שרשור שבועי

MayLuvsDoug

New member
אללה הסקייטפארק ><

מיצצצצצצ שסבתא כבר תלך שאני אוכל לבוא לשהות:(:(:( וכן לא ברור למה אני ערה בשעה הזאת אני עובדת כןכן הבחורה עובדת :S

תתחברי כבר למסן!

אה בטח את עובדת>: איזה באסה שלא ראיתי אותך אתמול

MayLuvsDoug

New member
../images/Emo34.gifworld's most washable markers

בכלאופןןןןןן שיר השבוע ועזבו אותי: אמאמאמ יש הרבה יאי השיר של קוברה סטארשיפ (תהרגו אותי) klaxons- gravity's rainbow וגם no diggity.. CSS- alala פרר.. Justice - D.A.N.C.E זההההה שיר השבוע זה להקת השבוע: אמממ נגיד קלקסונז וגם kings of leon קליפ השבוע: Justice - D.A.N.C.E דיסק השבוע: אמ inside in inside out של קוקס, לקחתי לנסיעה באוטו עם סבתא והיא ממש אהבה את זה XD "יו איך שומעים את המבטא.. נראה לי הם ממידלנדס לא? " חחחחח אללה סבתא הפתעת השבוע: כלום ביאוס השבוע: חרא מסיבה תמונת השבוע: סרט השבוע: רקוויאם לחלום שוב סדרת השבוע: סקראבס ערוץ השבוע: יס סטארס ספר השבוע: הסיפור ה13 עוד לא סיימתי ציטוט השבוע: "מכוערר אתה ראה כאילו שלשלו עליך דרך מסננת"

MayLuvsDoug

New member
אופס תמונה

אני מתגעגעת למשלחת גידחלכדשגףךחכדשגףךכחדגךשלכחשד גכחדגלףךכח לחגכ,ךשדח מי היה מאמין שלא יהיה לנו קר להסתובב באנגליה עם בוקסרים באמצע אוגוסט גכחלףךלדחגכ :(

:)../images/Emo71.gif

שיר השבוע מmtv2:
משינס D: שיר השבוע לא מmtv2:
jeff buckley - grace jeff buckley - hallelujah porcupine tree - lazarus the hush sound - you are the moon dream theater - the spirit carries on HIM - sleepwalking past hope the used - hospital להקת השבוע:
ג'ף באקלי
קליפ השבוע:
משינס! דיסק השבוע:
jeff buckley - grace the hush sound - like vines קניתי אותו.יאי
HIM - venus doom הפתעת השבוע:
איןP: ביאוס השבוע:
אסור לי לאכול כמעט שום דבר. יופי. תמונת השבוע:
נמנמ סרט השבוע:
ה"פ וגביע האש[בפעם ה1247129471. מה אני אעשה שחורשים עליו כל הזמן
] סדרת השבוע:
שנות השבעים!! הישרדות השדים של דרזדן
פרויקט מסלול
דרייק וג'וש האי
ערוץ השבוע:
VOD! ספר השבוע:
ההוביט
סיימתי אותו סוףסוף. ציטוט השבוע:
נמנמנמ

GaIi4697

New member
יא האשסאונד!

תחדשיD: הזמנת מחו"ל וזה? [במרץ יוצא להם אלבום חדשD: אבל יש עוד המון זמןXD]

קניתי בלונדוןD:../images/Emo71.gif

באיזה חנות ענקית עם מוכר שנראה כמו אלכס טרנרXD יאי אלבום חדש! אני מקווה שהוא יהיה יותר כמו סו סאדן, אני מעדיפה אותו

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהאי דווקא טוב, נכון? חחח

זה אפילו יותר שווה מהשמיניה
ויון כזה שווה |מזילריר|

למעלה