שרשור שבועי

LIly845

Well-known member
שרשור שבועי

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: להקת השבוע: קליפ השבוע: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: ערוץ השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע:

HagarStar

New member
קיל דה מסנג'ר../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif../images/Emo139.gif

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: המ.. ווייק אפ - פרגי להקת השבוע: ג'ק'ס מאנקווין קליפ השבוע: דיסק השבוע: אוורית'ינג אין טרנסיט - ג'ק'ס מאנקווין הפתעת השבוע: גשםםםםםם
ביאוס השבוע: בלאט לא נפגשתי עם עדן ואין לנו דיאלוג תמונת השבוע: סרט השבוע: הד של תמימות סדרת השבוע: הירוס, על טבעי, גוסיפ גירל ערוץ השבוע: יסטארז וE ספר השבוע: זכרונותיה של גיישה ציטוט השבוע: "קחי את הארנב שפנות שלי" [כן, ניסיתי להגיד שפן ניסיונות |:::]
אהההההה התגעגעתי אליו D:::::

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif HELLO WISCONSIN!

שיר השבוע מmtv2: The Hives - Tick Tick Boom שיר השבוע לא מmtv2: The Killers - Jenny Was A Friend Of Mine להקת השבוע: נמ.המ.נמ. פארמור.. קליפ השבוע: של דה היבס ^^ דיסק השבוע: The Killers - Sam's Town The Killers - Hot Fuss הפתעת השבוע: המורה המלחיצה להיסטוריה שברה שביתה
גשם.
ביאוס השבוע: פרק אחרון[בהחלט!] ודי מאכזב של ורוניקה מארס
תמונת השבוע: סרט השבוע: הטייס
,לך תבין נשים [גם אדם ברודי וגם בחינם! הוריי ^^] סדרת השבוע: אבודים, אבא אמריקאי, שנות ה-70 וורוניקה מארס ;-; ערוץ השבוע: 5 ספר השבוע: שתיקת הכבשים. ציטוט השבוע: "הוא ממש שופע רעיונות היום.." "שופע..?! מה הוא ציצי?" באמצע שיעור משעמם זה כןן מצחיק

Chemical Venom

New member
I’m not sober all the time...

שיר השבוע מmtv2: שדואו אוף דה דיי לינקין פארק! שיר השבוע לא מmtv2: אממ בוא נראה: Apocalyptica - I Don't Care Three Days Grace - Never Too Late Three Days Grace - Wake Up Three Days Grace - Gone Forever ועוד הרבה שירים שלהם Crossfade - Starless Crossfade - Cold Crossfade - So Far Away Crossfade - The Unknown Crossfade - Already Gone ועוד הרבה שירים שלהם =] להקת השבוע:Three Days Grace ו Crossfade קליפ השבוע: לינקין פארק - SOD שדואו אוף דה דיי דיסק השבוע: כל הדיסקים של 3DG וכל הדיסקים של Crossfade והדיסק החדש של אפוקליפטיקה הפתעת השבוע: עוד בגדים ! התחלתי ללכת לבצפר! ולא זוכר עוד משו ביאוס השבוע: גשם גשם גשם! וששקענו בבוץ עם האוטו ! פאקינג פעמיים!!!!! =/ תמונת השבוע:---- סרט השבוע: לירות כדי להרוג סדרת השבוע: וואי כל השבוע לא יצאתי אז ראיתי רק סדרות נראה כל סידרה שקימתי ראיתי השבוע ערוץ השבוע: יס סטארס ויס דוקו. ספר השבוע: -------- ציטוט השבוע:------ שיהיה שבוע טוב לכולם!

Chemical Venom

New member
גם אני אהבתי

אבל זה מאוד שונה לדעתי מ3DG זה משו כמו פאפא רוצ' או POD בשבילי..

GaIi4697

New member
נמ

שיר השבוע מmtv2: הממ. לא זוכרת את השם שיר השבוע לא מmtv2: פיונרל אוף הארטס! כלכך
להקת השבוע: HIM! קליפ השבוע: פיונרל אוף הארטס?D: דיסק השבוע: לאב מטאל?D: הפתעת השבוע: הממ
אבא הזמין את הדיוידי של דה פורמטD: ביאוס השבוע: שביתה..?
תמונת השבוע: מיק
סרט השבוע: נערה בהפרעה ווירג'ין סואסייד
סדרת השבוע: ניפ טאק. ומונלייט. ערוץ השבוע: CBS? לאדעת
ספר השבוע: המ
ציטוט השבוע: "I.. face the mirror all day. everytime i look up - there i am!!!111" ו-"what is it that you want me to do to you? surgeoncly i mean" לול. בטח יש טעויותXD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהאאאאאאאאאאאאאאא את רואה מונלייט!!!$@$

באיזה פרק את?? התחלתי ממש מזמן והיו לי בעיות עם פרק שלוש אז איזה שלושה שבועות כבר לא ראיתי ואז השלמתי את שלוש ואני באמצע ארבע רק ;;

GaIi4697

New member
יאא

נכון זה שולט?
אני מחכה ש5 ו6 ירדו.. זתומרת ראיתי רק עד הרביעי [והוא מדהים
] תשכנעי את נועה לראות! העברתי לה את הפרק הראשון כי הוא מגניב והיא לא רוצה לראות<<

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאז אני לא הרבה מאחורייך../images/Emo6.gif

אני תקועה באמצע 4 חחחחחח ראיתי השבוע או שבוע שעבר ב-שרTV וזה נתקע כי התנתק לי האינטרנט XD אני אשכנע את נועה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifיאללה ראיתי עד 9 ../images/Emo98.gif

עכשיו אני צריכה לחכות לשבוע הבא שיצא 10 חחח

GaIi4697

New member
הו את יודעת

ישמצב שיפסיקו אחרי פרק 11.. בגלל השביתת תסריטאים הזאת, נראהלי שהם הפסיקו לצלם אחרי זה
גם גוסיפגירל.. 12 מתוך 22 נראהלי

HagarStar

New member
כע../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

רוב הסדרות מפסיקים באמצע פריזןברייק בכלל אין עד ינואר ;;;;;; הם רוצים להרוג אותי כאילו באמאשלכם תשבתו אח"כ, גם ככה בלי השביתה שלכם אמורה להיות פגרה בכריסמס

DropDeadAlice

New member
You make me wanna la la ../images/Emo11.gif

in the kitchen on the floor !!!!!!! שיר השבוע מmtv2:
שיר השבוע לא מmtv2: Dead To The World - Nightwish Perfect World - Billy Talent להקת השבוע: צ'ילדרן אוף בודום, ניטויש. קליפ השבוע: משו של ניטויש. דיסק השבוע: are you dead yet? הפתעת השבוע: -_- ביאוס השבוע: -_- תמונת השבוע: אלקסיסקסי is all i want for Christmas
סרט השבוע: -_- יש היום אי.טי סדרת השבוע: -_- ערוץ השבוע: -__- ספר השבוע: -________________________- ציטוט השבוע: זין.

Djerry

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע מmtv2: The Wombats - Let's Dance To Joy Division The Pigeon Detectives – I Found Out Editors - The Racing Rats שיר השבוע לא מmtv2: יוני בלוך - מכיר אותו אפרת גוש - קרב איגרוף Amit Erez – Postcard להקת השבוע: muse the strokes bright eyes קליפ השבוע: The Pigeon Detectives – I Found Out דיסק השבוע: הפתעת השבוע: עוגת מיוז ביאוס השבוע: חורף >< תמונת השבוע: עוגתי סרט השבוע: סדרת השבוע: רומא, משמורת ערוץ השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע:

אעאנהיקעןלועם ../images/Emo122.gif

שיר השבוע מmtv2:foo fighters-long road to ruin שיר השבוע לא מmtv2:jeff buckley-grace להקת השבוע:foo fighterssss קליפ השבוע:foo fighters-long road to ruin דיסק השבוע:foo fighters-echoes,silence,patience&grace חהחה יש לי :) הפתעת השבוע:הדיסק של הפו פייטרס ביאוס השבוע:אין משהו תמונת השבוע: סרט השבוע:אייס ונטורה חחח סדרת השבוע:מתבגרים ערוץ השבוע:אקסטרה הוט ספר השבוע: ציטוט השבוע:

../images/Emo136.gif../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif

שיר השבוע מmtv2: אין שיר השבוע לא מmtv2: Patrick Wolf - Godrevy Point להקת השבוע: פטריק קליפ השבוע: x דיסק השבוע: Patrick Wolf - Lycanthropy. [השלמתי את הדיסקוגרפיה של פטייD:::] הפתעת השבוע: זכיתי בכל הדיסקוגרפיה של ג'ף באקלי!!D::: ביאוס השבוע: x תמונת השבוע:
): סרט השבוע: "טיסת לילה" בפעם המליון בערך.. סדרת השבוע: האנטומיה של גרי, עקרות בית נואשות ערוץ השבוע: יסטארז1 ספר השבוע: "חדר משלך" \ ורג'יניה וולף ציטוט השבוע: x

למעלה