שרשור שבועי

Mg14

New member
אהה

תתחדשי [היי כל הדיסקוגרפיה של פטריק זה שווה] [ואת יודעת שבגללך בזבזתי שעה מחיי [ואפילו יותר] בלבהות בתמונה הזאת..]

חח תודה ../images/Emo9.gif

ולמה לומר 'בזבזתי'? זה בכלל לא בזבוז.. [אני מקווה שבהית עם השיר ברקע, הכי שווה
]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifממש באלי.

שיר השבוע מmtv2: Gallows - Staring At The Rude Bois Hadouken! - Leap Of Faith שיר השבוע לא מmtv2: Gallows - In the Belly of a Shark להקת השבוע: Funeral For A Friend, Still Remains, Hadouken!, Gallows, City Sleeps קליפ השבוע: Still Remains - Dancing With The Enemy דיסק השבוע: City Sleeps - Not An Angel הפתעת השבוע: אני שומעת Gallows
ביאוס השבוע: ממש קר. תמונת השבוע: הסולן של Hadouken בחולצה של לוסטפרופטס
(גם לי יש ת'חולצה
~כאפה~) סרט השבוע: אני כמעט בטוחה שראיתי סרט.. לא זוכרת איזה. סדרת השבוע: האי(!!!!!!!), גוסיפ גירל, מונלייט(ראיתי השבוע?
), ורוניקה מארס(נגמר
), יריחו, פאלם ספרינג
. ערוץ השבוע: הילדים
סתם נו. לא יודעת. ספר השבוע: האמת ש.. ספר תיירות על לונדון XDD אני אמורה לתכנן את הטיול.. ציטוט השבוע: בתחילת השבוע "....אמא אנחנו טסות עוד שבועיים ו4 ימים!! אני צריכה להתחיל לארוז!!" אתמול "אמא ^^" יש עוד שבועיים" "עוד לא ארגנת לנו ת'טיול ואת צריכה להתחיל לארוז" "מה?
" ><"

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאמא.. איזה חופר יצא לי../images/Emo122.gif

ועוד בהפתעת השבוע.. אבא הזמין את המהדורה מוגבלת של פראמור

BabyShambles

New member
והווו כמה זמן לא עניתי.

שיר השבוע מmtv2: Have I Been Fool?- Jack Penate ו- Open Your Window של Reverend and the Makers שיר השבוע לא מmtv2: גאש יש המון>< : Romantic Type- The Pigeon Detectives Caught In Your Trap- The Pigeon Detectives Never Meant To Hurt You- Good Shoes Dr Suzanne Mattox- The Wombats Little Miss Pipedream- The Wombats אוקיי עכשיו אני שמה לב שזה לא יגמר... יש עוד מלא וומבאטס ומלא אחרים. להקת השבוע: יותר מדי
The Wombats Jack Penate Mumm- Ra Los Campesinos! New Young Pony Club Reverend and the Makers Hadouken! טוב די><
קליפ השבוע: מה שבהתחלה?
דיסק השבוע: Matinee של ג'ק These Things Moves In Threes- Mumm- Ra Someone To Drive Home- The Long Blondes So This Is Great Britain?- The Holloways *כל הדיסקוגרפיה של הוומבאטסD:* *כל האדוקן* שוב נסחפתי
הפתעת השבוע: שאלכס שר בThe Machine של Reverend & The Makers?
ביאוס השבוע: - תמונת השבוע:
סרט השבוע: - סדרת השבוע: בית הבנדיטים
ערוץ השבוע: E!
ספר השבוע: הסוד ציטוט השבוע: החיים של סובבים סביב ציטוטים... אני לא באמת זוכרת את כולם

COBRAsnake

New member
לול, לגמרי !E

אין שום דבר אחר לראות בטלוויזיה, אני יודעת כבר את כל החדשות והלוח שידורים של הערוץ בעל פה>:

PATD

New member
i wanna be a rockstar

שיר השבוע מmtv2:crushX3 ורוקסטאר שיר השבוע לא מmtv2:ממ הרבה... להקת השבוע:אין קליפ השבוע:קראששש דיסק השבוע:.... הפתעת השבוע:
ביאוס השבוע:אני אפעם לא זוכרת כלום! תמונת השבוע:
סרט השבוע:אושן 11 סדרת השבוע:מלון בבילון ערוץ השבוע:VOD והMTVים למינהם ספר השבוע:--- ציטוט השבוע:we are restless and tired of sleeping with giants a modern mankind with their egos of fire

COBRAsnake

New member
../images/Emo160.gif

שיר השבוע מmtv2: ווייייייקק היה טקסט דראגס אנד סטיקלייטס מה שאומר שכמעט הכל שיר השבוע לא מmtv2: kavinsky - wayfarer css - alcohol metric - soft rock star shiny toy guns - dont cry out mstrkrft - paris להקת השבוע: הקימיקל בראדרז קליפ השבוע: X דיסק השבוע: X הפתעת השבוע: לא שמתי לב שהוא בכלל נגמרO.O ביאוס השבוע: אני חולה ואין כוח לצאת מהבית עם המזג אוויר הזה. אני צריכה מסיבה): תמונת השבוע: סרט השבוע: רקוויאם לחלום וסיפור סינדרלה, לול סדרת השבוע: המשרד, גיבורים ערוץ השבוע: אין פאקינג שום דבר לראות בארץ הזאת! ציטוט השבוע: "its 'down' not 'dan'.................k"

COBRAsnake

New member
):

אני מנסה לגרום לעצמי להאמין שזה סתם חבר אחד ממורמר שלהם שהחליט לענות סתם אופי שמופי קלאקסונס שונאים אותי ואותך גם~!

COBRAsnake

New member
חח זה לא הקטע!

למרות שאם לפי מה שהוא אומר זה באמת down הוא צריך לעבוד קצת על הדיקציה שלו אבל מה זה הייבוש הזה חח מה עם "love from the UK and thanks for showing your love we really love you both and we would like to make a duet with you actually, even tho you can't really sing - just to appreciate your lovely message xoxox klaxons" או משהו כזה! חוסר נימוס איי טל יא.

IndieCindy

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח או פשוט rite ur fit we'll come to israel rite ok xoxoxo

lestatgirl

New member
ציינת שיש להם יותר מעריצים בישראל

מאשר ילדים בסקיני בהופעה של ההורורז?

^^../images/Emo71.gif

שיר השבוע מmtv2:
you talk, long road to ruin. שיר השבוע לא מmtv2:
led zeppelin - you shook me dream theater - voices opeth - when the beatles - if i fell nirvana - polly להקת השבוע:
לד זפלין ואופת'. קליפ השבוע:
make it with chu. דיסק השבוע:
led zeppelin 3 opeth - my arms, your hearse dream theater - awake הפתעת השבוע:
לאדעת ביאוס השבוע:
שביתה]; תמונת השבוע:
אין לי סרט השבוע:
שבעה ילדים נפלאים שרק 2 כשהייתי בת 12 סדרת השבוע:
ANTM, סליידרס, דרייק וג'וש, האי.. ערוץ השבוע:
AXN! ספר השבוע:
דוק הפרוזק.
ציטוט השבוע:
"תארי לעצמך, לדעת שהשמש קיימת רק כי את מכירה את הכאב הנוראי של החום ולא את השמחה של האור". זה לא מדויק, אין לי את הספר פה..

Mg14

New member
גו

שיר השבוע מmtv2: ג'וי דיווישן של הוומבאטס שיר השבוע לא מmtv2: don't cry - GNR להקת השבוע:MCR קליפ השבוע:smokers outside the hospital door [קיל מי!] דיסק השבוע: אבסולושן של מיוז הפתעת השבוע:כלום ביאוס השבוע:היה.. תמונת השבוע:תגובה מהירה סרט השבוע:לא סדרת השבוע: גיבורים:) ערוץ השבוע:MTV2 ספר השבוע:הא ציטוט השבוע:---

בואהאהאהאהאה!!!

שיר השבוע מmtv2: ליב איט אלון של אופרייטר פליז וקראשקראשקראש שיר השבוע לא מmtv2: hi tack - let's dance עוד הרבה להקת השבוע: פראמור, סידהרתא, מקסימום דה הורמון קליפ השבוע:hi tack - let's dance דיסק השבוע: ריוט!!! הפתעת השבוע: המממ לא היה דבר כזה ביאוס השבוע: צו ראשון! תמונת השבוע: כפרע על נל! סרט השבוע: death note סדרת השבוע: הרבה אנימות שבטח אפחד לא מכיר ערוץ השבוע: הוט אנימה ספר השבוע: ציטוט השבוע:

MayLuvsDoug

New member
evil rave kids!

שיר השבוע מmtv2: ממממ Air Traffic - No More Running Away שיר השבוע לא מmtv2: דאפט פאנק- harder better faster stronger להקת השבוע: הרבה קליפ השבוע: לאדעת דיסק השבוע: לאדעת הפתעת השבוע: טיול עם ח'ניקים בספונטניות ביאוס השבוע: אממ לאדעת תמונת השבוע: סרט השבוע: טוב אין לי כוח חחחחחחחחחחחחח סדרת השבוע: ערוץ השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: חחחח Yana ha banana* אומר/ת: בקריסמס בואו אלי יהיה לי עץ גדולללללל Yana ha banana* אומר/ת: וצעטוף תצמנו באורות כאלה חחחחחחחחחחחחחחח Super-MAY! אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחח יאי כמו בסקינס בפרק של הרייב קידס המרושעים Super-MAY! אומר/ת: את גויה?! Yana ha banana* אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רייב קידס מרושעיםXDDD Yana ha banana* אומר/ת: לא חחחחחחחחחח Yana ha banana* אומר/ת: אבל יש לי עץ גדול ומלא קישוטים מתרוצה אני רוסיה (סמיילי קורץ) חוצמזה הייתי בטוחה שהיום קריסמס אופס.

למעלה