שרשור שבועי

HagarStar

New member
המ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2:
להקת השבוע: קוברה סטארשיפ, פראמור, ג'ים קלאס הירוס קליפ השבוע: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: אהה הייתי בביתקפה עם אבא, עזריאלי-סנטר-קניון איילון, כסף D: ביאוס השבוע: תמונת השבוע:
סרט השבוע: גוד לאק צ'אק
סדרת השבוע: הירוס ופריזןברייק
ערוץ השבוע: יסטארז ספר השבוע: ציטוט השבוע: המורה להיסטוריה באמצע השיעור: "אני מרגישה כאילו אני במסעדת חומוס" |:

../images/Emo113.gif

שיר השבוע מmtv2: אממ שיר השבוע לא מmtv2: The Wombats - Moving To New York להקת השבוע: יש הרבה..O: קליפ השבוע: x דיסק השבוע: Patrick Wolf - Wind In The Wires
סוףסוף יש לי אותו. The Smiths - The Smiths הפתעת השבוע: גשםםם! ביאוס השבוע: כנראה השביתה נגמרת O: תמונת השבוע: x סרט השבוע: x סדרת השבוע: עקרות בית נואשות, קונאן אובריין. ערוץ השבוע: יסטארז ספר השבוע: "אנקת גבהים" ציטוט השבוע: x

MorningBell

New member
The Smiths ../images/Emo99.gif

אני לאחרונה דיי התמכרתי לאלבום שלהם The Queen is Dead

../images/Emo216.gif

שיר השבוע מmtv2: ואוו, כלום.כל פעם שאני מעבירה לערוץ הזה אני לא סובלת מה שאני שומעת
שיר השבוע לא מmtv2: HIM - Heartache Every Moment Avanged Sevenfold - Seize The Day Avanged Sevenfold - Afterlife Entwine - Curtained Life
Entwine - Bitter Sweet Entwine - Safe In A Dream להקת השבוע: Entwine , HIM , Avanged Sevenfold קליפ השבוע: .... דיסק השבוע: City Of Evil ו- Avanged Sevenfold של אוונג'ד.. Dieversity של אנטווין הפתעת השבוע: השביתה ממשיכה.. ביאוס השבוע: לא עבדתי חודש שלם.
תמונת השבוע: סרט השבוע: "העורב" אבל הראשון לא החארטות האחרות, אחד הסרטים הכי טובים שנעשו אי פעם!!!. ו"ונדטה" בפעם השמינית.. סדרת השבוע:לא ראיתי כלום חוץ מ"אבודים" עונה ראשונה בטלויזיה.. ערוץ השבוע:VH1, ערוץ 3.. ספר השבוע:.. ציטוט השבוע:..

DropDeadAlice

New member
"we've been slaves to this love..."../images/Emo11.gif

שיר השבוע מmtv2: בטח משו של מיי כמיקל רומנס שיר השבוע לא מmtv2: הפלא ופלא, בטח משהו לא של מיי כמיקל רומנס!!! להקת השבוע: HIM קליפ השבוע: משו של הימ דיסק השבוע: דיסק של הימ הפתעת השבוע: ??? ביאוס השבוע: ??? יכול להיות שיפסיקו תשביתה לשבועים ??? מטופש ביותר.
תמונת השבוע: סתם כי זה חזק מאד:] סרט השבוע: אהה..אוף לא זוכרת, אבל בטוח ראיתי משו טוב השבוע ^^ סדרת השבוע: האוס כמובן
ערוץ השבוע: 3
ספר השבוע: תירס חם! ציטוט השבוע: "Join me in bed" או "If you won't go to highschool you will defiantly go to jail" - Gerard Way יופי. עם השביתה הזאת...כנראה שכולנו הולכים לכלא.

MyUsedRomance

New member
יש להכניס נושא להודעה../images/Emo3.gif../images/Emo135.gif

שיר השבוע מmtv2: ביג קזינו של ג'ימי איט וורלד וטיק טיק בום של דה היבס
שיר השבוע לא מmtv2: טוב בי לאבד, נוט ליסטנינג של פאפה רואץ' להקת השבוע: קליפ השבוע: פאפה רואץ' דיסק השבוע: לייס פור דה לייארס של דה יוזד הפתעת השבוע: 500 שקל חשבון פלאפון!
ביאוס השבוע: אני צריכה לשלם אותם
תמונת השבוע: סרט השבוע: לא ראיתי
סדרת השבוע: טקסט, סמים ורוק 'נ' רול
ערוץ השבוע: MTV2 ספר השבוע: אין
ציטוט השבוע: אין

../images/Emo71.gif

שיר השבוע מmtv2: בטח i wanna make it wit chu
שיר השבוע לא מmtv2: jeff buckley - forget her alice in chains - rooster HIM - dead lovers lane pink floyd - wish you were here להקת השבוע: אליס אין צ'יינס קליפ השבוע: i wanna make it wit chu! דיסק השבוע: the doors - the doors the hush sound - so sudden הפתעת השבוע: ממ. ביאוס השבוע: שביתה];, המורה לגאומטריה הביאה עוד שיעורים. תמונת השבוע: נופ סרט השבוע: צ'רלי בממלכת השוקולד? סדרת השבוע: ANTM!, הישרדות, דרייק וג'וש ערוץ השבוע: AXN
ספר השבוע: ההתערבות. אני צריכה לבצפר~.~ ודור הפרוזק שקניתי. ציטוט השבוע: נופ

MorningBell

New member
Okay

שיר השבוע מmtv2: AM - Teddy Picker שיר השבוע לא מmtv2: The Shins - Phantom Limb Beatles - Blackbird להקת השבוע: השבוע שמעתי ה מ ו ן ארקטיק מאנקיז. ורדיוהד
קליפ השבוע: נו, טדי פיקר דיסק השבוע: שמעתי הרבה את Snow Patrol כי הם נראו לי מתאימים לחורפיות שפקדה את מחוזותינו בימים האחרונים אז שמעתי את Eyes Open שלהם הפתעת השבוע: גשם
ביאוס השבוע: שפספסתי את הגשם וקמתי בדיוק כשהוא נגמר. תמונת השבוע: סרט השבוע: אין. סדרת השבוע: מופע הענתיקות בדרכים o_O ובנות גילמור :]
ערוץ השבוע: ביביסי פריים חח, וMTV2 ספר השבוע: אין, אבל ממש בא לי שהארי פוטר החדש יצא כבר בעברית. ציטוט השבוע: Now that you've found it, it's gone Now that you feel it, you don't Radiohead - Nude

וואה!

שיר השבוע מmtv2: operator please - leave it alone air traffic - no more running away paramore - crushcrushcrush שיר השבוע לא מmtv2: maximum the hormone - what's up people?! maximum the hormone - zetsubou billy miyavi - neo visualizm asian kung-fu generation - after dark james brown - play that funky music white boy כל שירי פארמור וכל השירים של siddharta להקת השבוע: maximum the hormone paramore operator please קליפ השבוע: operator please - leave it alone paramore - crushcrushcrush maximum the hormone - zetsubou billy דיסק השבוע: הפתעת השבוע: המממ החג מעלות נדחה, ביטלו את כל בגרויות החורף ביאוס השבוע: יש הרבה תמונת השבוע: סרט השבוע: disturbia, death note, bleach-memories of nobody סדרת השבוע: יריחו, ורוניקה מארס, כוכב ההישרדות, bleach ו-death note ערוץ השבוע: הוט אנימה ואקסטרה הוט ספר השבוע: ציטוט השבוע:"את יודעת מה פתחו מאחורי הקניון בירושלים?" "מה?" "את הכוס של אמא שלך!"

למעלה