שרשור שבועי

M a a y a n K

New member
שרשור שבועי

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: להקת השבוע: קליפ השבוע: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: ערוץ השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע:

Lyla Bellamy

New member
עונה=]

שיר השבוע מmtv2: אפטרלייף -A7X
we are scientits - after hours שיר השבוע לא מmtv2: פלסיבו - every yo every me להקת השבוע:אוונג'ד ! קליפ השבוע: אפטרלייף כמובן דיסק השבוע:אנטר שאקירי -Take To The Skies הפתעת השבוע: שלג ! ביאוס השבוע:בית ספר... תמונת השבוע:
סרט השבוע: עיר החטאים שוב סדרת השבוע:דקסטר ערוץ השבוע:M2 ספר השבוע: למי יש זמן לקרוא ? ציטוט השבוע: שונאת מחשבת

Rock Bottom

New member
SWINDLEEEEEEE

שיר השבוע מmtv2: Elbow - Grounds for Divorce (סוף סוף חומר חדש! YAY! כושילאחותם, כמה זמן לא שמעתי מהם. שיר מדהים אגב). We Are Scientists - After Hours Fightstar - Floods (יש לו קליפ אדיר אגב) Joe Lean & The Jing Jang Jong - Lonley Buoy Supergrass - Diamond Hoo Ha Man Patrick Watson - The Great Escape
(משתלם לראות לפעמים 120 דק' אם אתם לא מצליחים להירדם) Sol Seppy - Slo Fuzz (שוב, מאותה סיבה ^) The Young Knives - Up All Night (סינגל שני מגניב ברציפות, זה הישג אצלהם) Lykke Li - Little Bit (השיר הכי מקסים ורגוע ששמעתי השבוע). Blood Red Shoes - You Bring Me Down (אהההההה פיינלי~! האלבום יצא!!@#%! טוב נו, יותר דלף לרשת, הוא יוצא רק באפריל. הוא מעולה!!!) New Young Pony Club - The Bomb (אם מדברים על אלבומים ענקיים) טוב נו, אני חייב להודות שגם When I'm Gone של סימפל פלאן היה קאטצ'י מדי בשבילי.
שיר השבוע לא מmtv2: Soundgarden - Pretty Noose The Stone Roses - I Wanna Be Adored (לא יודע למה, אבל כבר שבוע שעושה לי טוב לשמוע איאן בראון משום מה) Super Furry Animals - Hermann Loves Pauline New Young Pony Club - Tight Fit (שוב, אלבום ענק) Red Blood Shoes - It's Getting Boring By the Sea (וגם זה) וגם Lostprophets - Rooftops, כי שמעתי אותו השבוע כל כך הרבה בתוכניות של WWE ששכחתי בכלל כמה האלבום היה טוב. להקת השבוע: שמעתי הכי הרבה מיוז, אבל זו לא חכמה, יש להם הכי הרבה שירים בפלייליסט הנוכחי שלי והוא תמיד על שאפל. לשם הפרוטוקול נגיד שגם רדיוהד שחרשתי השבוע, Red Blood Shoes ו-NYPC. קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=A0bxmoO8DcE ג'ימי נורוויל יסביר לכם איך להשיג קפה בחינם, לכל החיים! למה להיות פרייאר שאפשר לעשות SWINDLE?! Human Giant שליטה. דיסק השבוע: New Young Pony Club - Fantastic Playroom Red Blood Shoes - Box of Secrets Radiohead - In Rainbows (כי אי אפשר להתעלם ממנו, הוא פשוט.. שם) וגם! Foo Fighters - Foo Fighters, כי השבוע כל כך התחשק לי לשמוע משהו קלאסי ודחפתי אותו ל-DVD וכבר שכחתי כמה שהוא פריקין מעולה. הפתעת השבוע: OMGGGG ג'ון סינה חזר ברויאל ראמבל~! (זה בטח לא אומר לכם כלום, אבל זו הייתה הפתעה אחושרמוטה בשבילי
) וווווו..יש סוף סוף תאריך יציאה לפריקין DVD החדש של מיוז~!! וזה 10 ימים לפני היומולדת שלי! מוי כיף! ביאוס השבוע: לא התחלתי לעבוד בצליל השבוע כמתוכנן, כי קיבלתי מהאחראית טלפון שהם העסיקו בחור שעבד בוירג'ין רקורדס בלונדון והם קצת הפליצו לי על הפנים. לא נעים. תמונת השבוע: HAARPPPPPPPPP
סרט השבוע: היה תכנון כזה לראות את קלוברפילד, אבל הוא לא הכי יצא לפועל.
סדרת השבוע: HUMAN GIANT. לגמרי. Nuff said. ערוץ השבוע: במפתיע, MTV2. ספר השבוע: העיתון של שבת? ציטוט השבוע: SWINDLEEEEEEE~! ולא קשור לכלום, אבל יש ממש בשניות אלה את המצעד הכי הזוי שראיתי בערוץ בחיי. ג'ינג'ר בלוק בוחר את הטופ 5 קליפים WITH BOOBS IN!
ענק.

Rock Bottom

New member
חח כי אני בטוח שכולם פה יורידו ראמבל ../images/Emo3.gif

אגב, שמת לב ש-Fake it של סית'ר סופח "במפתיע" ל-NWO? זה היה כזה צפוי חח, האמת שחשבתי שזה יקרה כבר בראמבל, כי זה שיר ישן יחסית. זה כאילו אוטומטית כל סינגל חדש שיוצא או לסית'ר או לסלייבה מופיע כשיר נושא באיזה PPV. לא מחדשים שם, I tell ya..

elknetld2kil

New member
הפסקתי לראות את זה כבר לפני 5 שנים

שהתגייסתי, מאז אני רק עוקב באינטרטנט ורואה אינדיז.

litaf1

New member
עלאק!! אתה מעריץ היאבקות!! OMG!!

פיינלייייי!!! כמה שאני מחפשת כאלה.. זה דבר נדיר בימינו!! חחחחחחח גמני מכורה
(ולא.. אני ממש לא אבוגבר חחחח) שלח לי מסר

Rock Bottom

New member
חח למה את לא מצטרפת לפורום WWE?

יש שם הרבה בנות דווקא אם אני זוכר נכון.. גם הרמת דיונים שם ממש גבוהה, החבר'ה יודעים את העסק (אנחנו אנשים שצופים מ-1994, ויש גם חבר'ה צעירים יותר שגם נכנסו לעניינים מזמן). יקבלו אותך מגניב שם, אני אדאג לזה.

Rose131

New member
נמ

שיר השבוע מmtv2:משהו של 30סטמ שיר השבוע לא מmtv2:דה פאנטאזי- 30סטמ להקת השבוע:30סטמ..? קליפ השבוע:ABL- 30סטמ
דיסק השבוע:נו@$! יש צורך לשאול? הפתעת השבוע:שלגגגגגגגגגגגג ביאוס השבוע:הוא היה כזה.. קצת
תמונת השבוע:ההיא מההתפקדות החודשית סרט השבוע:"האדם השלישי"
סדרת השבוע:אנג'ל! ערוץ השבוע:וואי כמעט ולא ראיתי טלוויזיה
ספר השבוע:1984! אה רגע, "יובל של מלחמות ותקוות" S: ציטוט השבוע: "שלג זה יחסי"

Starred thingie

New member
השרשור השבועי של עומר ../images/Emo187.gif

שיר השבוע מmtv2: טדי פיקר שיר השבוע לא מmtv2: לא טדי פיקר... ><" אה.. tears dry on their own של אמי ויינהאוס להקת השבוע: פוסעביאן
קליפ השבוע: FLUX |רובוטים נלחמים... נו.. אין כזה?| דיסק השבוע: הופעה חיה של הפו פייטרס (brain demage) הפתעת השבוע: אני עדיין חי (וב-5 יח"ל מתמטיקה) ביאוס השבוע: אני עדיין חי (וב-5 יח"ל מתמטיקה) תמונת השבוע:הביטו ידידיי --> סרט השבוע: סוויני טודדד סדרת השבוע: שנות השבעים (עונה 7 הגיעה ל-ו.א.ד) ערוץ השבוע:חח hot VOD ספר השבוע: זה קומיקס.. the umbrella academy וול 5 ו-6 שלי הגיעו ציטוט השבוע: "החיים הם רכבת שמתקרבת אליך.. זה בסוף יכה בך. אתה יכול לרוץ אליה, או שאתה יכול לשבת עם כוס בירה ולחכות שהיא תבוא" (בתרגום חופשי)

Djerry

New member
וופ

שיר השבוע מmtv2: Foals - Balloons Adele - Chasing Pavements היא מופיעה בכלל בערוץ הזה? Friendly Fires - Paris Scouting for Girls - Elvis Ain't Dead זה גם מופיע? שיר השבוע לא מmtv2: Elliott Smith - Say Yes Elliott Smith - Angeles Elliott Smith - pictures of me Air Traffic - Come On Bright Eyes - Sunrise, Sunset Bright Eyes - The Calendar Hung Itself Blue October - Razorblade להקת השבוע: Elliott Smith למרות שהוא לא נחשב ללהקה Muse Bright Eyes קליפ השבוע: Adele - Chasing Pavements דיסק השבוע: Elliott Smith - Either Or Muse - Origin of Symmetry Muse - Black Holes and Revelations Bright Eyes - Fevers And Mirrors Bright Eyes - Lifted הפתעת השבוע:היה מיוז בהוט מיוזיק! ושיורד שלג ביאוס השבוע: שלא יורד שלג כאן סרט השבוע: באגס באני ערוץ השבוע: hot music ספר השבוע: 1984, נראה לי שאני אתקע איתו עוד הרבה זמן עם כל המבחנים האלה. השקעתי :)

Rose131

New member
שיו גמני בדיוק התחלתי את 1984!

אני בדף הראשון כבר 3 ימים, כל פעם שאני מתחילה לקרוא משהו צץ

Djerry

New member
כן, גם לי זה היה ככה!

התחלתי לקרוא אותו לפחות 3 פעמים. הפעם אני כבר בפרק 5 D=

litaf1

New member
לול, לא קנית את הספר הזה בשבוע הספר?

לפני חצי שנה! חחחחח