שרשור שבועי

Runt

New member
גיבורים דמיוניייםםםםם

איזה סרט יפה להלהלהלה

PATD

New member
dont give away too much

שיר השבוע מmtv2:Golden Touch- razorlight , הקטע שאני מתההה על השיר הזה ואפעם לא ידעתי שיש לו קליפ!
כי תמיד שהיו שמים את הקליפ שלו הייתי מעבירה
לאיודעת למה חחח שיר השבוע לא מmtv2:מממ כל TAI, ושאר שירי פסטיבל
להקת השבוע:TAI, ג'ים קלאס הירוז ורייזורלייט קליפ השבוע:גולדן טאצ'
דיסק השבוע:TAI - אולמוסט היר הפתעת השבוע:קמתי היום ב-2 וחצי! ייייה בייבי
חחח ביאוס השבוע:מממ
תמונת השבוע:
סרט השבוע:אין סדרת השבוע:שנות ה-70
ערוץ השבוע:VOD חחח ספר השבוע:
ציטוט השבוע: Well it means they're just jealous ...But they'll never do the things , That they wish that they could do so well

Djerry

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע מmtv2: Silversun Pickups - Lazy Eye Foo Fighters – The Pretender Jamie T - Salvador Shy Child – Summer Air Traffic – No More Running Away איזה כיף לראות את זה בMTV2 שיר השבוע לא מmtv2: Arctic Monkeys – Temptation Greets You Like Your Naughty Friend להקת השבוע: Arctic Monkeys Jamie T Air Traffic קליפ השבוע: Foo Fighters – The Pretender Air Traffic – No More Running Away דיסק השבוע: הפתעת השבוע: אח שלי על ספינה טובעת ביאוס השבוע: להיפרד מהמדריך מהפסיכומטרי תמונת השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: ערוץ השבוע: MTV2 ספר השבוע: ציטוט השבוע: שכחתי

milkofamnesia

New member
the hounds of love are calling!

שיר השבוע מmtv2: לייטספיד צ'מפיון, פו פייטרז ועוד שיר השבוע לא מmtv2: הרבה דמואים של אל מילאנו, ת'ינק פינק ליפסטיק בעיקר להקת השבוע: אל מילאנו, אלבום בינואר וסינגל בסוף אוקטובר, אני מחכה כבר שנה לזה!!!! קליפ השבוע: לא יודע... דיסק השבוע: הדייקיניז הפתעת השבוע: אני ביומיות לחודש :p ביאוס השבוע: לא זוכר סרט השבוע: דוגמה סדרת השבוע: הפרקליטים משום מה ערוץ השבוע: ביפ ספר השבוע: פייט קלאב ניגאאאאאאאאאאאאאאאא1 ציטוט השבוע: ה-האיקויים של המספר בפייט קלאב, גאוני!

Chemical Venom

New member
תמצאו כותרת מקורית ...

שיר השבוע מmtv2: דה פרטנדר של פוו פיטרס שיר השבוע לא מmtv2: Scars of Life - Bullet with Your Name A Perfect Circle-Blue Foo_Fighters_-_The_Pretender כל השירים של לינקין פארק להקת השבוע: לינקין פארק ללא ספק! קליפ השבוע: BLEEג IT OUT של לינקין והחדש של הפוו פייטרס דיסק השבוע: כל השירים של לינקין והדיסק החדש של הפוו פיטרס הפתעת השבוע: פוסטר חדש של לינקין! ואני סוף סוף בריא אחרי מחלה של מעל שבוע! בעע. ביאוס השבוע: יום כיפור=/ חח תמונת השבוע:---> סרט השבוע: חסין מוות ולתפוס ת'גלים סדרת השבוע: נמלללללללללטיייייייייםםםםםםםםם העונה השלישית נראת מעולללההה! ערוץ השבוע: יס סטארס וMTV2. ספר השבוע: o_O ציטוט השבוע:"יש פה הרבה שמיים!!"

Wild Eye Joker

New member
../images/Emo55.gif

שיר השבוע מmtv2: ממ לא ראיתי בכלל שיר השבוע לא מmtv2: מיוז- falling away with you להקת השבוע: מיוז ורדיוהד קליפ השבוע: דיסק השבוע: אוקיי קומפיוטר הפתעת השבוע: ביאוס השבוע:סידור חדרים במסע לפולין תמונת השבוע: סרט השבוע: מדגסקר סדרת השבוע: קייל XY ערוץ השבוע: ספר השבוע: הרדוף לבן
ציטוט השבוע:

Runt

New member
מגה- אודס ../images/Emo112.gif

שיר מאמטיוי2: לא יודעת, לא ראיתי שיר לא מאמטיוי2: המ... dirty vegas - days go by להקת השבוע: שמעתי בערך כל יומיים להקה אחרת אבל אומר.. the postal service קליפ השבוע: days go by דיסק השבוע: give up של פוסטל סרביס הפתעת השבוע: דחו את מבחן בביולוגיה סתם ככה וזה היה מגניב {: ביאוס השבוע: יום כיפור לול תמונת השבוע:
פטטטטטטטטטטטטטטי סרט השבוע: לא ראיתי סדרת השבוע: האוסססס OMG צ'ייס כ"כ חמוד וקמרון כלבה ושמעתי שבעונה הבאה מחליפים את רוב הקאסט!!!!!!!!!!!!!!! WTFFFFF ערוץ השבוע: 3 ספר השבוע: עדיין דוריאן גריי של אוסקר ווילד, תכננתי לסיים אותו בכיפור אבל ישנתי במקום }: ציטוט השבוע: זה מספר בשם שאני ממש ממש רוצה
Before you, Bella, my life was like a moonless night. Very dark, but there were stars---points of light and reason ... And then you shot across my sky like a meteor. Suddenly everything was on fire; there was brilliancy, there was beauty. When you were gone, when the meteor had fallen over the horizon, everything went black. Nothing had changed, but my eyes were blinded by the light. I couldn't see the stars anymore. And there was no more reason for anything.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

שיר השבוע מmtv2: הממממממממ... שיר השבוע לא מmtv2: All Time Low - Dear Maria No One Goes Home - Be Still Scouting For Girls - She's So Lovely להקת השבוע: No One Goes Home קליפ השבוע: Funeral For A Friend - Great Wide Open דיסק השבוע: - הפתעת השבוע: הזמנו כרטיסים לפיונרלללללללל!!! הקטע הוא שאבא שלי בטעות לחץ על הביצוע הזמנה פעמיים XD אז יש לי 4 כרטיסים במקום 2 חחחחחחחחחחח ביאוס השבוע: 51 במתמטיקה
סתם מבחן כזה של תחילת שנה.. תמונת השבוע: - סרט השבוע: - סדרת השבוע: יריחו
הדרך לאהוב
ורוניקה מארס 3
ערוץ השבוע: MTV2? ספר השבוע: תיכון בבילון
סוף סוף סיימתי אותו אחרי 3 שבועות
עכשיו התחלתי - בת 15 מקסימה אך מוטרפת. ציטוט השבוע: אני: לא מאמינה באלוהים וכל זה.. דניאל
: טוב כל אחד והאמונה שלו שיעול שיעול כופרת שיעול יוווווווו הוא כזה סקסי ומצחיק כי הוא כולו טמבל כזה חמודון שלא יודע להצחיק וזה מה שמצחיק בו XD כולם מייבשים אותו ולא צוחקים ><" אהה וגם הייתי חייבת לשים כאן משהו שלו

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

פיונרל פור אה פרינד - 8.12.07 - לונדון. כל הקיץ חסכתי כסף לזה
ואני עוד ממשיכה לחסוך וזה.. ויש גם הלוגודביי יום לפני שאני הולכת עם יאנה XD

CitizenErased

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע מmtv2: אני לא ממש אוהבת שום שיר שמראים לאחרונה חוץ מHard Fi ואנגרי מוב... שיר השבוע לא מmtv2: ממצעד רוק אירופאי שעשו בVH1 לפני כמה דקות.. החזירו לי כמה קלאסיקות: Rolling Stones - Angie The Clash - London Calling ומהעבודה: Pink Floyd - Shine On Your Crazy Diamond Nick Cave - I'm Your Man, קאבר יפה ללאונרד כהן
להקת השבוע: Queen... כי סוף סוף חזרתי לחרוש עליהם וכי היום במקרה נפלתי על בערך 10 קליפים שלהם בערוצים שונים לגמרי לא בכוונה... זה יום השנה למשהו שקשור לקווין במקרה??
קליפ השבוע: The Angry Mob של קייזר צ'יפס.. עד שאני אצליח להבין מה הם רוצים להגיד עם הקליפ הזה דיסק השבוע: בעקבות אובר-חרישות בעבודה: Pink Floyd - Pulse Leonard Cohen הפסקול של הסרט עליו הפתעת השבוע: אומייגאד, אני טסה עוד פחות משבועיים ביאוס השבוע: אין לי זמן לכלום תמונת השבוע:
, רנדומלי לחלוטין סרט השבוע: ג'קי בראון סדרת השבוע: איש משפחה ו8 כללים פשוטים ערוץ השבוע: YES STARS... כל השלושה ערוצים ספר השבוע: .. ציטוט השבוע: "לירון טוענת שהיא המשיח"..
יציאה של הבוס שלי, אין לי מושג מאיפה הוא הביא את זה חחחחח

m i c k e y 15

New member
WEE WEE מיםםםםםם

שיר השבוע מmtv2: The Vines - Get Free Ash - Clones Fightstar - We Apologize For Nothing
שיר השבוע לא מmtv2: Kanye West- Stronger Evermore - It's Too Late רונית ראסטה - הקיץ בא XDD Chris Brown - Wall To Wall The Used - Poetic Tragedy Hawthorne Heights - We Are So Last Year McFly - I wanna Hold You
להקת השבוע: פייטססטאר
קליפ השבוע: Ash-Clones Fightstar-We Apologize For Nothing
דיסק השבוע: החדש של פייטסטאר
הפתעת השבוע: אין
ביאוס השבוע: אממ שההורים שלי רבו ואבא עזב.. ושגילו שלסבתא שלי יש סרטן...כןכן ביאוס רציני
תמונת השבוע:
יש לי 2 זה מסקינס!! חתיךך
סרט השבוע: המומיה
סדרת השבוע: סקינס פשע מן העבר
ערוץ השבוע: יס סטארס 12
ספר השבוע: זכרונותיה של גיישה
ציטוט השבוע: אין

lestatgirl

New member
למה הו למה הם לבושים שם כ"כ יפה שבא למות?

ואני כבר לא אדבר על מה שבתוך הבגדים או על מה שיוצא להם מהפה..

למעלה