SWINDLEEEEEEE
שיר השבוע מmtv2: Elbow - Grounds for Divorce (סוף סוף חומר חדש! YAY! כושילאחותם, כמה זמן לא שמעתי מהם. שיר מדהים אגב). We Are Scientists - After Hours Fightstar - Floods (יש לו קליפ אדיר אגב) Joe Lean & The Jing Jang Jong - Lonley Buoy Supergrass - Diamond Hoo Ha Man Patrick Watson - The Great Escape
(משתלם לראות לפעמים 120 דק' אם אתם לא מצליחים להירדם) Sol Seppy - Slo Fuzz (שוב, מאותה סיבה ^) The Young Knives - Up All Night (סינגל שני מגניב ברציפות, זה הישג אצלהם) Lykke Li - Little Bit (השיר הכי מקסים ורגוע ששמעתי השבוע). Blood Red Shoes - You Bring Me Down (אהההההה פיינלי~! האלבום יצא!!@#%! טוב נו, יותר דלף לרשת, הוא יוצא רק באפריל. הוא מעולה!!!) New Young Pony Club - The Bomb (אם מדברים על אלבומים ענקיים) טוב נו, אני חייב להודות שגם When I'm Gone של סימפל פלאן היה קאטצ'י מדי בשבילי.
שיר השבוע לא מmtv2: Soundgarden - Pretty Noose The Stone Roses - I Wanna Be Adored (לא יודע למה, אבל כבר שבוע שעושה לי טוב לשמוע איאן בראון משום מה) Super Furry Animals - Hermann Loves Pauline New Young Pony Club - Tight Fit (שוב, אלבום ענק) Red Blood Shoes - It's Getting Boring By the Sea (וגם זה) וגם Lostprophets - Rooftops, כי שמעתי אותו השבוע כל כך הרבה בתוכניות של WWE ששכחתי בכלל כמה האלבום היה טוב.
להקת השבוע: שמעתי הכי הרבה מיוז, אבל זו לא חכמה, יש להם הכי הרבה שירים בפלייליסט הנוכחי שלי והוא תמיד על שאפל. לשם הפרוטוקול נגיד שגם רדיוהד שחרשתי השבוע, Red Blood Shoes ו-NYPC.
קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=A0bxmoO8DcE ג'ימי נורוויל יסביר לכם איך להשיג קפה בחינם, לכל החיים! למה להיות פרייאר שאפשר לעשות SWINDLE?! Human Giant שליטה.
דיסק השבוע: New Young Pony Club - Fantastic Playroom Red Blood Shoes - Box of Secrets Radiohead - In Rainbows (כי אי אפשר להתעלם ממנו, הוא פשוט.. שם) וגם! Foo Fighters - Foo Fighters, כי השבוע כל כך התחשק לי לשמוע משהו קלאסי ודחפתי אותו ל-DVD וכבר שכחתי כמה שהוא פריקין מעולה.
הפתעת השבוע: OMGGGG ג'ון סינה חזר ברויאל ראמבל~! (זה בטח לא אומר לכם כלום, אבל זו הייתה הפתעה אחושרמוטה בשבילי
) וווווו..יש סוף סוף תאריך יציאה לפריקין DVD החדש של מיוז~!! וזה 10 ימים לפני היומולדת שלי! מוי כיף!
ביאוס השבוע: לא התחלתי לעבוד בצליל השבוע כמתוכנן, כי קיבלתי מהאחראית טלפון שהם העסיקו בחור שעבד בוירג'ין רקורדס בלונדון והם קצת הפליצו לי על הפנים. לא נעים.
תמונת השבוע: HAARPPPPPPPPP
סרט השבוע: היה תכנון כזה לראות את קלוברפילד, אבל הוא לא הכי יצא לפועל.
סדרת השבוע: HUMAN GIANT. לגמרי. Nuff said.
ערוץ השבוע: במפתיע, MTV2.
ספר השבוע: העיתון של שבת?
ציטוט השבוע: SWINDLEEEEEEE~! ולא קשור לכלום, אבל יש ממש בשניות אלה את המצעד הכי הזוי שראיתי בערוץ בחיי. ג'ינג'ר בלוק בוחר את הטופ 5 קליפים WITH BOOBS IN!
ענק.