שרשור שבועי

Rose131

New member
לי?../images/Emo12.gif לא החלפת כינוי לפני מלא זמן?../images/Emo12.gif

archer girl

New member
הייXD

נזכרתי שלא כתבתי מלא זמן בתפוז ונכנסתי לכינוי הישן ופשוט כתבתי

../images/Emo135.gif

שיר השבוע מmtv2: דה פרטנדר-פו פייטרס
סורי יור נוט אה וינר-אינטר שיקארי דה בירד אנד דה ווארם-דה יוזד שיר השבוע לא מmtv2: דה יוזד-און מיי און, לייר לייר(בורן אין הל), סמוטר מי, אול דאט אייב גוט, אלון דיס הולידיי טאקינג באק' סאנדיי-דיווין אינטורונשין, ספין, וואטס איט פילס לייק טו בי אה גוסט,מיאמי מיוז-טיים איז ראנינג אאוט, סטוקהולם סינדרום בילי טאלנט-ויסס אוף ויולנס, פרפקט וורלד, דיס איס האו איט גוס, וור איז דה ליין גרין דיי-קינג פור אה דיי, הומקומינג, באסקט כייס מיי כמיקל רומנס-דרונינג לסונס, דמולישיון לאברס, פיימוס לאסט וורדס מדינה לייק-וואן לאסט קיס, אין אנוטר לייף, טרו לאב דה סמאשינג פאמקינס- פאק יו, ג'ליבלי, בולט ויט באטרפליי ווינגס, אווה אדור, טודיי פאראמור-ווי אר ברוקן סימפל פלאן-האפי טוגטר XDDD ביפי קלירו-אמברלה, סאמי-מנטל להקת השבוע: דה סמאשינג פאמקינס
קליפ השבוע: דה בירד אנד דה ווארם-דה יוזד דיסק השבוע: לאודר נאו של טאקינג באק סאנדיי
הפתעת השבוע: אממ יש לי מלא שיעורים
ביאוס השבוע: אין לי כסף
תמונת השבוע:
סרט השבוע: אין
סדרת השבוע: גונזו
ערוץ השבוע: MTV2 ספר השבוע: אין
ציטוט השבוע: אין

MoonyAvFreak

New member
aye

שיר השבוע מmtv2: לכו לכו כבר אין לי MTV2 שיר השבוע לא מmtv2:טמ טמ טמ לאדעת, GIVEN UP של לינקין \ KONSTANTINE..תמיד \STRAIGHT TO VIDEO של מינדלס, CASTLE BOUND של מונטי אר איי. להקת השבוע:אין קליפ השבוע:הממ...אין גם דיסק השבוע:CROW של אינק הפתעת השבוע:אין ממש.. ביאוס השבוע:עבודה בביו תמונת השבוע:מיום רביעי סרט השבוע:אין סדרת השבוע:וואלה, וויל אנד גרייס\נקסט\אקספוזד ערוץ השבוע:מטיוי ספר השבוע:פחח,CANDIDE ציטוט השבוע:אין

../images/Emo79.gif

שיר השבוע מmtv2: של האדיטורס שיר השבוע לא מmtv2: Jeff Buckley - Vancouver להקת השבוע: ג'ףג'ףג'ף קליפ השבוע: x דיסק השבוע: Jeff Buckley - Sketches For My Sweetheart The Drunk הפתעת השבוע: אמ ביאוס השבוע: לא היה שומדבר מסויים
תמונת השבוע: x סרט השבוע: "אבק כוכבים"
סדרת השבוע: עב"נ, קונאן, הישרדות. ערוץ השבוע: יסטארסס1,2,3 ספר השבוע: "אבק כוכבים"
ציטוט השבוע: לא זוכרת

Djerry

New member
משעמם לי

שיר השבוע מmtv2: Air Traffic - No more running away Silversun Pickups - Lazy Eye The Dykeenies – Stitches שיר השבוע לא מmtv2: Air Traffic - the running caught me high להקת השבוע: אייר טראפיק והסטרוקס קליפ השבוע: של אייר טראפיק דיסק השבוע: אייר טראפיק הפתעת השבוע: הפסיכו נגמר! קשה להאמין ביאוס השבוע: ביוטופ תמונת השבוע: סרט השבוע: קיל ביל סדרת השבוע: בנות גילמור וקייל XY ערוץ השבוע: הולמרק ספר השבוע: ציטוט השבוע:

String up your harp

Play like today will last five minutes, This won't take long, Sing us a song that stops the silence שיר השבוע מmtv2: ההוא של אייר טראפיק וזה של קייט נאש(אם זה בכלל היה בערוץ) שיר השבוע לא מmtv2: Fair To Midland - Dance Of Manatee Fair To Midland - Walls Of Jericho Flyleaf - Eyes To See המון שירים ביפנית, כל השירים של קטטוניה וכל השירים של siddharta להקת השבוע: פייר טו מילנד, איר טראפיק, קטטוניה, קייט נאש(לא להקה אבל עדיין) ו- siddharta קליפ השבוע: ההוא של אייר טראפיק דיסק השבוע: הפתעת השבוע: התאהבתי בשירים של קייט נאש...ובמבטא שלה. ביאוס השבוע: החג? תמונת השבוע: סרט השבוע: 13, המבוך של פאן ו- the new guy סדרת השבוע: ורוניקה מארס, קיילXY, הישרדות, הונטד ג'אנגשן ו- bleach ערוץ השבוע:הוט אנימה ואקסטרה הוט ספר השבוע: ''מתים להתפרסם'' של בן אלטון ציטוט השבוע: "יש אנתרופולוגים שחושבים שנשים צובעות את השפתיים באדום כדי שהפה שלהן יזכיר את הנרתיק"

Runt

New member
סופסוף נגמר ספטמבר! פאקינג איי!

שיר מM2: לא ראיתי שיר לא מM2: everlong של פו פייטרס להקת השבוע: פו פייטרס קליפ השבוע: המ... maroon 5 - wake up call דיסק השבוע: foo fighters - the colour and the shape הפתעת השבוע: נאמ, היומולדת היום נראה לי ביאוס השבוע: שוב לא נסעתי למסיבת מיוז
תמונת השבוע
סרט השבוע: פחד ותיעוב בלאס וגאס, מלחמת הכוכבים סדרת השבוע: המ... בנות גילמוררררר ערוץ השבוע: 3 ספר השבוע: תמונתו של דוריאן גריי ציטוט השבוע: המ... לא יודעת

למעלה