שרשור שבועי

M a a y a n K

New member
../images/Emo221.gifשבוע מוזר...../images/Emo221.gif

שיר השבוע מmtv2: Famous Last Words-MCR שיר השבוע לא מmtv2: Depeche Mode-Walking In My Shoes להקת השבוע: MCR קליפ השבוע: המממממ...אין דיסק השבוע: MCR-The Black Parade הפתעת השבוע: הממממ...אני משרתת במקום הכי יפה בארץ, נסעתי לת"א בסוף, סיטי הול... אההה ושיש לי TV במרפאה עם ממיר של יס! ביאוס השבוע: סוגרת שבת הבאה... תמונת השבוע: סרט השבוע:מולאן רוז' סדרת השבוע:סקראבס ערוץ השבוע:יסטארס ציטוט השבוע: אני חושב- משמע לא שתיתי מספיק...

M a a y a n K

New member
כן...

רואים הכל עד חיפה...זה מדהים בשקיעה ואף פעם לא חם שם שזה שיפור!

Chemical Venom

New member
את תקפאי שם בחורף ושלג והכל .

את תתגעגעי לקיץ.. הייתי שם כמה פעמים בחורף ובקיץ..

Luna Sphere

New member
חזרתי

שיר השבוע מM2: לא היה לי בדיוק M2 בסקנדינביה S: שיר השבוע לא מM2: כל דבר של Art Brut להקת השבוע: Art Brut ההופעה הזו ללא ספק תעשה לי את השנה קליפ השבוע: כל הקליפים מההופעה -_- דיסק השבוע: It's a bit complicated הפתעת השבוע: ההופעה? [אני אובססיבית או משהו כי באמת יש לי מלא מה לכתוב אבל בחרתי בזה] ביאוס השבוע: חזרתי. מחר בצפר תמונת השבוע: עדיין לא העברתי את כל התמונות סרט השבוע: הסרט היחיד שראיתי היה הכוכבים של שלומי בטיסה. והוא בהחלט לא סרט השבוע :/ סדרת השבוע: סתם איזה משהו לא ברור בערוץ שוודי ערוץ השבוע: N. זה כמו ערוץ E רק נורווגי חח ספר השבוע: ספר על פיט דוהרטי בשוודית
שהתאפקתי לא לקנות ציטוט השבוע: כמעט כל מה שאדי אמר בהופעה.. הבן אדם גאון

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo29.gif

שיר השבוע מmtv2: לא ראיתי. שיר השבוע לא מmtv2: Plain White T's - Hey There Delilah Justin Timberlake - Damn Girl [אני פשוט חולה על ה- Hey ba ba baba baby
] להקת השבוע: פראמור. קליפ השבוע: - דיסק השבוע: Lily Allen - Alright, Still Paramore - All We Know Is Falling [סופסוף קניתיD:] הפתעת השבוע: אני באותה כיתה עם חברות שלי DD: ביאוס השבוע: שבוע אחרון לחופש. דהה. תמונת השבוע: הכירו נא את עמי חג'ג', החד קרן המעופף [שהוא במקרה גם ערס בהכחשה] ולא גנבתי אותו לילדה קטנה, באמאשלי. סרט השבוע: ברוס הגדול מכולםD: סדרת השבוע: ורוניקה מארס3 ,האוס ופרויקט מסלול3 [מזל שיש ויאודי..] ערוץ השבוע: אקסטרה הוט
ספר השבוע: הייתי רוצה להגיד הארי פוטר 7, אבל ההתחלה המייגעת שיכנעה אותי לחכות עד לחנוכה. ציטוט השבוע: "היא YESסיסטית ואנחנו HOTטיסטיות.." חברה שלי מנסה להסביר את מאזן הכוחות [וזה יצא לה ככה לגמרי במקרה XDDD ]

.../images/Emo71.gif

שיר השבוע מmtv2: פלורסנט אדולסנט! שיר השבוע לא מmtv2: Dream theater -Sacrificed sons Opeth -Harvest Muse -The small print The doors -The end להקת השבוע: כל אלה למעלה.. קליפ השבוע: מיוז -סופרמסיב בלאק הול^^ דיסק השבוע: לאדעת;; הפתעת השבוע: הממ? ביאוס השבוע: שבוע אחרון של חופש. הוו וצרפו כמה מטומטמות לכיתה/: תמונת השבוע: נה סרט השבוע: V פור ונדטה
סדרת השבוע: שנות השבעיםD: והשרדות. ערוץ השבוע: ויאודי? ספר השבוע: ה"פ7 [כן, עדיין. אבל רק עוד 100 עמודים!] ציטוט השבוע: ממ

karinMCR

New member
~משעמם~../images/Emo75.gif

שיר השבוע מmtv2: נראה לי הפרדנטדר של פו פייטרס
שיר השבוע לא מmtv2: כל לייס פור דה לייארס של דה יוזד| טרו לאב של מדינה לייק טודיי של הסמאשינג פאמקינס ו...ווימפיירס וויל נבר הורט יו של מיי כמיקל רומנס
להקת השבוע: דה יוזד קליפ השבוע: דה גוסט אוף יו של מיי כמיקל רומנס
(כ"כ) דיסק השבוע: ליי פור דה לייארס של דה יוזד
הפתעת השבוע: אמממ המורה החדש שלי לא כזה גרוע כמו שחשבתי
ביאוס השבוע: בית ספר
תמונת השבוע:
סרט השבוע: הסיט שלפני חג המולד
סדרת השבוע: על טבעי, גונזו, דוקטור הו והמעבדה של דקסטר >< ערוץ השבוע: MTV2
ספר השבוע: עלילות רחוב פחד-בית הלחישות של ר' ל' סטיין
ציטוט השבוע: "גל אני איי לאב יו אוהבת כל כך יא נסיך מחוצ'קן שלי" ידידה שלי כתבה על החבר שלה באייסי XDDDDDDDD

למעלה