכשיו נותנים לצופים לבחור מה יהיה- זה דיי הורס להם את התוכניות, לא?

HagarStar

New member
ממ הירוס../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

משיגים בדרכים לא חוקיות, כי את העונה הראשונה סיימתי לראות לפני 3 חד' בערך, וביס היא עוד לא הסתיימה גם את סורפנטורל סיימתי לראות, סתם באלי לראות מחדש XD

noamjen

New member
כנ"ל בנוגע להירוס.

אבל עדיין כיף לראות את זה גם בטלוויזיה. (או במילים אחרות - אני לא יכולה להגיד לא למיילו)

HagarStar

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אני אודה שקלייר עושה לי את זה בטירוף, ראור

MirrorGirl

New member
../images/Emo210.gifעזבי את קלייר, ניקי/ג'סיקה../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

:)

שיר השבוע מmtv2:editors-smokers.... שיר השבוע לא מmtv2:blink182-dammit להקת השבוע:blink 182 פשוט יצא לי לשמוע אותם המון השבועעע קליפ השבוע:לא יודעת דיסק השבוע:greatest hits-blink 182 הפתעת השבוע::| ביאוס השבוע: תמונת השבוע:וואי אחי תעשה ניתוח אף סרט השבוע:הארי פוטטררררררררררררר סדרת השבוע:יריחו ערוץ השבוע:אקטסרה הוט ספר השבוע:אין כלום

M a a y a n K

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo132.gif../images/Emo221.gif

שיר השבוע מmtv2: כל הוידאוגרפיה של מיוז (למי שראה אתמול ב-10) שיר השבוע לא מmtv2: The Cranberries-Linger להקת השבוע: מיוז קליפ השבוע: Muse-Bliss לא משדרים אותו מספיק... דיסק השבוע:Muse- Origin Of Symmetry MCR-The Black Parade הפתעת השבוע: שהוא עבר בשלום... ביאוס השבוע: שנשארו עוד 5 שבועות לקורס הזה אבל לא נשארו לי כבר ורידים!! תמונת השבוע:
סרט השבוע: סביר להניח שזה יהיה הארי פוטר שאני הולכת לראות היום סדרת השבוע: האנטומיה של גריי
ערוץ השבוע: יסטארס וM2 ספר השבוע: כשהארי יתורגם אני יענה על זה

../images/Emo71.gif

שיר השבוע מmtv2:החדש של ביפיD: שיר השבוע לא מmtv2: Muse -Blackout Placebo -Lady of the flowers Pink floyd -Echos QOSTA -Misfit love להקת השבוע:מיוזD: וQUSTA קליפ השבוע:סיקסיקסיקקקקק דיסק השבוע:דפנטלי אבסולושן
הפתעת השבוע:המממ אין
ביאוס השבוע:נתקעתי פעמיים עם אותה האצבע בקיר. וזה כואב>< תמונת השבוע:- סרט השבוע: ה"פ ומסדר עוף החול!!!1 300 אחוות הג'ינס עידן הקרח 2 ה"פ וגביע האש סדרת השבוע: הישרדות יריחו אפקט הפחד ערוץ השבוע: AXN וM2 ספר השבוע: ה"פ 6 כי קניתי אותו השבוע [כן טוב שאני נזכרת|:]

למעלה