שרשור שחרור קיטור

../images/Emo88.gifרבותיי, סקר../images/Emo70.gif

כולנו אוהבים להתלונן כל הזמן שאנחנו לא מרוצים מבחירת התוכן המקודם בעמוד הראשי. אך המערכת מסרבת לקבל את זה... הגיע הזמן להראות למערכת את הפגמים בבחירת התוכן המקודם. לשם כך, סקר קטן. בצד ימין של כל אחד מ[3] הסעיפים, יש רשומה שכן קודמה לעמוד הראשי של הבלוגים / האתר ובצד שמאל רשומה שלא קודמה (אך הומלצה בשירשור ההמלצות היומי). ככל שיהיו יותר עונים נוכל לקבל תמונת מצב אמיתית יותר. הקדישו מספר דקות לקריאת הרשומות, גם אם לא במלואן אז בריפרוף. 1. מה מעניין אתכם יותר: שכדור הארץ מתחמם למרות שאלוהים אמר שהוא לא יתחמם או דיון בסוגיית הטלת עונש מוות לרוצחים ? 2. מה מעניין אתכם יותר: שבגדים צבעוניים זה מנת חלקן של העשירות והעניות אך לא מנת חלקן של נשות המעמד הבינוני או שהומצאה טכנולוגיה המאפשרת טיפוס על קירות נוסח ספיידרמן? (http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1646748) 3. מה מעניין אתכם יותר: שמישהי נמצאת בבית במהלך היום ובכל זאת עובדת במשרה מלאה (http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1643959) או מכתב שלא נשלח לאמא שאיננה (http://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?foldername=rokedetbahosheh1) את האח הגדול אני לא מזכירה בכלל, זה מאבק חסר סיכוי. מקדמי התוכן, תוצאות ההצבעה לשיפוטכם.

תשובות:

1. סעיף 1 - שתי הרשומות קודמו. 2. הקישורים בסעיפים 2 ו-3 מובילים לעמוד הבלוגיה לכן אין אפשרות לענות לשאלה שלך.

השאלה הייתה

לא מה קודם אלא מה יותר מעניין אותך באופן אישי. באשר אליי, היות ואני בעבודה עכשיו והבלוגיה חסומה בפניי, אוכל לענות רק בערב כשאהיה בבית. (וגם זה כבר לא בטוח בעצם...)

דנטל

New member
לא טרחתי להכנס לקישורים

עניתי על פי תיאורם, שזו הרי הדרך שמלכתחילה בוחרים למה להכנס בתכנים מקודמים, דבר שאומר שמלכתחילה זה לא שממש בא לי לקרוא את הדברים האלה (לא משהו אישי, נדיר שאני קוראת בלוגים בחודשים האחרונים), אבל אם אני צריכה להעדיף קישור על פני קישור אחר בחירתי בהמשך.

../images/Emo41.gifעידכונים, תיקונים ויאללה מצביעים../images/Emo26.gif

שוב, עליכם לבחור בכל אחד מ-3 הסעיפים איזו משתי הרשומות מעניינת אתכם יותר. הקישורים עודכנו: (אומנם הבוקר הרשומה השנייה של סעיף [1] קודמה גם היא, אך בכל-זאת ההצבעה רלוונטית כיוון שהרשומה השנייה זכתה לפחות חשיפה מאשר הרשומה הראשונה, הן מהבחינה הזו שהרשומה הראשונה קודמה גם אתמול בערב, והן מהבחינה הזו שהרשומה הראשונה זכתה למשבצת הגדולה, ואילו הרשומה השנייה הומלצה רק במשבצת הקטנה).
1. מה מעניין אתכם יותר: שכדור הארץ מתחמם למרות שאלוהים אמר שהוא לא יתחמם או דיון בסוגיית הטלת עונש מוות?
2. מה מעניין אתכם יותר: שבגדים צבעוניים זה מנת חלקן של העשירות והעניות אך לא מנת חלקן של נשות המעמד הבינוני או שהומצאה טכנולוגיה המאפשרת טיפוס על קירות נוסח ספיידרמן (קישור בתחתית ההודעה) ?
3. מה מעניין אתכם יותר: שמישהי נמצאת בבית במהלך היום ובכל זאת עובדת במשרה מלאה (קישור בתחתית ההודעה) או מכתב שלא נשלח לאמא שאיננה (קישור בתחתית ההודעה) ?

seymore butts

New member
התשובות שלי

1. ביקרתי בשתי הרשומות עוד לפני שפירסמת את הפוסט וכפי שניתן לראות הגבתי בשתיהן והן עניינו אותי באותה מידה. 2. הפוסט על טיפוס על קירות מעניין אותי יותר (הראשון בכלל לא). 3. אני בוחר בפוסט השני. למען הגילוי הנאות - הבלוגרית שפירסמה אותו המליצה בעבר בפוסט אחר על הבלוג שלי.

yaakii

New member
הייתי עונה, אלא שאני נוגע בדבר...

מכיוון שהרשומה השנייה בסעיף השני היא רשומה שאני כתבתי.. אני אענה על 1 ו-3: 1. השני מעניין אותי יותר. 3. השני מעניין אותי יותר.

תשובות:

1. הראשון. 2. השני, אם כי אני פריקית של המלבישה, ויש הרבה כמוני. 3. הראשון.

wranger

New member
ההעדפות האישיות שלי -

בתקווה שהצבע הכחול של הכינוי שלי לא מבטל מראש את התשובות שלי - 1. הראשון. 2. השני. 3. הראשון. מה שאני לא מבין - - על סמך מה בחרת בכל סעיף דווקא את האפשרויות שהצגת? אקראית לחלוטין, רשומה שקודמה מול רשומה שלא, או שהייתה איזושהי מחשבה מאחורי הבחירה? למשל, בסעיף 3 בחרת רשומה משעשעת מול רשומה עצובה, או בסעיף 2 רשומה בעלת אופי שיעניין אולי יותר נשים מול רשומה שתעניין יותר גברים (לדעתי האישית! לא להתנפל עלי!). - למה לבחור דווקא אחת מהשתיים? למשל, אם בסעיף מסוים אף רשומה לא מעניינת אותי? או בסעיף אחר שתיהן מעניינות באותה מידה? - מה זה משנה? לעורכי התוכן שיקולים מגוונים, ובנוסף ל"האם תוכן הרשומה מעניין או לא" יכול להיות שיש להם שיקולים נוספים. אפשר לעבור גולש-גולש בפורום ולשאול לדעתו, אבל בסופו של דבר כנראה שהטעם האישי של עורכי התוכן הוא זה שיקבע (לצד שאר השיקולים, שאני לא יודע אותם). - ומה הסקת מהתשובות?

wranger

New member
שרשור שחרור קיטור

מציק לכם קידום תוכן מסוים בעמוד הראשי? חייבים לשחרר קיטור על כמה שאתם לא סובלים את האח הגדול? ממש צריכים שעון שסופר קדימה ואין? אנחנו רוצים לאפשר לכם להעביר ביקורת ולהעיר לנו על דברים שלא מוצאים חן בעיניכם בבלוגיה, אבל אנחנו גם רוצים לאפשר לפורום לפתח דיונים ושרשורים בנושאים אחרים. לכן - בכל כמה ימים אנחנו (מנהלי הפורום) נפתח שרשור ייעודי, אליו אתם מוזמנים לשרשר תלונות וקיטורים על כל מה שקורה בתפוז וקשור לבלוגים. אנחנו מבקשים שלא לפזר את הביקורת בכל הדיונים בפורום, אלא לרכז אותה בשרשור הזה בלבד - גם כדי שאנחנו נוכל להתייחס במרוכז, גם כדי שלגולשים אחרים יהיה קל לראות אם התלונה שלהם כבר עלתה, וגם כדי לא להכביד על קיומם של דיונים שונים בפורום. כרגיל, הודעות בנושא בעיות טכניות ותקלות בבלוגים יש להפנות לפורום הבלוגיה-תמיכה טכנית, ונושאים שלא קשורים ישירות לבלוגיה (כגון פורומים, פליקס, קומונות וכו') ניתן להעלות בפורום תפוז משוב. תודה, טל ובצלאל.

כמובן.

שחלילה לא יווצר הרושם שפותחת השירשור היא אדם שפוי, שקול, ומעוניינת לסקור את דעת חברי הפורום בנוגע לשביעות רצונם מהתוכן המקודם. אך, איזה יופי. ``שיחרור קיטור``. כבר עושה חשק לקרוא.

../images/Emo45.gif

טעות לשרשר את זה לקטגוריית התלונות והקיטורים. לפחות שישנו את שם השרשור ל"הצעות וביקורת". זה הרבה יותר מזמין.

wranger

New member
מה, זו לא תלונה/ביקורת?

איכשהו חשבתי שהמילים "כולנו אוהבים להתלונן כל הזמן שאנחנו לא מרוצים מבחירת התוכן המקודם בעמוד הראשי. אך המערכת מסרבת לקבל את זה... הגיע הזמן להראות למערכת את הפגמים בבחירת התוכן המקודם" מצביעות על תלונה וביקורת, וזו הסיבה ששרשרתי את ההודעה שלך לשרשור הייעודי לתלונות וביקורת. אני כן מקבל את ההערה שלך ושל תושב חוץ על כך ששם השרשור לא הכי מוצלח. נשקול לשנות אותו, או לא, אבל בכל מקרה אני עדיין חושב שמקומה של ההודעה שלך הוא כאן ולא כשרשור נפרד, ולא נראה לי שזה פוגע ברושם שהסקר, או פותחת השרשור, יוצרים. להיפך, מיד אענה בעצמי ואני סקרן מאוד לקרוא את תוצאותיו.

לא יודעת אם קיטור אבל בכל זאת....

היו לי כ- 500 כניסות ורק תגובה אחת.... קיבלתי המון מסרים אישיים אבל משום מה אף אחד לא כתב בתגובות... (אני לא מצפה לתגובה, זה סתם שחרור...)

אפרופו תגובות במסרים

אחד הדברים הכי מעצבנים זה כאשר אני כותבת בבלוג על משהו שמטריד/מציק לי ואז שולחים לי מסר כל מיני מאמנים אישיים/אנשי מקצוע למיניהם שתופסים טרמפ על מה שכתבתי כדי לפרסם את עצמם...

seymore butts

New member
סבלנות, רומא לא נבנתה ביום אחד

העיקר שתתמידי וגם תשקדי על הפצת הבלוג שלך. מאחל לך שהצרות שלך בחיים יתמצו בכמות התגובות בבלוג.

דנטל

New member
כמעט כל פוסט שלי הוא כזה

כמה מאות כניסות והשלושה המגיבים הקבועים והמקסימים שלי שנדיר שמישהו מצטרף אליהם. התרגלתי.

למעלה