שרשור שבועי

LIly845

Well-known member
שרשור שבועי

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: להקת השבוע: קליפ השבוע: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: ערוץ השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע:

HagarStar

New member
אר../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: קיסס דונט ליי - ריהאנה קריי - ריהאנה להקת השבוע: ריהאנה, פראמור קליפ השבוע: סטופ דה מיוזיק - ריהאנה דיסק השבוע: א גירל לייק מי - ריהאנה |: הפתעת השבוע: אהה חופש, הייתי אצל בן D:, אנאבל באה אליי ואח"כ יצאנו אוה והשלמתי עם לינור ובכלליות נורא נחמד כזה ביאוס השבוע: לא לפה תמונת השבוע: "אוי ואבוי לי! היא יושבת בתוך ספל קפה ע-נ-ק וקוראת?!!?!?!" D: סרט השבוע: לא ראיתי סדרת השבוע: כ"כ הירוס
ופריזן ברייק D: ערוץ השבוע: יסטארז אז יוז'ואל ספר השבוע: ציטוט השבוע: הצלחתי לגרום לרובוט של המסנג'ר להגיד שהוא רוצה להזדיין איתי! סטאר אומר/ת (22:24): will you fuck me? - SmarterChild - contributing to charity אומר/ת (22:24): Do what? =-O סטאר אומר/ת (22:25): fuck, shag, screw, have sexual intercourse with me - SmarterChild - contributing to charity אומר/ת (22:25): Ya.

HagarStar

New member
חחח המשפט../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

לי ולידיד שלי יש משהו איתו XD זה פשוט כיף להגיד את זה D: אוי ואבוי לי! היא יושבת בתוך ספל קפה ענקקק וקוראת?! D:

HagarStar

New member
לול ../images/Emo45.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

פריס הילטון, פריס הילטון!!!111 בדיוק היום אמרתי לחברה שלי שזה יהיה ממש חמוד אם תהיה לה ילדה בלונדינית קטנה והיא תעשה לה קוקיות וזה יהיה כ"כ חמוד D:

Rose131

New member
אני הצעתי לו נישואים פעם.

הוא לא הסכים, ושאלתי אותו למה, והוא אמר שזה כי הוא מכונה ואני בת אדם

../images/Emo210.gifגמלי הוא אמר את זה!

ואז אמרתי לו שאני אנקה לו את החריצים וישים שמן מתי שצריך והוא הסכים XDDDDDDDDDDDDD

Rose131

New member
המ

שיר השבוע מmtv2: דה פרטנדר שיר השבוע לא מmtv2: ארמ. סטמבלין של דה סמאשינג פאמפקינס, בגלל נועהXD להקת השבוע: אממ.. קליפ השבוע:דה פרטנדר דיסק השבוע:ונוס דום?X: הפתעת השבוע:המורה אהב את הסיפור שלייייייייי ביאוס השבוע:ונוס דום
תמונת השבוע:סתם כזה. סרט השבוע:מסור3 סדרת השבוע:שנות השבעים ערוץ השבוע:3? ספר השבוע:המ. לא קראתי
ציטוט השבוע: הממ...

PATD

New member
../images/Emo186.gif

שיר השבוע מmtv2:מממ לאיודעת
אה! דה קיל- 30סטמ
שמים אותו הרבה שוב... שיר השבוע לא מmtv2:לד זפלין- סטייר וואי טו האבן
להקת השבוע:לד זפלין, TAI, פאניק! קליפ השבוע:ממ סרטון ממש מצחיק של פאניק מיוטיוב דיסק השבוע:מעורבב הפתעת השבוע:מסיבת הפתעה ביומולדת
ביאוס השבוע:צינון וכאב ראש! ועבודה
תמונת השבוע:ביומולדת
סרט השבוע:יורו טריפ!!1 מי סקוזי
סדרת השבוע:שנות ה-70 , דה.
ערוץ השבוע:ממממ
ספר השבוע:אין ציטוט השבוע: And I'm still waiting for you to find There's nothing more That this time that is right now

:\

שיר השבוע מmtv2:the white stripes-you don't know what love is ***אני עדיין בשוק מהקלטת של מג שיר השבוע לא מmtv2:muse-motp להקת השבוע:MUSE קליפ השבוע: דיסק השבוע:GREEN DAY-BULLET IN A BIBLE הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע:שיהיה מלחמת הכוכבים . סדרת השבוע:סאותפארק ערוץ השבוע:ביפ ספר השבוע: ציטוט השבוע:

Chemical Venom

New member
=/

שיר השבוע מmtv2: עדיין פוו פיייטרס דה פרטנדר שיר השבוע לא מmtv2: כל השירים של לינקין פארק להקת השבוע: לינקין פארק קליפ השבוע: בליד איט אווט של לינקין דיסק השבוע: כל לינקין הפתעת השבוע: היומהולדת של תמר ועדן חח ביאוס השבוע: אני יכול לכתוב פה ספר שלם! אבל הכי מבאס זה שלקחו לי את הפלאפון ושאבא שלי הולך להעיף אותי מהבית! תמונת השבוע: אין סרט השבוע: לא ראיתי סרטים סדרת השבוע: סמוולוויל פריזון ברייק הירוז איך פגשתי את אמא פאמלי גאיי ושני גברים וחצי ערוץ השבוע: MTV2 /יסטארס123 ספר השבוע: ---- ציטוט השבוע: לא זוכר אבל היו כמה טובים חח

PATD

New member
חחחחחחח איך היומולדת היתה הפתעה בשבלך בדיוק?

Chemical Venom

New member
חח זה היתה הפתעה! לא בשבילי. אבל הפתעה..

וחוץ מזה שמור היה שם והוא הרג אותי מצחוק כל היום!.....

archer girl

New member
ם.ם../images/Emo71.gif

שיר השבוע מmtv2: פרטנדר של FF. שיר השבוע לא מmtv2: Nirvana -Where did you sleep last night The used -Hospital Placebo -Drag Muse -Plug in baby Dream theater -Through her eyes The hush sound -Echo
HIM -Bleed well להקת השבוע:נירוונה, דה האש סאונד ומיוז^^ קליפ השבוע:נירוונה -אין בלום דיסק השבוע:נו! הפתעת השבוע:היום כיף של אינטל היום:) ביאוס השבוע:שכנסיית השכל היו שם ופספסתי אותם/: נו מילא, אני גם ככה לא מתה עליהם כ"כ. תמונת השבוע: סרט השבוע:רקוויאם לחלום, ה"פ וגביע האש. סדרת השבוע:הישרדות:p ערוץ השבוע:ממ ספר השבוע:ממ ציטוט השבוע:מממ

למעלה