שרשור שדות תעופה

אמיר72

New member
כמה חבל שכבר ז"ל

זו תמונה לפני שראש עיריית שיקגו המהולל חרש את המסלולים

eagle701

New member
שמע כמה שזה חבל מה שהוא עשה

הסיבה שלו היתה די נכונה

אמיר72

New member
שטויות במיץ עגבניות

הנימוק של הטרור מגוחך - מה כבר יכול להמריא מהשדה הזה ? מקסימום לירג'ט מסכן וגם זה בקושי. זה לא בואינג 757 טעון בעשרות טונות דלק ... ההפרעה לשדות אחרים - לא ממש קיימת, הפיינלים של אוה'ר ומידווי די רחוקים (אני נחתתי באוה'ר כאשר עברנו מעל מיגס, די גבוה). אם היתה בעייה אמיתית רשויות הבטחון האמריקאיות היו עולות על זה מזמן ולא היו משאירות דבר כזה לשיקולו של ראש עירייה. עובדתית, ה-FAA לא היה תובע אותו (ולמיטב זכרוני זוכה) אם מעשהו היה מוצדק.

eagle701

New member
לתקוע ססנה בבנין זה לא מסוכן?

רוב הסיכויים שהוא לא יתמוטט בכלל והנזק יהיה קל אבל סיכוי שיהיה הרוגים אכן קיים הפרעה לשדות אחרים? זה סתם בולשיט באמת

אמיר72

New member
איזון בין שיקולים

זה משפט המפתח. לא פחות מסוכן לתת למשאיות לעבור ליד בניינים גבוהים, אולי הן מלאות בחומרי נפץ (ולהזכירך, כך פוצץ אחד בשם טימותי מקווי בניין פדרלי והביא לעשרות הרוגים לפני כמה שנים) - אז נאסור על משאיות לנוע בכבישים. הלך ראש עיריית שיקגו הגאון, סגר שד"ת קטן בשל איזה חשש מטופש שאין לו גיבוי אמיתי, כאשר הנזק מסגירתו גדול מאשר הנזק הפוטנציאלי. הרי באותה מידה של הגיון אפשר לסגור חצי משדות התעופה בארה"ב, אז מה ?

Matan103

New member
אחד שצילמתי מעל אורלנדו

אין לי מושג איזה שדה זה, ראיתי אותו בטיסה בדרך לאורלנדו, זה כבר שהייתי מעל העיר.. אני לא חושב שזה MCO כי MCO מבפנים נראה יותר גדול... בכל מקרה :)

Yoram A

New member
St Bartas

בקריביים. הייתי שם ובעוד כמה איים נחמדים. שדה התעופה מיועד לטייסים "מומחים" בלבד, כי הגישה אליו וממנו מוקפת הרים שמצריכה ניסיון רב, חוויה לנחות שם. יש עוד כמה שדות מיוחדים בהמשך.

ארזS

New member
כל הפרטים רשומים

מתחת לתמונה בצד ימין. אחד האתרים המצולמים ביותר. בינתיים אני יכול רק לחלום להגיע לשם...

jasmine38

New member
Conch Republic../images/Emo160.gif../images/Emo19.gif

Conch Republic

למעלה