שרשור שבועי

LIly845

Well-known member
שרשור שבועי

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: להקת השבוע: קליפ השבוע: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: ערוץ השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע:

Chemical Venom

New member
בלאגנים..

שיר השבוע מmtv2: לא ראיתי שיר השבוע לא מmtv2: Three Days Grace - Never Too Late להקת השבוע: Three Days Grace קליפ השבוע: Never Too Late דיסק השבוע: One X של Three Days Grace הפתעת השבוע: פה מתחיל הבעיה..קרו כמה הפתעות השבוע הביאו לי כסף היה לי לשם שינוי ממש כיף ביום חמישי יש אחלה של מזג אוויר אבל ההפתעה הכי גדולה היא שקיבלתי הודעה ממש לא צפויה ממישהי לא צפויה ביאוס השבוע: שקיבלתי את אותה הודעה ..זה פשוט משגע אותי!! תמונת השבוע:-----------> סרט השבוע: בטאלסטאר גלקטיקה: התער סדרת השבוע: נמלטים ,סמוולוויל ,ג'קייל והייד ועוד מלא. ערוץ השבוע: יסטארס 123 ספר השבוע: בעע ציטוט השבוע: And now it's coming clear That I don't need you here And in this world around me I'm glad you disappeared I feel so much better Now that you're gone forever I tell myself that I don't miss you at all I'm not lying, denying that I feel so much better now That you're gone forever And now you're gone forever

orw93

New member
גשם!D::../images/Emo205.gif

שיר השבוע מmtv2: טיק טיק בום-דה היבס שיר השבוע לא מmtv2: Don't Stop Me Now-Mcfly All About You-Mcfly I'll Be Ok-Mcfly How You Remind Me-Nickelback Cold As Ice-JD Fortun להקת השבוע: Mcfly Nickelback Angels&Airwaves Queen קליפ השבוע: לא מוזיקה, אבל עדיין. http://youtube.com/watch?v=JhHq0VVlCw0 דיסק השבוע: We Don't Need To Whisper-Angels&Airwave Wonderland-Mcfly הפתעת השבוע: הזמנתי חולצה של סאם 41 (טפוטפוטפו) אני מיכאלנג'לוD: השיחה אישית היתה כזאת מפתיעה. די פחדתי מזה אבל זה היא כיף
גשם! סופסוף ביאוס השבוע: שביתה
למרות שאני חושבת שהשבוע פעם ראשונה שהצלחתי באמת לנצל את השביתה הזאת. תמונת השבוע: JT
סרט השבוע: סדרת השבוע: דגראסי: הדור הבא נשות קבע. דרו פולר
ערוץ השבוע: יס סטארס. יוטיוב. הרבה יוטיוב. ספר השבוע: ציטוט השבוע:

אה.:)

שיר השבוע מmtv2:interpol-no i in threesome שיר השבוע לא מmtv2:my way-sex pistols להקת השבוע:sex pistols קליפ השבוע::' דיסק השבוע: הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: ערוץ השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע:

new art riot

New member
../images/Emo188.gif

שיר השבוע מmtv2: לא יודעת.. שיר השבוע לא מmtv2: אמממ אולי piece of me של בריטני, כבר אין לי ממש כוח לדיסק הזה להקת השבוע: - קליפ השבוע: http://youtube.com/watch?v=FArZxLj6DLk דיסק השבוע: send away the tigers של המניקס וגם either/or של אליוט סמית הפתעת השבוע: החורף, אבל בטח מחר יהיה שרב או משהו ביאוס השבוע: אממממ תמונת השבוע: "Hellooooooooooooooooooooo" סרט השבוע: - סדרת השבוע: IT crowd, מייטי בוש עונה 3!!!!!!!, המשרד, טיסת הקונקורדס, זים הפולש. ערוץ השבוע: ויאודי, יוטיוב ספר השבוע: חח. ציטוט השבוע: sniff this one, it's dead.

M a a y a n K

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif../images/Emo188.gif../images/Emo113.gif

שיר השבוע מmtv2: טדי פיקר! שיר השבוע לא מmtv2: Amy Whinehouse- Back To Black קליפ השבוע: החדש של פו פייטרס הפתעת השבוע: גשם!!!! כל כך הרבה גשם!! ושחברה שלי מתגייסת ביאוס השבוע: שאנחנו חדר תורן שבוע הבא... סרט השבוע: מועדון קרב סדרת השבוע: גיבורים ערוץ השבוע: M2 ספר השבוע: מלאכים ושדים ציטוט השבוע: "טומי, הפאוור ריינג'ר הלבן, אומר שבאלימות לא פותרים שום בעיה."

GaIi4697

New member
המ

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: יש המון להקת השבוע: וייט סטרייפס? קליפ השבוע: טדי פיקר? דיסק השבוע: white blood cells. כלכך. הפתעת השבוע: הממ
ביאוס השבוע: שביתה? לאדעת תמונת השבוע: סרט השבוע: ראיתי איזה רבע מסודות נעולים כשהיה ביס
סדרת השבוע: מונלייט. וניפטאק. וריפר. ערוץ השבוע: FX? חח לאדעת ספר השבוע: ציטוט השבוע: לאדעת. 'מסתבר שאתה לא חייב להיות ערפד כדי לפתח תאבון לדם'?

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifI said good day!

שיר השבוע מmtv2: FOO FIGHTERS - THE PRETENDER שיר השבוע לא מmtv2: נמ. בערך כל קיוט. להקת השבוע: CUTE IS WHAT WE AIM FOR
קליפ השבוע: WANNA BE של הספייס גירלז
היה בVH1!! דיסק השבוע: THE SAME OLD BLOOD RUSH WITH A NEW TOUCH הפתעת השבוע: מכרנו ת'דירה
ביאוס השבוע: כבר לא כ"כ בא לי מקום חדש]; תמונת השבוע: סרט השבוע: עשיתי מרתון אמריקן פאי
השלישי הכי מצחיקD: סדרת השבוע: אבודים, האו.סי, שנות השבעים. ערוץ השבוע: VOD ספר השבוע: 'ורוניקה מחליטה למות' - פאולו קואלו. ציטוט השבוע: Fez likes them big, Fez likes them small, Fez likes them all."

יעל XD

New member
כולם מוזמנים ~חיבוקייי~

קומונת דרייק וג'וש מזמינה אותכם לדבר איתנו על דרייק וג'וש אם אתם באמת רוצים D; בנתיים אנחנו בשלבי הקמת הקומונה לתחייה אז כל מי שזה מענין אותו שפשוט יכנס =] http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=20940&smsMsg

SainTonix

New member
../images/Emo191.gif

שיר השבוע מmtv2: האמת שלא יצא לי לראות הרבה.. אבל נלך עם One last kiss של מדינה לייק שיר השבוע לא מmtv2: The City Is At War Damn You Look Good And I'm Drunk (Scandalous) Smile For The Paparazzi שלושתם של קוברה סטארשיפ. כמה שירים מהאלבום של Orgy, וכמה של The Color Fred להקת השבוע:Cobra Starship קליפ השבוע: אין דיסק השבוע: ¡Viva La Cobra! הפתעת השבוע: נגמר המלווה סוף סוף ביאוס השבוע: מתחיל לרדת גשם וזה מעצבן ומסוכן לסוע ככה \= תמונת השבוע: 4 המתופפים מPR סרט השבוע: אין סדרת השבוע: אבודים
ערוץ השבוע: אין ספר השבוע: הארי פוטר 6! סיימתי אותו השבוע בפעם השניה כהכנה לספר ה7... אחלה ספר. ציטוט השבוע: "מפגרת תקרא לחברה שלך!" חחחח מפי פקאצה שפגשנו באיזה פארק..

COBRAsnake

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo183.gif

ד"א זאת מישל m i c h e l l e b
שיר השבוע מmtv2: דאנס פור ג'וי דיוויזן והחדש של פיג'ן דטקטיבס.. שיר השבוע לא מmtv2: באדאבינג וויט א פייפ של four year strong אאוט אוף ספייד של prodigy, ביקיני בוטום של electrocute להקת השבוע: אנסינק ללא ספק חח קליפ השבוע: its gonna be me של אנסינקP: דיסק השבוע: X הפתעת השבוע: גשםםםםם ביאוס השבוע: X תמונת השבוע: סרט השבוע: פייט קלאב סדרת השבוע: איי לאב ניו יורק, טוב כצפוי זה היה גרוע מאוד אז.. ערוץ השבוע: X ספר השבוע: X ציטוט השבוע: "אין רק בבית שלי את יכולה לפתוח ת'סל של הכביסה, למצוא שם סיר. מזה?!"

למעלה