שרשור שבועי

LIly845

Well-known member
שרשור שבועי

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: להקת השבוע: קליפ השבוע: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: ערוץ השבוע: ספר השבוע:

אני גם רוצה ../images/Emo192.gifאיכס מסטיקים

שיר השבוע מmtv2:Rise Against - Prayer of the Refugee
שיר השבוע לא מmtv2:ramones - blitzkrieg bop
The Cure - In-Between Days להקת השבוע:ממ RAMONES
קליפ השבוע:ממ לא יודעת לא עולה לי משהו לראש.
דיסק השבוע:Muse-bhar
הפתעת השבוע:הדיסק של מיוזזז
ביאוס השבוע: אין משהו תמונת השבוע: סרט השבוע:גבר מי שמטפלת
סדרת השבוע:מייטי בוושש!!!!
ערוץ השבוע: אקסטרה הוט .
ספר השבוע: רוץ ילד רוץ ,אני חושבת שזאת הפעם הראשונה שאני כותבת משהו בספר השבוע

HagarStar

New member
אוללל אוף יור לאבב../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע מmtv2: לאדעת שיר השבוע לא מmtv2: איי גאט איט פרום מיי מאמהההה - וויל.איי.אם להקת השבוע: הות'ורן הייטס, סיי אנית'ינג, פראמור קליפ השבוע: בייבי איטס פאקט - הלוגודביי דיסק השבוע: קוברה סטארשיפ - וויל דה סיטי סליפס ווי רול דה סטריטס הפתעת השבוע: מלא בגדים חדשים מראלף קאתא 3> אני אתמכר לחנות הזאת O_O ביאוס השבוע: ארמ.. מחזור? תמונת השבוע: תמונה רנדומלית של היילי
כוסיתכוסיתכוסית סרט השבוע: דיסטרביה 3333>, 1408
, לונלי הארטס וכריס רוק נוור סקרד [מה ראיתי הרבה סרטים] סדרת השבוע: סקינס, קייל XY, דקסטר ובערך כל יסטארז 1-2-3 ערוץ השבוע: נו למעלה ספר השבוע: פינוקי מבקר את סבתא

HagarStar

New member
רגע../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אני בדיליי, בהפתעת השבוע אז גם ים כל הלילה יומולדת לחברה D:

נהנהנהנה../images/Emo192.gif

שיר השבוע מmtv2: כרגיל, דה היינריך מנובר
שיר השבוע לא מmtv2: Joni Mitchell - Blue Joni Mitchell - A Case Of You כל האלבום הראשון של פטריקוולף. להקת השבוע: פטריקוולף, ג'וני מיטשל, ג'פוש קליפ השבוע: אין דיסק השבוע: Joni Mitchell - Blue Patrick Wolf - Lycanthropy הפתעת השבוע: אמ אין? ביאוס השבוע: לא יודעת תמונת השבוע: סרט השבוע: הארי פוטר 5
ללא ספק הסרט הכי טוב בסדרה בינתיים. סדרת השבוע: אממ קונאן?D: ערוץ השבוע: לאיודעת ספר השבוע: אין

milkofamnesia

New member
ווהו!

שיר השבוע מmtv2: היינריך מאנובר שיר השבוע לא מmtv2: אח יפני - מלכת הפלקט להקת השבוע: מלכת הפלקט קליפ השבוע: מיליון פעם - מלכת הפלקט דיסק השבוע: אח יפני - מלכת הפלקט הפתעת השבוע: עיר הבירה ביאוס השבוע: עוד יומיים צבא סדרת השבוע: המוחות הגדולים בערוץ 8 ערוץ השבוע: ביפ

lestatgirl

New member
וואי רק לי לקח המון זמן לקלוט שהם להקה אמיתית

ולא הכינוי החדש של נינט?

ReaLostprophet

New member
אוהב תכיוון שלך

אוהב תכיוון שלך מלכת הפלקט ענקייים!!!!! והינריך מנובר באמת משגע תשכל [במובן הטוב] cause today my heart swings [או sings לא זוכר צך לבדוק במילים] וכל פעם שאני שומע hows things on the west coast מהטלויזיה אני רץ אליה ומגביר ושר עם השיר חתיכת להיט.... ואינטרפול קורעים את אדיטורס !!!!!!!! [היה דיון על זה תוכנית שלמה של טקסט דרגס אנד רוקנרול]

orw93

New member
../images/Emo205.gif

שיר השבוע מmtv2: כל מיני. אין משהו ספציפי. פשוט שמתי ושמעתי. שיר השבוע לא מmtv2: With Me-Sum 41 להקת השבוע: Sum 41 קליפ השבוע: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: הייתי בקריון ופגשתי את השמיינות מהכפרD: הייתי בת"א ביאוס השבוע: לא היה מה שרציתי
תמונת השבוע:
סרט השבוע: לא ראיתי סדרת השבוע: להפתעתי הרבה גם לא ראיתי טלויזיה מי יודע מה אפשר להגיד ש MTV2 ROCK חח ערוץ השבוע: M2 ספר השבוע: ה"פ7 שסיימתיD: ה"פ1 שהתחלתי

Djerry

New member
../images/Emo153.gif

שיר השבוע מmtv2: Editors – An End Has A Start Liam Lynch – United States of Whatever Bloc Party – Hunting For Witches שיר השבוע לא מmtv2: Silverchair – One Way Mule Air Traffic – No More Running Away (בקרוב הקליפ! איזה התרגשות!) להקת השבוע: Silverchair Klaxons Staind קליפ השבוע: Liam Lynch – United States of Whatever הוא ממש מצחיק דיסק השבוע: Silverchair - Neon Ballroom Silverchair - Diorama Klaxons - Myths Of The Near Future הפתעת השבוע: יוון ביאוס השבוע: פסיכומטרי תמונת השבוע: בא לי מכונית כזאת סרט השבוע: סדרת השבוע: מייטי בוש. סוף סוף אני מבינה על מה המהומה ערוץ השבוע: אקסטרה הוט ספר השבוע: האלה של לחמן

M a a y a n K

New member
../images/Emo221.gif

שיר השבוע מmtv2: Muse-Hysteria שיר השבוע לא מmtv2: Nickelback-Hero Placebo-Special Needs Disturbed-Shout (cover) להקת השבוע: Placebo הפתעת השבוע:רבעו"ש!!! שיהיו עוד הרבה כאלה (אמן) ביאוס השבוע: שביליתי את היומולדת שלי בש.ג עם אפוד ונשק ושמרתי כמו מפגרת. סליחה, כמו חיילת...
סרט השבוע:1408...ואני לא אוהבת סרטי אימה סדרת השבוע: המממ...לא יודעת...לא יצא לי לראות ערוץ השבוע: M2

מחר מש"שים הנהגה!!!!!!!

שיר השבוע מmtv2: פולדינג סטארס, אנגרי מוב וההוא של הארד פיי שיר השבוע לא מmtv2: כל השירים של קורן כל השירים של פארמור וכמובן כל השירים של siddharta להקת השבוע: siddharta paramore korn קליפ השבוע: siddharta - my dice דיסק השבוע: הפתעת השבוע: המממ לא בידיוק הפתעה אבל היה מסריח בממדיון ביאוס השבוע: שאני סנילית עד כדי כך שאני מוציאה את הפלאפון מהתיק ואז שוכחת למי רציתי להתקשר תמונת השבוע: קבלו איזה מגניבים.... סרט השבוע: מת על ההספד סדרת השבוע: שוגר אהובתי, ורוניקה מארס, אבודים וקיילXY ערוץ השבוע: המממ אקסטרה הוט? ספר השבוע: לא ממש קראתי ועוד דבר... חברים אני נוטשת אתכם לשישה ימים לטובת סמינר מוי מאגניב של התנועה....אז....ביי?

oshriti123

New member
../images/Emo23.gif

שיר השבוע מmtv2: Hard-Fi - Suburban knights Muse - Knights of cydonia[לא בטוחה שכתבתי נכון
Muse - New Burn שיר השבוע לא מmtv2: Yellowcard - Light up The Sky Plain White T's - Hey there Delaila [לא בטוחה לגביי הדלילה
] Patrick Wolf - Tristian להקת השבוע: דה יוזד קליפ השבוע: Saves The Day - At Your Funeral דיסק השבוע: השלישי של דה יוזד
הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: הסימפסונס
סדרת השבוע: מייטי בוש.
ערוץ השבוע: ביפ וערוץ 22 שמשום מה יצא לי לראות הרבה השבוע..
ספר השבוע: הארי פוטר והנסיך חצוי הדם..אני בהלם מעצמי שבכיתי בסוף
וגם הארי פוטר ואבן החכמים שסיימתי ביומיים

למעלה