שרשור שיפינג - מהדורת ט"ו באב

shirush3

New member
עם אוגוסט

הוא נראה ככה עכשיו -

אני נמסה

איזו כימיה נהדרת. איזה סוג מקסים, גם בחיים האמיתיים וגם בסדרה. אוהבת את השיער, את האופנה, את החיוכים ואת המבטים
אני אהבתי את דיויד וMM (בניגוד לשאר העולם וסבתא שלו)
ואני אוהבת את סנאו ואת צ'רמינג
ואת ג'ייני וג'וש

מקסים מקסים ורומנטי להפליא (כן, גם החליפה המחרידה של ג'ייני)

Jimmy Kane

New member
עוד אחד

אם הם יזכו באמי בקטגוריית הלבשה זה רק בגלל מרי מרגרט, היא לובשת הכי מושלם מכולם בסטוריברוק

Macphista

New member
מממ, פחות ממסכימה

האמי על התלבושות הוא (ממה שאני מבינה לפחות) על התלבושות המיוחדות של הדמויות ביער המכושף ובעולמות אחרים.
הבגדים של סטוריברוק סטנדרטיים... יפים אבל לא גוררי אמי.

Macphista

New member
Singlebrooke Dating Service

למי שעוד לא ראה... שירות ההיכרויות של סטוריברוק...
http://www.youtube.com/watch?v=5Xr4ZH5YXbg

Macphista

New member
Rumbelle

כנראה ההיפוך להגדרה שלך לסנואינג.
רמבל הם הזוג שמרים גבות סטייל "מה היא עושה איתו? הוא רע, וזקן וכו'".
אבל הם לחלוטין נגעו בליבם של הרבה צופות וצופים ובעזרת האלים הוא יחזור להיות אדם רגיל, ויסתפר, והם יחזרו להיות ביחד.

(אני לא מכירה גיפים...)

Jimmy Kane

New member
היה לי קשה לקבל אותם בהתחלה

היפה והחיה זה היה הסרט דיסני הכי אהוב עליי
כשגליתי שבל תופיע בסדרה התרגשתי אבל הכול נעלם שראמפל מילא את התפקיד החיה הרגשתי כאילו חיללו את האגדה
אבל בעונה שנייה עם קצת יותר פלאשבקים ומידע על אודותיהם התחלתי לחבב אותם יחד דווקא והאפילו החיה לא הרגישה לי כבר כזה חסרון

Macphista

New member
היפה והחיה זה גם הדיסני האהוב עלי

ואני אהבתי אותם מהשנייה הראשונה.
אני לא יודעת כמה פעמים ראיתי את פרק 112. יש מצב שבשנתיים האחרונות ראיתי אותו כמעט 10 פעמים.
יש משהו כל כך עדין במערכת היחסים שלהם, וזה ניגוד מוחלט לאיך שרמפל/גולד מתנהג כשהיא לא באזור.
פתאום רמפל, המפלצת הרעה שכולם מפחדים ממנה, מביא ורד לבל, קד קידה כשהוא נותן לה את הורד, היא מצחקקת... הכל כל כך עדין וזהיר... עד שהוא מרגיש נבגד ומתפוצץ, פרק מדהים.
בפרס רום בקומיקון רוברט אמר שכמה שבל יותר קרובה אליו, כך הוא טוב יותר, וכמה שהיא יותר רחוקה ממנו, כך צריך יותר להיזהר ממנו.
בניגוד לסנואינג שהיה ברור מהתחלה שהכל יהיה טוב ויפה איתם ובעונה השנייה הם כבר חזרו להיות זוג נשוי, מערכת היחסים של רמבל היא רכבת הרים, ואני חושבת שזו אחת הסיבות לכך שזה שיפ כל כך פופולרי.

פרק 112 באמת יפה

משעשע איך רמפל כולא את בל ובו-זמנית מתייחס אליה כמו לנסיכה.
אהבתי את הפרק הזה מאוד.
אולי אם היו ממשיכים ככה ומתמקדים במערכת היחסים ביניהם הייתי אפילו מחבבת אותם עכשיו.
במקום זה התמקדו באיך לדחוף את גולד לכל עלילה אז בא לי שרג'ינה תהרוג אותו כבר!
או שהוק וגולד ישתעממו בספינה, יחזרו למכות, יהרגו אחד את השני, גולד ילך לאבדון והוק ילך לקורה.

גסטון!

-הנה לך פרח, בל יקירתי.
-תודה, אתה ג'נטלמן אמיתי... |מחפשת אגרטל ומספריים|
-כן, תגזרי את הארוס שלך

Jimmy Kane

New member
שכחתי קצת מה היה בפרק 112

אבל בגדול לדעתי זה היה קצת טיפשי שהוא בא פתאום למשפחה שלהם ולוקח אותה תחת חסותה

אני לא מתתי על ראמפל בעונה ראשונה אבל בשנייה התחלתי לחבב אותו ואולי זה באמת בא ככה לידי ביטוי בעונה השניה כשבל הופיעה קבוע
נראה מה יהיה בעונה שלישית

אצל סנואינג יש גם בעיות, דיוויד רוצה את הדבר המסוים והיא רוצה דבר אחר אבל נראה לי שגם ככה הוא מוותר לה בסוף

shirush3

New member
לי לא הפריע שהחיה הוא רמפל

זה היה הגיוני כי הוא באמת "חיה" וממש אהבתי את הפרק הראשון שלהם
גם הפלאבקים היו ממש חמודים, אבל הרסו את בל העונה וזה מבאס

למעלה