שרשור שופטים

OhBaby

New member
בקשר לג'ניס דיקנסון../images/Emo141.gif

ראיתי באיזו תוכנית רכילות, שג'ניס הייתה מכורה לסמים הרבה זמן ( אולי גם עדיין, זה יסביר את ההתנהגות שלה בתוכנית!), והייתה בבמוסד שמטפל הסמים וכאלה, ונדמה לי שהיא הייתה בולמית/אנורקסית!

purple rain2

New member
תוכנית רכילות קוקי

סתם, אבל זה די ידוע, לא נראה לי שהיא התאמצה להסתיר את זה במיוחד

niranat

New member
נשמע כמו ג'אניס ../images/Emo8.gif

בכלל, כל הסיפור חיים שלה זה סיפור מאוד מוזר וקשה. אגב, היא הוציאה לא מזמן ביוגרפיה שנקראת "Everything About Me Is Fake... And I'm Perfect" [אם מישהו לא הבין - "הכל בי מזויף... ואני מושלמת"] זאת
העטיפה שלו. לא ממש רואים בתמונה הזאת מה כתוב שם, אבל בצד רשום- 'כל ג'אניס מכילה: בוטוקס השתלות של 36C הרמת גבות' ורשום שם עוד כמה דברים שלא הבנתי. על הספר: "ב'הכל בי מזויף... ואני מושלמת', ההמשך המצחיק לספר הנמכר ביותר הלאומי 'אין מציל, אין אחריות', ג'אניס דיקינסון מתגרה בסטנדרטי היופי הבלתי-מושגים של החברה שלנו, וחושפת את הסודות מאחורי המאבק האינסופי שלה להגיע לשלמות- החל מימי מילוי החזייה כמתבגרת שטוחת-חזה דרך הקריירה שלה כדוגמנית העל הראשונה של העולם ועד לחזרה הסופית שלה כסופרת המוכרת ביותר וכוכבת הטלוויזיה בסדרת הריאליטי 'דוגמנית העל הבאה של אמריקה'".

Pink Angel1

New member
שמעתם ש

פיטרו אותה מהתוכנית? היא פלירטטה\ שכבה לא כל כך הבנתי עם מישהו מהצוות וזה בניגוד לחוקים אז היא פוטרה.

purple rain2

New member
מאיפה שמעת את זה?../images/Emo12.gif

לא יודעת, נשמע לי קצת תמוה
יש סיכוי סביר שאלו סתם שמועות, הוליווד יו נואו

Pink Angel1

New member
חברה שלי סיפרה לי

היא ראתה בחדשות !E מצד אחד נשמע תמוה מצד שני נשמע כל כך מתאים לג'ניס

niranat

New member
אני לא יודעת אם הסיבות נכונות, אבל

אני יודעת שהיא באמת לא שופטת בעונה הרביעית.

למעלה