שרשור שבועי

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifאוי זה מטריד|:

עכשיו כל פעם שאני רואה מיטרייה אני נזכרת בריהאנה

Chemical Venom

New member
you're not alone

שיר השבוע מmtv2: לא ראיתי . שיר השבוע לא מmtv2: Alter Brige - Blackbird להקת השבוע: Alter Bridge וATB tiesto קליפ השבוע: לא ראיתי דיסק השבוע: החדש של Alter Brige והחדש של Tiesto הפתעת השבוע: לא זכור לי משו ביאוס השבוע: גם זה לא תמונת השבוע: ---- סרט השבוע: עדיין אלפא דוג! חח סדרת השבוע: סמוולוויל ערוץ השבוע: יססטארס ספר השבוע: לא קורא ציטוט השבוע:Believe In Me

Chemical Venom

New member
אמממ שחכתי את..

הדג נחש...גם להקת השבוע שלי... "מה נעשה מה נעשה שאני תמיד מסטול כזה"

../images/Emo216.gifהארד רוק הללויה../images/Emo11.gif

שיר השבוע מmtv2: מאיפה לי. במילא אין כ"כ מה לראות שם בזמן האחרון..
THE WAY MY LOVE IS של הסמאשינג פאמפקינס. ALMOST EASY - אוונג'ד. שיר השבוע לא מmtv2: אין כוח לכתוב..חח להקת השבוע: HIM. BB.LP קליפ השבוע: החדש של LP דיסק השבוע: "דיפ שאדאוס" של HIM. וכל הדיסקים של LP הפתעת השבוע: ... ביאוס השבוע: .... תמונת השבוע: סרט השבוע: "סיפור אהבה בלתי נשכח" בפעם המיליון. 300, בפעם השלישית..חח סדרת השבוע: רוזוול עונה 3. נמלטים וגיבורים. ערוץ השבוע: VH1:] ספר השבוע: .. ציטוט השבוע:..

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

שיר השבוע מmtv2: קראש3X של פראמור. נוו כי שמו אותו בשישי XD וואן לאסט קיס - מדינה לייק. גרייט וויד אופן - פיונרל. שיר השבוע לא מmtv2: It's High Tide Baby - The Blackout להקת השבוע: דה בלאקאאוט. פיונרל פור אה פרינד. קליפ השבוע: וואן לאסט קיס - מדינה לייק. דיסק השבוע: החדש של דה בלאקאאוט. הפתעת השבוע: אמממממממממ.. הופעה של הוות'ורן הייטס בערוץ 3. ביאוס השבוע: הכרטיסים עוד לא הגיעו~~!!!
אבל עבר רק שבוע וחצי מאז ששלחו אותם. תמונת השבוע: אין לי כוח. סרט השבוע: לא זוכרת שראיתי סרטים בכלל.. סדרת השבוע: הדרך לאהוב. ורוניקה מארס. יריחו(הזאתי מתה
) ערוץ השבוע: ערוץ המחשב חחחחחחחח ראיתי טלויזיה רק בשביל יריחו ובשביל ורוניקה מארס
ספר השבוע: יווווווו יש איזה שניים שהתחלתי לפני איזה כמה שבועות ואני צריכה להמשיך
ציטוט השבוע: כל דבר מפגר שאמרתי..

Unaffected

New member
../images/Emo69.gif

שיר השבוע מmtv2: - שיר השבוע לא מmtv2: כל שיר של NUFAN להקת השבוע:NUFAN קליפ השבוע: דיסק השבוע:all the best songs- nufan הפתעת השבוע: שומדבר. ביאוס השבוע: כיבסתי את הפלאפון שלי.ז"ל. |: תמונת השבוע: סרט השבוע:משחקי ילדים סדרת השבוע:אין מה לראות כבר ): ערוץ השבוע:כנל ספר השבוע: ציטוט השבוע:נו לאזוכרת

PATD

New member
../images/Emo188.gif

שיר השבוע מmtv2:ממממ לא משהו מסויים
שיר השבוע לא מmtv2:TAI, פאניק, פוב להקת השבוע:כל הלהקות שכתבתי למעלה
קליפ השבוע:דה קיל דיסק השבוע:ג'ים קלאס הפתעת השבוע:הייתי חולה כל השבוע
[ועדיין...] ביאוס השבוע:הנ"ל תמונת השבוע:
סרט השבוע:בלה בלה בלה סדרת השבוע:שנות ה-70 כרגיל חח ערוץ השבוע:ממ מעורב ספר השבוע:
ציטוט השבוע: So wear me like a locket around your throat, I'll weigh you down, I'll watch you choke. You look so good in blue. You look so good in blue.

lsdjsddx

טוב שנזכרתי
שיר השבוע מmtv2: ווקי טוקי מן של steriogram שיר השבוע לא מmtv2: dick in a box ו bing bong brothers חח כלכך מצחיק אלוהים. להקת השבוע: רדיוהד ופיקסיז קליפ השבוע: של ווקי טוקי מן ממש מגניב דיסק השבוע: - הפתעת השבוע: וואי אחד השבועות, השביתה הזאת כלכך במקום! כלכך הרבה צחוקים חח ביאוס השבוע: מישהו גנב מלא כסף מכולם במסיבה אצל חבר, כואבת לי הבטן קצת עכשיו תמונת השבוע: סרט השבוע: ג'וזי והפוסיקאטס, המסור סדרת השבוע: המשרד ערוץ השבוע: yes stars ספר השבוע: אוי אני צריכה לקרוא את הספר לבצפר באמת<: ציטוט השבוע: חחח מי יכול להצחיק אותי יותר ממני? ~אני וחברה פותחות שקית עוגיות~ אני: "אחח איזה עוגיות טעימות! ..אני הכנתי D:" *אחרי כמה שניות* אני והיא: "חחחחחחחעכגחגעיחגעחיחכלחכלח1;~21;111!1~"

למעלה