שרשור שבועי!

dark max

New member
הוו פרק סגיד! *___*../images/Emo58.gif

ביאוקיה הבישי שלי נלחם נגד רנג'י [הבישי לא פחות], ושניהם השתמשו בבאנקיי. בכלל, היו 4 באנקיי'ס + צורה שניה של זאנפאקטסו. רנג'י, כמובן, הפסיד [לביאקויה יש ה-ר-ב-ה יותר ניסיון] אבל הוא לא הרג אותו! אחר כך האנאטארו בא עם עוד מישו והם התחילו לרפות את רנג'י. את רוקיה מוציאים להורג, והיא כבר הגיעה למקום והכל. בדרך היא דיברה עם גין, וכמובן שלא הבנתי דבר ממה שנאמר כי אני לא מבינה יפנית, אבל לפי הבעת הפנים שלה זו לא היתה שיחה ידידותית. רוקיה גם יודעת שמשהו רע קרה רנג'י [היא הרגישה ש'כוח הנשמה' שלו, או איך שלא תקראו לזה, נחלש/נעלם, לא דעת מה היא חושבת. איצ'יגו עדיין נלחם באוסה, והקרבות שם מגניבים! איש-נוצה, החבר של הקירח מפסיד בנתיים בקרב, לא יודעים מה קורה עם האיש הקירח בנתיים. זאקארי נלחם בשני הקפטנים ושניהם הפעילו עליו באנקיי. הראשון שהוא נלחם איתו היה זה עם הראסטות והוא כמעט הרג אותו, אבל השני הפריע לקרב והמגן פנים שלו נשבר. מסתבר שהוא בונה/גירית! הוא זימן באנקיי וכאן זה נפסק. לא נראה לי שקרה עוד משהו חשוב בפרק... לעזאזל, עכשיו צריך לחכות שבועיים!

אני לא קוראת את ההודעה הזו. לאא;;

לא לפני שאני רואה את הפרק בעצמי לא. לאאאאאא T_T

אה, כבר הגעתי לחלק במנגה ../images/Emo58.gif

..שהקרב בין ביאקויה לרנג'י מסתיים. רק למה ביאקויה לא הרג את רנג'י? כאילו, לא שאני רוצה שהוא ימות, אבל איזה אינטרס יש לביאקויה שרנג'י יישאר בחיים? [צאו מחשבות פאנגירליות, צאו!!! ><;]

Hinamori

New member
אני לא יודעת [לא ראיתי את הפרק]

אבל מה שבטוח -- הוא לא אוהב אותו. ביאקויה סטרייט. מוכח במנגה.

Hinamori

New member
וזה אומר שהוא לא ?../images/Emo58.gif

תעשי לי טובה. הוא סטרייט, אני אומרת לך שזה הוכח במנגה.

לא אל תעודדי את זה!!!11../images/Emo7.gif

אפילו ש.. למה הוא השאיר את רנג'י בחיים? ברצינות X= אחרי שהוא מוגג את החרב שלו ורנג'י היה כזה חצי מת, במקום להרוג את רנג'י ולסיים עניין הוא פשוט הלך משם.

ועכשיו באמת. X=

זה פשוט בגלל שרנג'י הוא דמות חיונית לעלילה מכדי למות. פשוט!!!1 ]:

אבל החתיכות של החרב עופפו כזה ברקע

ונראו כמו עלי סאקורה וזה היה כזה רומנטי:O אני מתחילה לפתח פיצול אישיות. X.X;;

בהוצאה מההקשר המקורי,

זו ההוכחה הניצחת @___@
[וכאן אני אפסיק להגיב לעצמי.
]

למעלה