שרשור שבועי

BabyShambles

New member
להלה.

שיר השבוע מmtv2: לא יודעת שיר השבוע לא מmtv2: If I Told You- Plain White T's Alcohol- CSS Meeting Paris Hilton- CSS Rockers To Swallow- YY'Y'S Passive Aggressive- Placebo She Is The New Thing- The Horrors Count In Fives- The Horrors Pacemaker- Jamie T להקת השבוע: TAI קליפ השבוע: Everything We Had של TAI דיסק השבוע: לא משהו מיוחד הפתעת השבוע: לא יודעת. ביאוס השבוע: לא בטוחה שהיה תמונת השבוע: סרט השבוע: לא יודעת סדרת השבוע: מייטי בוש [שהתחלתי לראות בזכות פז:p], ליטל בריטן ושוגר אהובתי. ערוץ השבוע: אקסטרה הוט. ספר השבוע: עדיין ה"פ7
ציטוט השבוע: "הרגשתי כאילו אני נדרסת" [אחרי שהלכתי ברחוב עם חברה וידיד [היה לילה], וניסיתי לפתוח את המקשים בפלאפון של הידיד כשלפתע נתקעתי בעץ]

חזרתי!

שיר השבוע מmtv2: לא ממש ראיתי טלויזיה שיר השבוע לא מmtv2: כל השירים של distorted ו- siddharta להקת השבוע:siddharta קליפ השבוע:korn - evolution דיסק השבוע:memorial של distorted הפתעת השבוע: לא הפתעה, אבל היה בן פרוצה במש"שים-הנהגה! ביאוס השבוע: כאבי גב מטורפים תמונת השבוע:קבלו איזה כפרה סרט השבוע:לא ראיתי סרטים.... סדרת השבוע: לא ראיתי טלויזיה ערוץ השבוע:כנ"ל ספר השבוע: לא ממש קראתי ציטוט השבוע: פמוט אינטימי!!

M a a y a n K

New member
../images/Emo221.gifיש לי תולעת!!../images/Emo221.gif

שיר השבוע מmtv2: YYY's-Down Boy שיר השבוע לא מmtv2: Depeche Mode-Free Love Mika-Relax להקת השבוע: מיוז קליפ השבוע: מפחיד כזה של דפש מוד (לא זוכרת את השם) דיסק השבוע: Hot Fuss של הקילרס (אני מקווה שרשמתי נכון...) וShowbiz של מיוז הפתעת השבוע: חיל האויר Starlight, Hysteria, New Born, Plug In Baby אתמול בסיטי הול
ביאוס השבוע: חיל האויר?
תמונת השבוע: אני אעלה יותר מאוחר... סרט השבוע: אלפא דוג סדרת השבוע: סקראבס ואי אר ערוץ השבוע: יסטארס ציטוט השבוע: אני לא זוכרת את הציטוט אבל הסמל שלי דפק נאום של רבע שעה עם ציטוטים מפגרים מלב אמיץ...הבעיה היא שהוא היה רציני...

M a a y a n K

New member
כל שבוע....

באלטרנטיב, בד"כ זה TIRO והיסטריה, אבל אתמול כנראה שהדי ג'יי היה במצב רוח טוב...

ReaLostprophet

New member
אוקיי

אז שיר השבוע מmtv2 : למרות שלא שמעתי אותו באמטיוי 2 bullet for my valentine - all these things i hate ואם לא נחשב אז maximo park - girls who play guitars שיר השבוע לא מmtv2: קווין - -בוהמיין רפסודי להקה: bullet for my valentine קליפ: kasabian - empire דיסק: לא יודע האמת נמשיך באותו קו bullet for my valentine - the poison ואם לא אז take to the skies של אנטר שיקארי. הפתעת השבוע :אנשים במדינה הזאת אשכרה לא מכירים את פורטיס [זה הפתעה לרעה] ביאוס השבוע: גיליתי שהולך להיות לי שלושה ספרים במתמטיקה !!! [של 500 עמודים בערך] תמונת השבוע: לא יודע אולי הסולן של קאסאביאן "מת" בקליפ של אמפייר. [למרות שזה לא של השבוע] סרט השבוע: מדוזות ראיתי אותו באירוע של קקל סרט יפה אבל טיפה פתאומי. סדרת השבוע: הנפילים נגמר... ערוץ השבוע: אז כנראה שיס ישראלי חוץ מ MTV2 ספר השבוע: המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה של מארק האדון ציטוט השבוע:שיהיה גם מאמפייר מה שבסוף מופיע למרות שאין לי מושג מה זה אומר [זה בלטינית או משהו]: dulce et decorum est pro patria mori נקווה שמישהו יודע מה זה אומר...

t a o t a o

New member
dulce et decorum est pro patria mori

אם לפשט דברים, זה פשוט "טוב למות בעד ארצנו" בלטינית. ועל זה נאמר:
Pro Patria Mori? Fuck off! (((Patrick Jones)))​

t a o t a o

New member
../images/Emo69.gif

"אם לפשט, אז זה פשוט..." אחלה ניסוח, בלי שום ספק. לגזור ולשמור..

יאללה לפני שאני הולכת לישון

אני מתה מעייפות שיר השבוע מmtv2: ממ.. נראה לי טייק הר באק הזה שיר השבוע לא מmtv2: queen - dont stop me now ok go - cinnamon lips me first and the.. - nothing compares 2 u גם דפט פאנק וקצת קריסטל קאסטלס פה ושם:) להקת השבוע: דפט פאנק וג'סטיס קליפ השבוע: לא ראיתי<: דיסק השבוע: אין ממש הפתעת השבוע:היה שבוע כלכך מצחיק חח ראיתי גם את מייקל לואיס בקניון רמת אביב (אומגגג~!;11!11) ביאוס השבוע: קורס מבחן מעבר בספורט כל יום ב9-10 יעני "בוא נעשה למבריזנים האלה בכוונה"): תמונת השבוע: יאמ יאמ חחח היד של אחותי, לול סרט השבוע: אפיק מובי, בדיוק עכשיו ראיתי עם חברים חח שייייייייייייייייאיאיייייייט סדרת השבוע: לא ראיתי ממש טלוויזיה, סקינס? ערוץ השבוע:M2
ספר השבוע: לא קראתי<: ציטוט השבוע: "word to the kraken!!!"

למעלה