שרשור שבועי

LIly845

Well-known member
שרשור שבועי

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: להקת השבוע: קליפ השבוע: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: ערוץ השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע:

Luna Sphere

New member
מנ. כאילו נמ אבל הפוך.

שיר השבוע בכללי אמ סתם מלא של קייט נאש, Not Big של לילי אלן ולא יודעת להקת השבוע קייט נאש נמ דיסק השבוע מייד אוף בריקס הפתעת השבוע לא משהו שאני willing לשתף ביאוס השבוע^ ספר השבוע The End Of Faith של סאם האריס. לא קראתי עדיין, רק הזמנתי אבל אני כ"כ סומכת על מי שהמליץ לי עליו ככה שלפני שאני אתחיל לקרוא כבר יהיה לי חיוך על הפרצוף. (והוא יימחק מהר, כן? זה לא קומדיה) ציטוט השבוע "וואו איזה פיהוק היפופוטמי, עוד מעט תבלע אותי ואני כזו שמנה." המורה לספרות.

GD ROCKS

New member
..

שיר השבוע מmtv2: biffy clyro-machines שיר השבוע לא מmtv2: ממ.. the fall of troy-F.C.P.R.E.M.I.X. the fall of troy-Laces Out, Dan! לא עולים לי עוד שירים.. להקת השבוע: לאיודעת. ברנדניו?! אלכסיס? לאיודעת קיצור. קליפ השבוע: עזבו. דיסק השבוע: ממ.. have no idea הפתעת השבוע: שעוד מעט יהיו לי חיים ויגמר הפסיכומטרייייייייי!! אוח, אחרי הבחינה פשוט אני הולכת לעשות כלכך בלאגן העיקר לא לראות ספרים ומחברות וכאלה. ביאוס השבוע: שנפרדנו מהקורס וזה. כי היו שם אנשים ממש חמודים והמדריך היה בנאדם מדהים. באסה. אבל חחח מצד שני אני כלכך שמחה שזה הולך להיגמר יואווווו. תמונת השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: ערוץ השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע:

Djerry

New member
משתתפת בצערך

גם אני אתמול נפרדתי מהמדריך שלי. אבל אנחנו מתכננים פגישת מחזור =] בהצלחה בבחינה

GD ROCKS

New member
כן גם לנו יש פגישה ביום שלישי ישר אחרי הפסיכו

הולכים לעשות על האש אצל מישהי ואז יוצאים לאיזה מועדוןD: חחחח היה ממש כייף בקורס, אבל אני כלכך שמחה ליהפטר מזה ולחזור לחיים רגילים. בהצלחה גם לך.

orw93

New member
../images/Emo205.gif

שיר השבוע מmtv2:דה פרטנדר שיר השבוע לא מmtv2: Pressing On-Relient K להקת השבוע: Relient K קליפ השבוע: דה פרטנדר דיסק השבוע: הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: יעקב כוסאימא שלו #@! תמונת השבוע: סרט השבוע: אמריקן פאי2 סדרת השבוע: השבט
ערוץ השבוע: 11
ספר השבוע: הארי פוטר אנד דה צ'מבר אופ סיקרטס ציטוט השבוע: "יש בחוץ זיקוקים" "יופי זיקוקים, להזכירך את גרה בצפון" XD

lestatgirl

New member
lYou can't have manslaughter without laughter

שיר השבוע מmtv2:איי ואס אה קאב סקאוט שיר השבוע לא מmtv2:דה לוסט ארט אוף מרדר..
להקת השבוע:זאבי היידיש הסחבקים הלהקה הישראלית היחידה ששווה משהו קליפ השבוע:delivery דיסק השבוע: שוטרס ניישן אפילו שעדיין לא שמעתי אותוour love to admire הפתעת השבוע:ביצת? ביאוס השבוע:יותר מידי אנשים שאני מכירה היו בזיקים O_O תמונת השבוע:במבישמבלס סרט השבוע:פלינדרום סדרת השבוע:סקיייינס [אנד מודס יו גט טוגדר מייק בליב איטס 1969 פוראבר] ערוץ השבוע:יסטארס ואקסטרא הוט ספר השבוע:הפורום?........ ציטוט השבוע:רק פושטק עלוב בולע קטשופ קר [חה חה זה פלינדרום, גאד התמכרתי לכאלה]

lestatgirl

New member
אני רק חושבת מה היה קורה אם היו נותנים לו

2 מילים או משפט שלם!

elknetld2kil

New member
סיכום מאוד מצומצם

קליפ השבוע: Strata - The panic ביאוס השבוע: אח שלי בבי"ח כי חתך אותו קרפיון בעבודה ועכשיו כל היד שלו נפוחה... תמונת השבוע: מוהיקן זה כ"כ סתיו 1993, אבל גם אני, אז זה מסתדר (והייתי שיכור פה, אז גיב מי א ברייק) סדרת השבוע: נמלטים חזרה! ערוץ השבוע: לא ראיתי טלוויזיה כבר כמעט חודש, תאמינו או לא ספר השבוע: הביאו לי את צופן דה וינצ'י לכיפור ציטוט השבוע: "I can't explain this little man, taking over", כי בכולנו יש את הילד הקטן שבנו שמסבך אותנו תמיד בצרות, ואצלי הילד הקטן הזה הוא אספקט דומיננטי מאוד בהתנהגות

רר../images/Emo71.gif

שיר השבוע מmtv2: רר שיר השבוע לא מmtv2: ביטלס -גירל פלאסיבו- התמונה הזאת הדלתות -לאב סטריט דרים ת'יאטר -הביתה אליס אין צ'יינס -ברת'ר להקת השבוע: הדלתות קליפ השבוע: ניו בורן דיסק השבוע: כלמיני הפתעת השבוע: רר ביאוס השבוע: בצפר? תמונת השבוע: לא סרט השבוע: אין סדרת השבוע: השרדות, הפיג'מות
, טופמודל ערוץ השבוע: ררר ספר השבוע: ההוביט למרות שבקושי קראתי ציטוט השבוע: אין

:):)

שיר השבוע מmtv2:the angry mob שיר השבוע לא מmtv2:enter shikari-ok time for plan b להקת השבוע:green dayyyyyy קליפ השבוע:young folks חחחחח זה הורג אותי מצחוק איך הם זזים שםם דיסק השבוע: הפתעת השבוע: ביאוס השבוע:צוםצום תמונת השבוע: סרט השבוע:צ'אק ולארי סדרת השבוע:רומא ערוץ השבוע:אקסטרה הוט ספר השבוע: ציטוט השבוע:"נלמד לשון בפולנית "

../images/Emo112.gif

שיר השבוע מmtv2: לאיודעת שיר השבוע לא מmtv2: נראה לי שכל השבוע שמעתי רק פטריקוולף|: להקת השבוע: פטריקD: קליפ השבוע: לאיודעת דיסק השבוע: אמ הפתעת השבוע: אמ ביאוס השבוע: אמ תמונת השבוע: פריטי:) סרט השבוע: לא ראיתי סדרת השבוע: עב"נ! ערוץ השבוע: יסטארס1 ספר השבוע: אמ ציטוט השבוע: "האגם הזה גורם לכנרת להיראות כמו בריכה של שלשול" אח שלי על אגם כלשהו בגוואטמלה

HagarStar

New member
ראר../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע מmtv2: קייט נאש? שיר השבוע לא מmtv2: הרבה :ם בעיקר דייר - דה הייר להקת השבוע: פראמור קליפ השבוע: מיזביז - פראמור דיסק השבוע: ריוט! הפתעת השבוע: ממ.. הרבה דברים :) וישנתי אצל שחר ובערב בגשר הירקון, כל העולם יהיה שם O_O ביאוס השבוע: המ.. אמא התחרפנה ממצית שהיא מצאה אצלי X________X תמונת השבוע: סרט השבוע: לא ראיתי סרטים
סדרת השבוע: כ"כככככ פריזן ברייק :) הוא כזה סקסי ערוץ השבוע: יסטארז מן הסתם ספר השבוע: ציטוט השבוע: אנערף, everything you feel is terrible, cause it is...

HagarStar

New member
ישלך ת'פלא שלי? XD../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

תתקשרי מתישהו D: אני מעריכה שעד 9 וחצי אני שם, כמו כל ת"א |:

HagarStar

New member
חברה מהשכבה../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אבל כל השכבה שלי תהיה שם, ובעצם גם כל הבצפר O_O גם אחשלי לול שזה מצוין כי יש אנשים שחייבים לי תשובה לגבי דברים מסוימים |:

M a a y a n K

New member
...Everyone Knows About It"

"...From The Queen Of England To The Hounds Of Hell שיר השבוע מmtv2: The Raconteurs- Steady As She Goes שיר השבוע לא מmtv2: Radiohead- Street Spirit קליפ השבוע: הפתעת השבוע: שירד לי עוד יום מהחופש ביאוס השבוע: בסוכות אני הולכת להיות לגמרי לבד על ההר... תמונת השבוע: סרט השבוע: לקחתי את "ארוחת בוקר על פלוטו" ו"מופע האימים של רוקי" לכיפור... סדרת השבוע: זה לא סדרה אבל ההופעה של מדונה ביסטארס הייתה יפה ואני בכלל לא אוהבת את מדונה שיהיה לכם צום קל ושיעבור מהר!

למעלה