שרשור שבועי

GD ROCKS

New member
הא הוא חמוד..

והוא ממש דומה למישהו שאני מכירה..

Unaffected

New member
מממממ

שרשור שבועיו nofar7910 ו 15:04 | 17/08/07 שיר השבוע מmtv2: זה של רייג' אגיינסט דה מאשין,לא זוכרת את השם שיר השבוע לא מmtv2: Brand New- Magazines להקת השבוע: Brand New קליפ השבוע: לא ראיתי קליפים דיסק השבוע: Brand New - Your Favourite Weapon הפתעת השבוע: אני פחות משעמם משבועות קודמים
ביאוס השבוע: שבכלזאת היה משעמם?XD תמונת השבוע: נע. סרט השבוע: לא ראיתי O_ם סדרת השבוע: קיילXY זה מגניב! ערוץ השבוע:יס סטארז 3 ספר השבוע: לא קראתי ._."

Rose131

New member
סהר! בסרט השבוע שימי "משה האימו"!!1

ד"א, "הפתעת השבוע: אני פחות משעמם משבועות קודמים" הה?!

ReaLostprophet

New member
לשיר של רייג'

קוראים killing in the name of ומוזר שנזכרת בו רק השבוע אבל בסדר זה שיר טוב סה"כ.

GD ROCKS

New member
השבוע זה יהיה מזה לא מגוון.

שיר השבוע מmtv2: ממ..כלום.
שיר השבוע לא מmtv2: מלא של ברנד ניו D: Brand New-Jude Law And A Semester Abroad Brand New-The Boy Who Blocked His Own Sh Brand New-Good to Know that if I Ever Ne Brand New-Okay I Believe You, But My Tom Brand New- Sic Transit Gloria...Glory Fad (מה נעשה לא שמעתי שום דבר חוץ מברנד ניו D: )
להקת השבוע: Brand New
קליפ השבוע: Sic Transit Gloria...Glory Fad
דיסק השבוע: Deja Entendu-Brand New
הפתעת השבוע: שהודיעו לנו על מסיבת קצף וכשהגענו לשם גילינו שזה פשוט מפגש של אנשים שמדברים ביניהם או משחקים כדורגל... עזבו
ביאוס השבוע: ש.. לא מצאתי עם מי ללכת לנופקס. כל השבוע זה ייסר אותי. אבל נראה לי עכשיו הכל יסתדר D: תמונת השבוע: סתם ראנדומלית.
סרט השבוע: הסימפסונס DDDD:
סדרת השבוע: סקראבס
ערוץ השבוע: יס סטארס.
ספר השבוע: -

CitizenErased

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע מmtv2: אממממ... MUSE - KOC בגרסה החיה שיר השבוע לא מmtv2: כל האלבום SCENES FROM A MEMORY של DREAM THEATER וCLOSER של NIN להקת השבוע: דרים ת'יאטר קליפ השבוע: אמממ אין דיסק השבוע: VOICE OF PEACE, אוסף שקניתי לאבא שלי כי אני חורשת עליו בחנות שאני עובדת והוא יפה הפתעת השבוע: אני טסה ל3 חורים לראות את מיוזזז (שוב
) יאיייי ביאוס השבוע: האינפנטיליות של ידיעות אחרונות. and don't get me started on שוקי וייס תמונת השבוע: אין, אני אצל אבא סרט השבוע: 300, בפעם השניה
סדרת השבוע: איסטאנדרס! ערוץ השבוע: לא ראיתי הרבה טלויזיה אבל במקרה הכי הרבה MTV2 ספר השבוע: .

Runt

New member
גם אני רוצה ../images/Emo15.gif

שיר מMTV2: המ... כלום שיר לא מMTV2: mute math - stall out להקת השבוע: TCTC קליפ השבוע: SS של מוזה דיסק השבוע: TCTC - kick up the fire and let the flames break loose הפתעת השבוע: המ.. לא היו שום הפתעות ביאוס השבוע: גם את זה לא היה בדיוק סרט השבוע: דוגמה סדרת השבוע: רובין הודדדדדד
, מייטי בוש, המתמחה
ערוץ השבוע: אקסטרה הוט ספר השבוע: Hanuted של צ'אק פלאנויק שסופסוף סיימתי! ומדריך הטרמפיסט שסיימתי גם אותו

elknetld2kil

New member
איך Haunted?

הורדתי את האודיובוק לפני כמה ימים ועדיין לא התחלתי אותו.

Runt

New member
המ..

יש לי איתו מערכת יחסים של אהבה / שנאה משום שהתחלתי אותו מזמן, התייאשתי מהר ונטשתי. אבל עשיתי בחוכמה וחזרתי אליו שבוע שעבר והוא ענקי, מעולה, צ'אק תופס שם את האנושות בביצים ולא עוזב עד הסוף. ספר חובה, הוא קצת מייגע בהתחלה כי יש שם יותר מידי עלילות ופרטים ושמות ושות', אבל ברגע שנכנסים לקצב של הספר אז מבינים את הגאונות שבו. ככה לפחות אני רואה אותו, בהצלחה!!

CitizenErased

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *נחנקת*

אבל אני רואה 2 הומואים בתמונה

MayLuvsDoug

New member
../images/Emo175.gifשיואיזהכיףהקיץבא

בא בא בא בא בא בא סתם איכ. שיר השבוע מmtv2: פפט לאדעת.. שיר השבוע לא מmtv2: The Kooks - Ooh La להקת השבוע: The Kooks כלכך.. קליפ השבוע: חחח אממ אנערף.. יש עכשיו The Best Of You של פו פייטרס זה כיף:) דיסק השבוע: The Kooks - Inside In Inside Out ב 4.25 פאונד בלבד בHMV בדיוטי פרי להלה.. הפתעת השבוע: אטניס מושלמות ב200 שקל אחאח.
ביאוס השבוע: זכרים, מה חדש תמונת השבוע: SOLD OOT לול סרט השבוע: שמש נצחית בראש צלול
סדרת השבוע: עקרות בית נואשות. אנירוצהעונהחדשה): ערוץ השבוע: MTV2 וגם קצת הרגיל ספר השבוע: קרוב להפליא ורועש להחריד

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifדיוטי פרי?

אז לאן נסעת שכתבת במסנ שאת בחו"ל? לאן נסעת ומה עשית?
~יש לי הרגשה שזה קשור לתמונה
~

MayLuvsDoug

New member
חחחחחחחחחח מצחיקה

התמונה מהאתר שלהם בכלל והיתי במשלחת לאנגליה הייתי במחנה כזה צופים את יודעת זה היה באסקס אבל לא יצאנו מהשטח של המחנה
בקטנהD: אבל בדיוטי פרי היה מחירים מטורפיםםםםם היה מבצע של שני דיסקים מאיזה מבחר ב8 וחצי פאונד.. קניתי דה קוקס וקסביאן:) ופרטליס קניתי ב6 פאונד יותר זול מהארץ מה נסגר><

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחחחחחחחח

דיוטיפרי זה תמיד זול חחח וגם אני הייתי שם באיזה אחד ממש זול
רק שאבא החליט שכבר נגמר לו הכסף והוא לא רוצה להמיר עוד כסף לפאונג חחחחח בסוף לפני הטיסה במכונת ממתקים אני ואח שלי שמנו את כל ה"אגורות" של הפאונדים ופתאום מצאנו גם עוד 10 פעונד
יכולתי לקנות דיסק אומשהו
באיזה שדה הייתם?

MayLuvsDoug

New member
בחזרה בסטנסטד.

ובהלוך בהית'רו.. אני לא מתה על הית'רו בכלל! סטנסטד עדיף חחחח

למעלה