שרשור שבועי

"כואב לי לראות את זה"

שיר השבוע מmtv2: Toothpaste Kisses של המאכביז שיר השבוע לא מmtv2: submersed - hollow nine days - story of a girl להקת השבוע: skillet קליפ השבוע: submersed - hollow דיסק השבוע: הפתעת השבוע: הלך סביר פלוס בבגרות ביאוס השבוע: 3 פעמים בחודש להיות בבית חולים זה לא כיף תמונת השבוע: ZETUBOU-SHITA!!!!!! סרט השבוע: שכרון המוות סדרת השבוע: גיבורים ועוד כמה אנימות שאפחד לא מכיר ערוץ השבוע: המממ נגיד MTV2 ספר השבוע: האלכימאי ציטוט השבוע: "אמריקאים מפגרים, משפילים את עצמם בשביל 5 שניות בטלויזיה"...."ו..... זה חדש לך?"

elknetld2kil

New member
You can make me SCREAM!!!

ממש סגדתי לדיסק הראשון שלהם. החדש טיפה אכזב אותי בהתחלה אבל אני לומד לאהוב אותו לאט לאט. Sarah & Johnny שיר 100-ם, מילים ממש חזקות, גורם לחשוב על אנשים כאלה. למי שלא מבין, דיברתי על Submersed.

M a a y a n K

New member
../images/Emo221.gif

שיר השבוע מmtv2: טדי פיקר שיר השבוע לא מmtv2: NIN- The Hand That Feeds להקת השבוע: קין קליפ השבוע: - דיסק השבוע: קין-הכל הפתעת השבוע: שאני בבית כרגע...
או! ושיש ספיישל ארקטיק מאנקיז בM2 ביאוס השבוע: המממ...הכל? תמונת השבוע: הקבצים גדולים מדי, אבל יש לי תמונות ממש יפות מהשלג...
סרט השבוע: GET OVER IT, אני לא זוכרת איך קוראים לו בעברית אה וגם המספרים של אדוארד סדרת השבוע: האנטומיה של גריי ערוץ השבוע: יסטארס 123 ספר השבוע: - ציטוט השבוע: - ממש מוזר לענות לעצמי...

elknetld2kil

New member
טוב, נו

שיר השבוע מmtv2: הלוואי שידעתי מה משדרים שם, לא ראיתי את הערוץ הזה כבר למעלה מחודש שיר השבוע לא מmtv2: התחלתי לשמוע קצת דפטונז בימים האחרונים: Be Quiet and Drive (Far Away) - רק לי זה נשמע שוביניסטי לאללה? Bored Tool - Sober Guidance - Friend SOTY - Wake Up שיר ענק, יכול להצליח בגדול להקת השבוע: Deftones The Rising Living Syndication 12 Stones קליפ השבוע: Ludo - Love Me Dead - הרבה זמן לא ראיתי קליפ כזה חביב דיסק השבוע: Living Syndication - Aneurythm - ולא, זאת ממש לא להקת מטאל נורדית (השם שלהם קצת מטעה) Course Of Nature - Damaged The Rising - Live Acoustic EP הפתעת השבוע: כל דקה בערך בפרק החדש של אבודים ביאוס השבוע: 39 במבחן סוף סמסטר בתכנות בJAVA
תמונת השבוע: נו, למה לא? זה מאתמול שנסעתי לבקר את המשפחה בקיבוץ לעל האש סרט השבוע: וואו, ראיתי המון סרטים השבוע (השלמת פערים בחופש) אבל הסרט הכי טוב היה דווקא סרט שראיתי בפעם השניה - Art School Confidential. סרט פשוט ענק, ואני מכיר כמה חבר'ה שלומדים אמנות והם ממש שונאים את הסרט הזה
סדרת השבוע: אבודים

../images/Emo113.gif

שיר השבוע מmtv2:avenged sevenfold-afterlife שיר השבוע לא מmtv2:the cure-boys don't cry להקת השבוע:a7x קליפ השבוע:avenged sevenfold-afterlife דיסק השבוע:avenged sevenfold הפתעת השבוע:שאין לי הרבה מבחנים :-O ביאוס השבוע:שעות אפס :-\ תמונת השבוע:זה סרט מאגניב ביותר סרט השבוע:קלוברפילד סדרת השבוע:פלקון ביץ'----שנות ה-70 --אבודים!!(לקראת מחר!!!) ערוץ השבוע:VOD חחחחח ספר השבוע: ציטוט השבוע:"זה כ"כ ישן שהתאריך נמחק " חחחחחח

Lyla Bellamy

New member
סרט טוב ?...

שמעתי אנשים שאמרו שהוא ממש רע ... וגם קראתי בעיתון שהוא גורם לך להקיא בגלל הצילום ... שווה לראות ?

Bleed for Me

New member
חחח כן

הוא ממש פרוייקט המכשפה מבלייר פוגש את פארק היורה,ממש רואים שזה מהיוצרים של אבודים..אבל בתכלס זה סרט טוב

כן .. יש אנשים שזה עשה להם סחרחורת

בגלל שהצילום הוא בעצם בצורה של מצלמה ביתית ממש בסגנון פרויקט המכשפה מבלייר חח.. אבל אני אהבתי

litaf1

New member
יש ציטוטים! ../images/Emo6.gif

שיר השבוע מmtv2: אפטר לייף של אוונדג' החדש של בולט... טדי פיקר השיר של ווי אר סניינטס.. לונג רוד טו רואין של פו פייטרס.. שיר השבוע לא מmtv2: יש שיר שכבר לא מופיע בMTV2?? להקת השבוע: פו פייטרס MCR אוונדג' קריד קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=68qqyM-_K4w Long Road To Ruin של פו פייטרס
דיסק השבוע: Echoes, Silence, Patience And Grace פו פייטרס I Brought You My Bullets You Brought Me Your Love של מיי כאמ. הפתעת השבוע: 3> ואני אשאיר את זה ככה
ביאוס השבוע: 2 זימונים, 4 מבחנים בשבוע. + פספסתי הופעה של חברה בשביל אחד הדייטים הגרועים ביותר בהיסטוריה!!! תמונת השבוע: >> מחוץ למרפאה של המנתח שלי
סרט השבוע: אול מיי סאנס חחחחחחח סתם לא.. הדיסק שהמורה הביאה לי לא עבד
כן .. הרסתי אותו.. סדרת השבוע: -לא ממש ראיתי טלוויזיה- ערוץ השבוע: ממ סטאר וורלד ספר השבוע: משחק השעות מלך החומוס ומלכת האמבטייה (התחלתי סוףסוף!!) ציטוט השבוע: -תלמיד בשיעור פיזיקה: "הפוטנציאל שלי ירד במיקוד" -המורה לפיזיקה: "ענבר, האם הוא צודק ולמה לא?" -אני פוגעת בידיד שלי בטעות.. הוא: "אני אדקור אותך!" -תלמיד: "לאיפה נעלם הe?" המורה: "מה זה לאיפה נעלם?? לקנות פלאפל!"

למעלה