שרשור שבועי

LIly845

Well-known member
שרשור שבועי

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: להקת השבוע: קליפ השבוע: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: ערוץ השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע:

HagarStar

New member
ממ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע מmtv2: .. שיר השבוע לא מmtv2: כל ויוה לה קוברה והוט אז אייס של בריטני להקת השבוע: קוברה סטארשיפ קליפ השבוע: גימי גימי, גימי מורררר דיסק השבוע: ויוה לה קוברה הפתעת השבוע: לא זוכרת כבר מה היה השבוע O_O אבל אני הולכת לטניה עודמעט D: אה ועשיתי בייביסיטר ללולה 3> הכלבה של אבא ביאוס השבוע: רבתי עם אמא, as usual תמונת השבוע: סרט השבוע: לא ראיתי השבוע סרטים
סדרת השבוע: הירוס 3> קנסיי
ערוץ השבוע: יסטארז ספר השבוע: ציטוט השבוע: המורה להבעה: "הוא חיוור כסיד, מה זה חיוור? ממש לבן, נכון?" אני: "אשכנזי!!!11" [כן אני גזענית, SUE ME!]

Runt

New member
יו יו יו

מה ורוניקה מארס קשורה לג'ס מריאנו?

HagarStar

New member
הירוס ../images/Emo23.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

פיטר פטרלייייייי

GaIi4697

New member
המ

שיר השבוע מmtv2: הממ לאדעת שיר השבוע לא מmtv2: לוסט אנד פאונד/פיונרל- הר מג'סטי? והים מונוס דום ופיקסיז וזה להקת השבוע: פיקסיז נראהלי קליפ השבוע: לאדעת דיסק השבוע: הממ דה בסט אוף פיקסיז?XD והפינס וונוס דום וזה הפתעת השבוע: הממ ביאוס השבוע: השביתה הזאת והעובדה שאני בכלזאת צריכה ללכת לבצפר כשהוא לא שם דאמט תמונת השבוע: סתם כזה סרט השבוע: לא ראיתי סדרת השבוע: כלכך ניפ טאק ערוץ השבוע: המ. 12/13 אמטיוי2? ספר השבוע: ההזדמנות האחרונה. סיימתי אותו והוא כלכך טוב ציטוט השבוע: i've seen youre face before and i do rimmber where, i knew someone like you and maby you are her? סתם כזה נתקע לי וזה

Rose131

New member
ניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאק

ניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאקניפטאק תרגום!

Rose131

New member
חחח מה קרה לזה.

זה אמור להיות כזה. הרבה ניפטאקים, אבל זה כזה נעלם

../images/Emo216.gif....

שיר השבוע מmtv2: החדש של הפו פייטרס ממש מצחיק
שיר השבוע לא מmtv2: כל מיני אנ יודעת. המון A7X ואנטווין להקת השבוע:A7X קליפ השבוע: לא קליפ של מוזיקה, משהו מצחיק אבל http://youtube.com/watch?v=-fVDGu82FeQ
דיסק השבוע:AVENGED SEVENFOLD הפתעת השבוע:30 שניות לקחו פרס! ביאוס השבוע:ט"ה לקחו פרס תמונת השבוע:בוב בשוק
סרט השבוע:28 יום אחרי סדרת השבוע:חברים ערוץ השבוע:אמטיוי ספר השבוע: ציטוט השבוע:...

Djerry

New member
../images/Emo163.gif

שיר השבוע מmtv2: The Strokes – Reptilia Shy Child – Noise Won't Stop Shy Child – Drop The Phone Dead Disco – You're Out שיר השבוע לא מmtv2: The Strokes – What Ever Happened Cartel – Wonderwall Blur – Charmless Man להקת השבוע: The Strokes Shy Child קליפ השבוע: דיסק השבוע: Shy Child - Noise Won't Stop הפתעת השבוע: אייר טראפיק בערוץ 2 ביאוס השבוע: שיעמום תמונת השבוע: סרט השבוע: אבק כוכבים סדרת השבוע: גיבורים, חיים על מאדים ערוץ השבוע: VOD ספר השבוע: ציטוט השבוע:

lestatgirl

New member
Mate

שיר השבוע מmtv2:פרנץ' דוג בלוז שיר השבוע לא מmtv2:באדיז בודיז יו טוק להקת השבוע:שמבלס
קליפ השבוע:בונא הקליפ של פריטנדר באמת יפה דיסק השבוע:שוטרס ניישן הפתעת השבוע:כסף אנשים ספרים ביאוס השבוע:אני רוצה לחזור כבר הביתה תמונת השבוע:התמונת עירום של פיט בהום, די מזעזע אבל ... סרט השבוע:תודה שעישנתם סדרת השבוע:קסי חזר קסי חזר!!1 וורוניקה מארס אוח איזה פרקקק ערוץ השבוע:אקסטרא ספר השבוע:אמ... פרק מ-ספר This is Emo מ סקס סמים וקוקו פאפס בונא הצ'אק הזה כזה גאון מדויק ציטוט השבוע:Borrow money from pessimists — they won't expect it back

../images/Emo132.gif

שיר השבוע מmtv2: אין שיר השבוע לא מmtv2: Hair Soundtrack - Hair *__* Editors - Bullets להקת השבוע: Editors קליפ השבוע: x דיסק השבוע: Editors - The Back Room הפתעת השבוע: x ביאוס השבוע: x תמונת השבוע: x סרט השבוע: החופשה. דיוידיבוקס חינם זה כיייייייף:) סדרת השבוע: פרויקט מסלול. ערוץ השבוע: יסטארז ספר השבוע: x ציטוט השבוע: "גיקאצות: כי ליפסטיק וגבינה זה יאמ" XD

../images/Emo188.gif../images/Emo188.gif

שיר השבוע מmtv2: פוגו של דיגיטאליזם שיר השבוע לא מmtv2: איזה רמיקס של הליקופטר- בלוק פארטי אקסידנט פרון של ג'וברייקר ביי ביי ביי של אנ סינק חח וכמה של הגוסיפ להקת השבוע: אייסיקלס, דאפט פאנק, דיגיטאליזם.. קליפ השבוע: - דיסק השבוע: ההוא של BBC radio 1 עם כל הקאברים, וואי זה מעולה הפתעת השבוע: אין ממש, הרבה יציאות סליפאוברז וסתם שהייה בסקייטפארק ביאוס השבוע: סבתא באה לארץ ותופסת לי את החדר.. טוב חפיף יש המווווווון מולטיזרס
תמונת השבוע: סרט השבוע: המספר 23, דיי מטומטם סדרת השבוע: המשרד ערוץ השבוע: - ספר השבוע: מקס ומוריץ חח ציטוט השבוע: (אחרי שראינו 23) "יווו ונולדתי ב14 במרץ! שזה 17, ונולדתי בשנת 91 שזה עוד 10 אז 27 ונולדתי 4 ימים אחרי הזמן! והצבע האהוב עליי הוא סגול שסגול זה 54 בגימטריה והתאריך היום הוא 28 שזה יוצא 23 בהפוך!!1111"

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifיו זה לא טסט איסיקלס בתמונה? ../images/Emo9.gif

יצאתי מפגרת אם לא XD

rest in peace../images/Emo23.gif

לפני כזה זמן גיליתי שהסיבה שהם התפרקו היא שהם בעצמם לא אהבו את המוזיקה שהם עשו, ווירדו'ז._.

למעלה