שרשור שחרור קיטור

seymore butts

New member
שאלה

אני אחד "הקבועים והמקסימים" ?

המלבישה

New member
כמה מילים ../images/Emo13.gif, אם אפשר.

1. הפוסט הוא כלל לא על"בגדים צבעוניות הם לעשירות" וכו'. 2. הבלוג שלי אישי מאד, ואין לי שום ציפיותשינעיין את הקהל הרחב. את הקהל הרחב אני מנסה לעניין בדיי ג'וב שלי (אותו הדבר רק בעיתון בתפוצה רחבה). 3. קידומים של בלוג כל כך נישתי הם נחמדים ומחמיאים, אבל מביאים גם קהל לא רלוונטי (בעיקר כי התורות והמשנה שעורכי הבלוגיה נאלצים להמציא לא קשורים כלל לתוכן או לעניין המרכזי בפוסט, לפחות אצלי בבלוג) ומתח סביב התגובות. בקיצור, אשמח להסתדר בלי זה ומפרגנת לגמרי לרשומת ספדיירמן (מעניין, אבל קראתי על הנושא באותו בוקר כבר בגלריה של הארץ). אם כבר סקר: כמה אנשים באמת מגיעים לבלוגים דרך העמוד הראשי של הבלוגיה? אני ידועת שאני לא מגיעה לשם אף פעם. הכל דרך הפייבוריטס וה-RSSים.

סוף סוף שאלה שאני יכולה לענות עליה ../images/Emo9.gif

אצלי דף הבית באינטרנט הוא העמוד הראשי של תפוז. כך שבמקרים רבים אני מגיעה לבלוגים או להודעות נבחרות בפורומים משם. יש לי גם נטיה להיכנס לעמוד הבלוגיה הראשי ואם יש שם רשומה נבחרת שנראית לי גם מעניינת אני נכנסת אליה.

למעוניינים-

ניתן פשוט לדרג את 6 הרשומות על-פי סדר עדיפות, מתוך התחשבות בהערתו של מנהל הפורום.

orelie

New member
דעתי

לגבי 1. כבר לא רלוונטי כי עכשיו שניהם קודמו ויש לציין שבאמת 2 הנושאים מעניינים לגבי 2. אני לא מבינה איך אפשר לקדם רשומה שכל מה שהיא עושה זה להעתיק תמונות מאתר אחר...??? לגבי 3. ללא ספק מכתב לאימא.. מרגש יותר.. אמיתי יותר... ונוגע יעל

/tapuzforum/images/Emo15.gif/tapuzforum/images/Emo109.gif

היום בערב יתפרסמו תוצאות הסקר וההשלכות. מי שעדיין לא הצביע-זו ההזדמנות. וזכרו: מי שמצביע-משפיע.

orelie

New member
דיון מוות לרוצחים יותר מעניין

אולם לא הייתי קוראת את זה בכל זאת מכוון שאלה דיוני סרק

בעיני הסקר הזה

נטול השלכות לחלוטין. והתוצאות מאד לא מובהקות. המשמעות של התשובות, אם נסחוט בכוח את הלימון הזה, היא שמספר הדעות והטעמים כמספר הקוראים. אבל כמובן שאשמח לשמוע את מסקנתך.

../images/Emo240.gif../images/Emo240.gifעכשיו לשלב שלו כולנו חיכינו../images/Emo58.gif

התוצאות
1. 5:3 לטובת הרשומה שזכתה לפחות קידום מבין השתיים, עפ"י בחירת מקדמי התכנים. (פירוט מצביעים: seymore butts אותו דבר (+1 לכל אחד מהצדדים) yaakii השני הר הקסמים הראשון wranger הראשון דנטל השני orelie השני השדרן המגמגם השני).
2. 5:1 לטובת הרשומה שלא זכתה לקידום כלל ע"י מקדמי התכנים (פירוט מצביעים: seymore butts השני הר הקסמים השני wranger השני דנטל הראשון orelie השני השדרן המגמגם השני).
3. 5:3 לטובת הרשומה שלא זכתה לקידום כלל ע"י מקדמי התכנים (פירוט מצביעים: seymore butts השני yaakii השני הר הקסמים הראשון wranger הראשון דנטל אותה מידה orelie השני השדרן המגמגם השני) בשלושת המקרים בהן הוצגו שתי רשומות לבחירה, הרשומה השנייה בכל סעיף היא הרשומה שנבחרה ע"י מרבית המצביעים כרשומה המעניינת יותר. אף-על-פי כן, מקדמי התכנים בחרו להעניק דווקא לרשומה הראשונה בשלושת המקרים את החשיפה (כאשר במקרה הראשון גם הרשומה השנייה קודמה, אך כאמור, היא זכתה לפחות חשיפה, כי קודמה פחות זמן וכו'). אני חושב שכל מילה נוספת-מיותרת.
לתשומת לב מקדמי התכנים.

suki da yo

New member
לא,אפשר להוסיף עוד כמה מילים שלא יהיו מיותרות

למשל, על עריכת מבחנים סטטיסטים, גודל מדגם, סטיית תקן, הטיה בגלל מדגם לא אחיד. הסקר הזה שלך הוא: 1. דמגוגי 2. חסר ערך סטטיסטי 3. לא מקדם אף אחד לשום מקום. די, באמת. אין לכם מה לקרוא בתפוז- אל תקראו. לא טוב לכם לכתוב פה- תעזבו. אבל מספיק עם הבכיינות האינסופית הזו. העורך הוא רק דרך אחת למצוא תוכן מעניין, ויש מספיק דרכים להסתדר בלעדיו. אני מוצאת די והותר מה לקרוא בתפוז ומחוץ לתפוז, וזה לא על האח הגדול, ולא עד השרדות וגם לא בעזרת העורך.

למעלה