שרשור שבועי

LIly845

Well-known member
שרשור שבועי

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: להקת השבוע: קליפ השבוע: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: ערוץ השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע:

GaIi4697

New member
המ

שיר השבוע מmtv2: המ. לאדעת. Delivery? שיר השבוע לא מmtv2: המ. SPH/DLL/BW/SOS/LICB/VD-HIM להקת השבוע: HIM ו-her majesty קליפ השבוע: המ. לאדעת. דיסק השבוע: ונוס דום? הפינס? הפתעת השבוע: הממ. כלום? ביאוס השבוע: שביתה תמונת השבוע: (11 ימים!) סרט השבוע: המ לא ראיתי, אבל נגיד.. תאוריית הכאוס? סדרת השבוע: שנות ה70 ערוץ השבוע: MTV2? ספר השבוע: ההזדמנות האחרונה ציטוט השבוע: נראהלי. 'הבעיה היא שאהבל אוהב להתחבא מאחורי שיחים. הוא נהנה לזנק עלייך משום מקום, להפחיד אותך, ללעוג לך, להפשיט אותך מהנורמליות שבנית לעצמך.' (עמוד 96-97)

MyUsedRomance

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo135.gif

שיר השבוע מmtv2: לא ראיתי
שיר השבוע לא מmtv2: Forever Or Never-Cinema Bizarre להקת השבוע: Cineama Bizarre קליפ השבוע: אין
דיסק השבוע: Final Attraction-Cinema Bizarre הפתעת השבוע: אני אוהבת את סינמה ביזאר
ביאוס השבוע: כמו בכל שבוע, אין לי כסף
תמונת השבוע: נכון זה נראה כמו ציור, פשוט מדהים
סרט השבוע: סטפ אפ, סרט קיטשי אבל חמוד
סדרת השבוע: לא ראיתי בכלל
ערוץ השבוע:
ספר השבוע: אין
ציטוט השבוע: "אני תקועה עם שתי מטאל פריקס, סומבודי שוט מי
" אני בסיוט הכי גרוע שלי

Rose131

New member
ההה

שיר השבוע מmtv2: פרטנדר שיר השבוע לא מmtv2:Sleepwalking past hope להקת השבוע:HIM קליפ השבוע:hot- Avril
דיסק השבוע:ונוס דום הפתעת השבוע:עגילחדש?XD ביאוס השבוע:כואבת לי האוזן
תמונת השבוע:איןליכוח סרט השבוע:ארמ. לא נראה לי שראיתי
סדרת השבוע:שנותהשבעיםםם ערוץ השבוע:לא ראיתי הרבה ספר השבוע:ה"פ השביעי. לא קראתי, סתם חפרתי בו קצת ציטוט השבוע: הממ...

M a a y a n K

New member
../images/Emo182.gif

שיר השבוע מmtv2: צ'ארמר והחדש של קייזר צ'יפס שיר השבוע לא מmtv2: Placebo-Special Needs The Bitter End להקת השבוע: Placebo דיסק השבוע: Sleeping With Ghosts -Placebo הפתעת השבוע: יש לי M2 במרפאה ל-3 חודשים!!! ויין ב-30 שקל דווקא די טעים (זו אני או שיצא פה חרוז?
) ביאוס השבוע: ... סרט השבוע: תקפצו לי (אחלה שם הא? זה פשוט הסרט היחיד שראיתי בדיוידי בוקס ובכללי השבוע) ערוץ השבוע: M2 לגמרי...

elknetld2kil

New member
חזרתי, ויש לי סוף סוף אינטרטנט...

אחרי שבוע בלי אינטרנט (הייתי אולי 5 דקות ביום בספריה או בחדר אינטרנט במעונות) התקינו לי אינטרנט בחדר החדש במעונות של המכללה... שיר השבוע מmtv2: לא ראיתי טלוויזיה כבר מיום חמישי בשבוע שעבר 0וזה גם ממש לא חסר לי...) שיר השבוע לא מmtv2: נראה לי ש A7X - Almost Easy להקת השבוע: Alter Bridge קליפ השבוע: לא ראיתי אף קליפ השבוע דיסק השבוע (וכנראה גם דיסק השנה): Alter Brige - Blackbird הפתעת השבוע: איזה כיף ללמוד
(ומישהו יודע אולי מה זה מתמטיקה דיסקרטית???) ביאוס השבוע: שבוע בלי אינטרנט... סרט השבוע: בסופ"ש שעבר הייתי לבד פה אז ראיתי שוב פעם את HOT FUZZ. אני כל כך אוהב את הסרט הזה
סדרת השבוע: אני מוריד עכשיו את כל הסדרות שפיספסתי השבוע ערוץ השבוע: המחשב שלי ספר השבוע: בני גורן

elknetld2kil

New member
הקטע האהוב עליי בסרט

זה הקטע שהזקנה מרססת את ניק ואומרת לו "פאשיסט!", ואחרי שהוא מוריד אותה הוא אומר "HAG!". אחד הקטעים האהובים עליי בקולנוע...

CitizenErased

New member
חח זה ענק..

אבל בפעם הראשונה שהיא אמרה לו פאשיסט כשהיא עושה את התשבץ זה ממש שיעשע אותי חח אבל האמת.. SHAUN OF THE DEAD יותר טוב לדעתי.

Djerry

New member
בו!

שיר השבוע מmtv2: דה צ'ארמר - קינגס אוף ליאון שיר השבוע לא מmtv2: Muse - Hoodoo Radiohead - Reckoner להקת השבוע: Muse Radiohead Albert Hammond Jr. קליפ השבוע: דיסק השבוע: החדש של רדיוהד הפתעת השבוע: גיליתי שיש אנשים שאוכלים דבש עם טחינה. למה??? ביאוס השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: דיסטרביה סדרת השבוע: בנות גילמור, גיבורים, סיינפלד ערוץ השבוע: ביפ ספר השבוע: ציטוט השבוע: "את פריקית! את הופכת לפרחה"

litaf1

New member
דבש עם טחינה???!? איכסססס

אבא שלי אוהב בננה בלחם. לכי תביני?

שמחה נועה?

שיר השבוע מmtv2: אנגרי מוב ואמפטי וולס של סרג' שיר השבוע לא מmtv2: apocalyptica - hope paramore - crushcrushcrush trapt - headstrong להקת השבוע: paramore apocalyptica קליפ השבוע: apocalyptica - hope paramore - crushcrushcrush דיסק השבוע: מייד אוף בריקס של קייט נאש הפתעת השבוע: יש לנו חג מעלות ביאוס השבוע: יש אנשים שלא יודעים לסתום את הפה תמונת השבוע: סרט השבוע: דיסטרביה סדרת השבוע: הונטד ג'אנקשיין, bleach ו-death note ערוץ השבוע: הוט אנימה ספר השבוע: "מתים להתפרסם" של בן אלטון שסופסוף סיימתי, ומיי או מיי איזה ספר טוב ציטוט השבוע:

orw93

New member
../images/Emo205.gif

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: Year 3000-Jonas brothers SOS-Jonas brothers Kids Of The Future-Jonas brothers Hold On-Jonas brothers I Miss You-Blink 182 Always-Blink 182 Here With Me-Dido בואי ונרקוד-שייגעצ להקת השבוע: Jonas brothers קליפ השבוע: SOS-Jonas brothers דיסק השבוע: Men's Needs, Women's Needs, Whatever-The Cribs הפתעת השבוע: אה, אני לא הולכת למד"צים. המחשב שלי קרס. אבל הוא קם לתחייהD: ביאוס השבוע: אמ הייתי בלי רוזוול 4 וחצי ימים;; לא עשיתי כלום כמעט._. תמונת השבוע: סרט השבוע: תקפצו לי הכלה של החבר שלי מה שבנים רוצים לא זוכרת..היו עוד. סדרת השבוע: רוזוול? ערוץ השבוע: uTorrent. כן. ספר השבוע: לא קראתי. ציטוט השבוע:

HagarStar

New member
מיאו../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע מmtv2: קראשX3 שיר השבוע לא מmtv2: הממ שאר השירים של פראמור? להקת השבוע: פראמור וקיוט קליפ השבוע: קראשX3 דיסק השבוע: ריוט!, דה סיים אולד בלאד ראש וויד א ניו טאץ' הפתעת השבוע: אמ שביתה כל השבוע, קניון איילון, ארומה3>, בגדים חדשים, הייתי אצל טניה המון והיא אצלי XD ביאוס השבוע: השטן לובשת פראדה זה סרט פאקינג משעמם, נחתכתי מהרצועה של הכלבה שלי [כן] ולא היה לי אינטרנט ליום וחצי >,< תמונת השבוע: סרט השבוע: סטפאפ? סדרת השבוע: עלטבעייי, הירוס [פרק בלי פיטר זה.. פשוט לא בסדר], עקרותביתנואשות ערוץ השבוע: יסטארז ספר השבוע: רצח במועדון פנויים/ות חח אמא הביאה לי לקרוא אתמול כששיעמם לי וקראתי 2 וחצי עמ' ציטוט השבוע: ..

litaf1

New member
אניאני

שיר השבוע He's Turned Emo כל כך מצחיק!! וכל כך לא קשור לערוץ!! שיר השבוע לא מmtv2: השיר החדש של הסמשינג פאמפקינס, שכרגע שכחתי את שמו P= להקת השבוע: פאפא רוצ', רק כי הדיסקוגרפיה שלהם נחרשה למוות השבוע קליפ השבוע: של הסמשינג פאמפקינס!! דיסק השבוע: fallen של אוונסנס.. גם נחרש הפתעת השבוע: לא יודעת... ביאוס השבוע: ידיד השתכר והקיא עלינו .. כן כן... תמונת השבוע: סרט השבוע: לא ראיתי סרטים סדרת השבוע: האוס!! ערוץ השבוע: MTV הרגיל.. ספר השבוע: ג'מילה... כן... חייבים לקרוא לספרות. בגרות מחורבנת.. ציטוט השבוע: "אלכוהול זה לא טוב לכבד! וגם לא ללבלב!" (דמיינו את זה מפה של ידידה, אחרת, שיכורה, בשירה, והיא לא יודעת לשיר...)

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifלהלהלהלה~

שיר השבוע מmtv2: Me & You - Fall Out Boy שיר השבוע לא מmtv2: James Blunt - 1973 להקת השבוע: Oasis קליפ השבוע: Justin Timberlake - Cry Me A River דיסק השבוע: Alright, Still -Lily Allen הפתעת השבוע: כיף לי
ביאוס השבוע: פרק לפני אחרון של לייפ און מארס
, אני רוצה צ'יוואווה@#
תמונת השבוע: סתםכזה. סרט השבוע: 'סטפ אפ','תקפצו לי' [או משהו כזה
] ו'להתחיל מחדש'. סדרת השבוע: לייפ און מארס
, אבודים|דיליי| ערוץ השבוע: VH1 ! ספר השבוע: תנו לגדול בשקט -__- ציטוט השבוע: Gene : I think you've forgotten who you're talking to. Sam : An overweight, over-the-hill, nicotine-stained, borderline-alcoholic homophobe with a superiority complex and an unhealthy obsession with male bonding? Gene : You make that sound like a bad thing.

../images/Emo183.gif

שיר השבוע מmtv2: צ'אאארמר שיר השבוע לא מmtv2: יש הרבה ;; להקת השבוע: מאזי סטאר וג'פוש קליפ השבוע: Street Spirit
כי היה עכשיו בM2 ונזכרתי איזה קליפ מדהים זה. דיסק השבוע: Mazzy Star - Among My Swan Jeff Buckley - Live at Sin-e LE הפתעת השבוע: בילי העז מסטארדאסט זה ארתור וויזלי!
ביאוס השבוע: כל מני ;; תמונת השבוע: אין לי במחשב הזה כלוםםםם;; סרט השבוע: אמן האשליות, נגיד. סדרת השבוע: איך פגשתי את אמא ערוץ השבוע: יסטארז ספר השבוע: התחלתי את לעולם לא עולם ציטוט השבוע: x

למעלה