שרשור שבועי

LIly845

Well-known member
שרשור שבועי

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: להקת השבוע: קליפ השבוע: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: ערוץ השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע:

HagarStar

New member
פור דה לאב יו ברינג וונט מין א../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

ת'ינג אנלס יו סינג שיר השבוע מmtv2: מיזביז - פראמור? שיר השבוע לא מmtv2: כל השירים של פראמור? להקת השבוע: פראמור קליפ השבוע: מיזביז D: דיסק השבוע: ריוט! של פראמור הפתעת השבוע: הכנתי סושיייי D: ביאוס השבוע: יש לי סטוקר O_O תמונת השבוע: מיי בייבי 33333> סרט השבוע: הממ.. דיסטרביה? 3> סדרת השבוע: עלטבעי/קיילXY/דקסטר/סקינס 3> עהא ופלייבר אוף לאב D: ערוץ השבוע: יסטארז 1-2-3 ספר השבוע: ציטוט השבוע: |אני והמורה הפרטית מתקשרות לקאסטומר סרוויס ישראל של ווג מנטה| [סיגריות] אני: "שלום.. רציתי לשאול למה יש את המספר הזה על הקופסא?" ההיא שענתה לי: "זה מוקד שירות לקוחות בישראל ואת מתקשרת לכאן אם הסיגריות שלך פגומות או חולות" O_O

GD ROCKS

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח.

הציטוט

Rose131

New member
^^

שיר השבוע מmtv2: הממ.. כלמיני
משהו של AM נראה לי.. שיר השבוע לא מmtv2: כנ"ל להקת השבוע: AM? וגם MCR תאמת. וגם HIM בגלל האימו האבוד. וגם דה יוזד כי יש לי חולצה שלהם
קליפ השבוע:ניו נויז של רפיוזד. הוא מגניב. דיסק השבוע:whatever people say I am וכו' הפתעת השבוע: הממ.. ביאוס השבוע: הורים חזרו, עבודה, כאלה תמונת השבוע:אין ליכוח סרט השבוע: הממ.. מוכרים2? מוכרים בלבד? מה זה היה?
סדרת השבוע: אנג'לאנג'לאנג'ל. ושנותהשבעים. ערוץ השבוע:לא ראיתי הרבה טלוויזיה, ממה שכן אז 3
ספר השבוע:4 בתים וגעגוע. אין לי זמן לקרוא, אבל כשאני כן קוראת אותו כבר חודש ומשהו[אוף, בדר"כ אני לא מושכת ככה ספרים. פשוט אין לי זמן
] אז הוא ממש יפה ציטוט השבוע: "צריך לתלות פה שלט "הקופאית דוברת אמת."

Rose131

New member
הנה תמונה!

לא אכפת לי שיצאה מחורבנת, נראה אתכם אומרים לי שזה לא adorable
אוןף נו עצוב לי עכשיו

GD ROCKS

New member
טנהנהנה D:

שיר השבוע מmtv2: לא יודעת ><' נו לא ראיתי אמטיוי2 בכלל השבוע. שיר השבוע לא מmtv2: Me vs. Maradona vs. Elvis- Brand New להקת השבוע: Brand New (אני עדיין חורשת עליהם בצורה קשה.) קליפ השבוע: ממ Alexisonfire- Pulmonary Archery דיסק השבוע: Brand New-The Devil and God Are Raging Inside Me הפתעת השבוע: חחח לא יודעת
ביאוס השבוע: עזבו.. פסיכמוטרי זה מסתכל |: תמונת השבוע: סתם רנדומלי של ברנדניו D: סרט השבוע: הסימפסונס?! למרות שזה היה בכלל בסופשבוע שעבר. סדרת השבוע: סקראבס!!!!!!!!!!!!!! ערוץ השבוע: יס סטארס. ספר השבוע: - ציטוט השבוע: לאדעת.

elknetld2kil

New member
אפרופו בראנד ניו

השבוע היה לי מקרה בדיוק כמו בשיר Seventy Times 7, וחרשתי על השיר הזה כמו מטורף. בד"כ אני לא מסוגל לשמוע אותו שיר בלופים אבל לא יכולתי להפסיק כי זה היה בדיוק מה שהרגשתי

SainTonix

New member
../images/Emo191.gif../images/Emo191.gif../images/Emo191.gif

שיר השבוע מmtv2: לא ממש הייתי מול הטלוויזיה בשבועיים וחצי האחרונים.... שיר השבוע לא מmtv2: המון מהישנים של TBS , נגיד A Decade Under The Influence וCute Without The 'E' וגם This Photograph is Proof להקת השבוע: MCR & Taking Back Sunday ... טוב נו וגם לינקין פארק קליפ השבוע: אין דיסק השבוע: Madina Lake - From Them Through Us To You (שימו לב,אין זכר לגוד שארלוט השבוע) הפתעת השבוע: טייקינג מעולים לייב, ההופעה של MCR הפתיעה לטובה? ולהשתין בנסיעה זאת האטרציה החדשה ביאוס השבוע: פיספסתי בלייב את מדינה לייק, סאוסין ומיינדלס סלף אינדולג'נס \= תמונת השבוע: איכות חרא כי אי אפשר להעלות לכאן 1.5 מגה סרט השבוע: ספיידרמן 3, ראיתי פעמיים בשבועיים האחרונים סדרת השבוע: אין ערוץ השבוע: אין ספר השבוע: הארי פוטר 6, ב12 שעות טיסה חייבים לעשות משהו ציטוט השבוע: לא משהו שתבינו P=

Djerry

New member
../images/Emo22.gif

שיר השבוע מmtv2: Maximo Park – Girls Who Play Guitars The Cribs – Moving Pictures Bloc Party – Hunting For Witches Foo Fighters – The Pretender זה הגיע בכלל לערוץ? שיר השבוע לא מmtv2: Death From Above 1979 – Romantic Rights Death From Above 1979 – Blood on Our Hands Air Traffic – An End To All Our Problems The Mars Volta – This Apparatus Must Be Unearth להקת השבוע: Death From Above 1979 Klaxons Staind Alice in Chains קליפ השבוע: דיסק השבוע: הדיסקים של להקות השבוע הפתעת השבוע: יש סיכוי שאני אוכל לבוא למסיבת מיוז ביאוס השבוע: אני לא נוסעת ליוון תמונת השבוע: סרט השבוע: לא זוכרת אם זה היה השבוע אבל דוגמה וג'יי ובוב השקט מכים שנית סדרת השבוע: מייטי בוש ערוץ השבוע: ספר השבוע: פסיכו' ציטוט השבוע: "איך מתחילים עם בחורה?... כמו שמתחילים עם בעיות אחוזים!" "אף פעם לא ראיתי בעיה כמוך!" המדריך שלי בפסיכומטרי מתחיל עם בעיה פסיכומטרית. יאפ.

סנופי?../images/Emo71.gif

שיר השבוע מmtv2: נמנמנמ. It's not over[אומשהוכזה] שיר השבוע לא מmtv2: ויפי, AM -505 The used -Wake the dead RHCP -Otherside Queen -Love of my life Dream theater -Through her eyes Dream theater -I walk beside you Pink floyd -Money AFI -Death of seasons להקת השבוע: דרים, קווין ופינקי^^ קליפ השבוע: אט'רסיידD: דיסק השבוע: הרבה.. הפתעת השבוע: שומדבר מיוחד ביאוס השבוע: סתם שיעמום
תמונת השבוע: - סרט השבוע: שר הטבעות -אחוות הטבעת[שהוא מעולה ד"א] אחוות הג'ינס סדרת השבוע: השרדות!!!!11 ואמ גם טופמודל! ואפקט הפחד. ודרייקוג'וש. ערוץ השבוע: A-one
ספר השבוע: ה"פ 7[שאני בחיים לא אסיים, אני רק ב450><] ציטוט השבוע: -

../images/Emo216.gifAS DUST DANCES

. שיר השבוע מmtv2: WONT LET GO - INME WERE WOULD U RATHER BE - זיקו הזה
"אני לא ישו" של ..אממ..אין לי כוח לבדוק. קיצר, רוב השירים במצעד הרוק נדבקו אליי:] שיר השבוע לא מmtv2: HIM.(כל שיר.) ביפי: As Dust DanceS 9_15ths(למה זה הפוך?!) Machines להקת השבוע: ביפי, הים, אמסיאר ולינקין פארק קליפ השבוע: "אני לא ישו". דיסק השבוע:פאזל של ביפי. הפתעת השבוע:ההופעה במייספייס הייתה באיכות מעולה. MCR הדהימו אותי
ביאוס השבוע: העבודה שלי
תמונת השבוע: סרט השבוע: דיסטרביה. סדרת השבוע: .. ערוץ השבוע: ... ספר השבוע: ... ציטוט השבוע: ...

Runt

New member
לי לי לימון

שיר מMTV2: אין. שיר לא מMTV2: המ... minus the bear - lotus להקת השבוע: מינוס דה בר קליפ השבוע: לא ראיתי קליפים ווואט דיסק השבוע: minus the bear - planet of ice הפתעת השבוע: ידיד שלי חזר מחו"ל וזאת לא ממש הפתעה אבל זה טוב ביאוס השבוע: גם אני לא טסה למיוז ביוון ]: סרט השבוע: תחת שמש טוסקנה
סדרת השבוע: האוס ערוץ השבוע: הוט3 ספר השבוע: טריינספוטינג ציטוט השבוע: מתוך טריינספוטינג: sometimes i think that people become junkies just because they subconsiously crave a wee bit of silence וזה אחרי שתרגמתי לכם את זה לאנגלית נורמלית
אנימציה

orw93

New member
^^^../images/Emo205.gif

שיר השבוע מmtv2: I'ts Just a Song About Ping Pong שאין לי מושג מי שר>< |שיר השבוע לא מmtv2: What We're All About-Sum 41 Get Back-Ludacris Ft. Sum 41 להקת השבוע: Got No Shame Sum 41 Radiohead קליפ השבוע: Walking Disaster-Sum 41 דיסק השבוע: Hurry Up! I'm Loosing Wood-Got No Shame Radiohead-Pablo Honey הפתעת השבוע: ירושלים יובל מנדלסון
ודנה ברגרXD פאצ' לתיק ספ"ס דיסק של רדיוהד טיונר חדש ועוד כל מיני ביאוס השבוע: 5 סוסים טרואינים על מחשב אחד -.-" דבר שיכול לקרות רק לי>< תמונת השבוע:
סרט השבוע: לא ראיתי סדרת השבוע: דוקטור הו (אני אוהבת שידורים חוזריםD:) ערוץ השבוע: יס סטארס 2 ספר השבוע: הארי פוטר אנד דה פילוסופרס סטון ציטוט השבוע: "לא ניקית? לכלכת"

CitizenErased

New member
בלעבלע

שיר השבוע מmtv2: אממממ דווקא תפסתי השבוע אחלה שירים בערוץ אבל עכשיו אני לא זוכרת
אמממ... אני כן זוכרת את Smashing Pumpkins - Tarantula Radiohead - Just Muse - In Your World The Fratellis - Henrietta שיר השבוע לא מmtv2: החרושים שלי השבוע Muse - Spiral Static Muse - Knights of Cydonia Rage Against the Machine - Maggie's Farm Shy Child - Kick Drum White Stripes - Conquest להקת השבוע: רייג', שיי צ'יילד קליפ השבוע: Just דיסק השבוע: הראשון של ארקטיק מאנקיז ואבסולושן של מיוז... את שניהם שמענו בעבודה
וגם דיסק של מוזיקה צוענית שממש אהבתי ואז מישהו בחנות שהתלהב מהמוזיקה קנה את הדיסק והתבאסתי כי זה היה העותק היחיד
הפתעת השבוע: אני אוהבת מוזיקה צוענית ?
ביאוס השבוע: אני איכשהו מצאתי את עצמי בלב מריבה בין מפיקים/אמרגנים ישראלים והמנהל של מיוז... וזה מלחיץ וזה הזוי. ואני גם עובדת יותר מדי ועוד לא התחלתי לארוז כשאני עוברת דירה בחמישי הבא! תמונת השבוע: אני בעבודה אז אין סרט השבוע: פאק, לא ראיתי השבוע סרטים
זה השבוע הראשון מזה כמה שנים לדעתי שלא ראיתי אפילו סרט אחד.. רגע בעצם, כן ראיתי. "קינקי בוטס" בטלויזיה. אחלה סרט. חמוד ברמות. סדרת השבוע: איסטאנדרס! ערוץ השבוע: BBC PRIME ספר השבוע: . ציטוט השבוע: אמממ... אין

Runt

New member
הקשבת לAM!

הייתכן ואת צעד נוסף לעבר ההצטרפות לקומונה?

CitizenErased

New member
הם חביבים ואני עשויה לקנות את האלבום

אבל אני לא אוהבת אותם מספיק כדי להצטרף לקומונה או אנערף.

../images/Emo192.gif

שיר השבוע מmtv2: לאיודעת שיר השבוע לא מmtv2: הרבה ג'וני מיטשל, הרבה רופוס ווינרייט. להקת השבוע: ג'וני, רופוס, פטריקול קליפ השבוע: אין דיסק השבוע: אפשר דיויודי? Jeff Buckley - live in Chicago
Joni Mitchell - Blue Rufus Wainwright - Poses הפתעת השבוע: לאיודעת O: ביאוס השבוע: אין לי מסן
תמונת השבוע: סרט השבוע: לא ראיתי... סדרת השבוע: קונאן...? לאיודעתXD ערוץ השבוע: יסטארס1 ספר השבוע: ה"פ 7 ציטוט השבוע: לאזוכרת

למעלה